„Love story” între Sebastian Ghiţă şi Traian Băsescu

Nu doar Traian Băsescu a fost (este) specialist în reevaluări. Şi deputatul PSD, Sebastian Ghiţă este un specialist în materie.

România TV acum o lună

  • 5 mai 2015: „Fostul preşedinte Traian Băsescu are UN NOU DOSAR PENAL”
  • 19 mai 2015: „TRAIAN BĂSESCU, chemat în instanţă. Judecătorii au redeschis dosarul <>”
  • 25 mai 2015: „Traian Băsescu, urmărit PENAL pentru FURT calificat şi INSULTĂ. Judecătorii au confirmat redeschiderea cazului”

Acestea sunt (doar) câteva titluri de luna trecută de pe site-ul România TV, dar care înainte de a deveni titluri, au stat cu litere de-o şchioapă în zilele respective ore bune pe burtiera postului, iar ulterior, în cel puţin două-trei talk-show-uri fostul şef al statului era tocat mărunt şi cu furie de moderatori şi invitaţi.

„Mi-aş fi dorit ca Traian Băsescu să continue”

24 iunie 2015, interviu dat de Sebastian Ghiţă (patronul României TV) la B1 TV. „Imi pare tare rău că acum câteva zile, când Traian Băsescu a început să spună lucruri, când va explicat că fostul preşedinte al României are senzaţia că, nu pot să-l citez, dar am să spun exact, cu un plan sau fără niciun plan, Parlamentul, Guvernul, Administraţia României, şi eu aş adăuga şi mare parte a economiei cu capital românesc sunt pur şi simplu distruse, pulverizate, prin acţiunile unor procurori, crad că ar trebui să ne îngrijorăm tare, şi mi-aş fi dorit ca Traian Băsescu să continue. Nu ştiu care-i sunt planurile şi cum vrea să gestioneze relaţia cu aceşti oameni, dar ştie la fel de bine ca mine, şi poate mult mai bine ca mine, cu siguranţă mult mai bine ca mine, ceea ce i s-a întâmplat în ultima perioadă de mandat şi ceea ce i s-a întâmplat după ce a încheiat mandatul”.

Cu câteva ore înainte, într-o declaraţie dată la ieşirea de la DNA, acelaşi Sebastian Ghiţă:

Societatea e debalansată. Avem un prim-ministru căruia i se impun tot felul de lucruri. Avem un fost preşedinte, Traian Băsescu, care e terorizat să nu spună aceste lucruri”. (despre acţiunile procurorilor – n.a.). Orice comentariu este inutil.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Andreea Cristescu 134 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.