Traficul rutier, supravegheat din elicopter în a doua zi de Paște

Traficul rutier de pe A1, A2 și DN 1 este supravegheat luni din aer cu ajutorul unui elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie al M.A.I., a anunțat Ministerul de Interne luni într-un comunicat.

În elicopter se va afla şi un poliţist rutier care va transmite informaţii echipajelor de poliţie rutieră aflate la sol pentru ca acestea să poată interveni prompt în caz de necesitate, potrivit sursei citate.

În perioada 19-21 aprilie a.c., cu ocazia Sărbătorilor de Paști, aproape 1.600 de poliţiştii rutieri au fost mobilizați pentru a supraveghea traficul, potrivit MAI.

Echipajele de poliţie acţionează în medie, zilnic, pe 340 de tronsoane de drumuri naţionale şi europene, iar pentru depistarea în trafic a celor care nu respectă regulile, poliţiştii folosesc 404 echipamente de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, mai afirmă sursa citată.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
George Anghel 1101 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.