11 localități din Argeș, Vâlcea și Mehedinți au rămas fără energie electrică

Peste 3.000 de consumatori din 11 localităţi din judeţele Argeş, Vâlcea şi Mehedinţi au rămas fără energie electrică, în urma furtunilor care au avut loc duminică după-amiază, relatează Mediafax.

Datele anunțate de secretarul de stat în Ministerul Economiei, Maricel Popa, la Comandamentul pentru situaţii de urgenţă, arată că fenomenele meteorologice au afectat în totalitate trei linii de medie tensiune, cu 117 posturi de transformare, din judeţele Argeş, Vâlcea şi Mehedinţi.

În total au rămas fără energie electrică 3.489 de consumatori din localităţile Rucăr (judeţul Argeş), Slasoma, Padina, Vlădaia (Mehedinţi), Brezoi, Câineni, Racoviţa, Băişoara, Titeşti, Perişani, Slătioara şi Mateeşti (Vâlcea).

Premierul Victor Ponta și vicepremierul Liviu Dragnea au convocat, duminică seară, un comandament de urgență la Guvern, după ce meteorologii și hidrologii au instituit avertizări cod portocaliu în județele Caraş-Severin, Hunedoara, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea, Dolj, Olt şi Argeş unde există riscul producerii unor inundații locale.

Directorul ANM a avertizat, în cadrul ședinței, că avertizarea cod portocaliu de ploi torențiale s-ar putea extinde.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.