Curtea de Apel Alba a revocat interdicțiile impuse în cazul lui Traian Berbeceanu

Curtea de Apel Alba a respins contestaţia DIICOT la decizia Tribunalului Hunedoara, astfel că Traian Berbeanu a scăpat de măsurile preventive luate împotriva sa.

Comisarul a primit vestea de la soţia sa, aflată în instanţă. După pronunţarea deciziei Curţii, femeia şi-a sunat soţul dându-i vestea cu lacrimi în ochi.

Decizia magistraţilor Curţii de Apel Alba Iulia este definitivă.

Fostul şef al BCCO Alba Traian Berbeceanu a solicitat Tribunalului Hunedoara revocarea măsurilor preventive luate împotriva sa, după ce a fost eliberat din arest.

Berbeceanu a depus la Tribunalul Hunedara o solicitare de revocare a măsurilor preventive luate împotriva sa, în dosarul în care este acuzat de sprijinirea membrilor unor grupări infracţionale.

În noiembrie 2013, după o lună de arest preventiv, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis că Traian Berbeceanu poate fi cercetat în libertate în dosarul în care este acuzat că ar fi sprijinit o grupare suspectată de evaziune fiscală, dispunând ca măsură preventivă interdicţia de a părăsi ţara.

Fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Alba Traian Berbeceanu a stat în arest din 24 octombrie până în 26 noiembrie 2013, fiind acuzat de procurorii DIICOT că a sprijinit o grupare suspectată de evaziune fiscală cu produse petroliere, cu un prejudiciu de peste 3,5 milioane de lei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Luiza Vasile 332 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.