16 proteste şi marşuri, aprobate în Capitală în perioada 23 – 31 ianuarie

Primăria Capitalei a aprobat 16 proteste şi marşuri în perioada 23-31 ianuarie, organizate de sindicalişti şi societatea civilă, la sediul PDL din Aleea Modrogan, în zona Palatului Cotroceni, în Piaţa Victoriei sau la sediul Ministerului Mediului, din Piaţa Constituţiei.

Calendarul protestelor

Asociaţia 21 Decembrie 1989 organizează, în perioada 23-27 ianuarie, între orele 11.45 şi 13.30, un protest la sediul PDL din Aleea Modrogan. 

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate va organiza, în perioada 23-31 ianuarie, proteste între orele 10.00 şi 19.00, în zona Palatului Cotroceni, cu aproximativ 150 de persoane zilnic.

De asemenea, membrii Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate vor participa în 24 ianuarie la un miting şi un marş de protest, între orele 9.30 şi 17.00, aprobarea fiind dată pentru 10.000 de persoane. Mitingul va avea loc în Piaţa Victoriei, până la ora 14.30, iar între orele 14.30 şi 15.30 participanţii vor pleca în marş pe traseul Piaţa Victoriei – Bulevardul Aviatorilor – Piaţa Charles de Gaulle – Calea Dorobanţi, până la sediul TVR, unde manifestanţii se vor grupa pe strada Emil Pangrati şi pe trotuarul din faţa TVR, unde vor continua protestul până la 16.30.

„Cartel Alfa” şi Asociaţia Aurarilor Alburnus Maior Roşia Montană anunţă 5.000 de persoane, pe 28 ianuarie, între orele 11.00 şi 12.15, la un miting la sediul Ministerului Mediului, în Piaţa Constituţiei. Participanţii vor veni individual la protest, între orele 10.30 şi 11.00.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.