5 lucruri pe care să le iei în considerare atunci când cumperi mobilă pentru copii

Să cumperi mobilă pentru copii nu e nici ieftin, nici uşor. Trebuie să iei în considerare o mulţime de lucruri, de la calitate şi până la gusturile copilului tău. În plus, e nevoie să ştii că mobila pentru copii nu trebuie să ocupe mult spaţiu în cameră nici atunci când copilul este mic, nici atunci când creşte. Motivul este simplu: cei mici vor să se joace, iar mobila pentru copii trebuie să fie, aşadar, simplă şi funcţională, nicidecum în calea fericirii lor.

Desigur că vrei să cumperi cea mai bună mobilă pentru copii. În primul rând, cauţi siguranţă, durabilitate. În al doilea rând, vrei ca mobila pentru copii să fie pe placul celor mici, care îşi petrec majoritatea timpului printre mobila pentru copii, descoperind lumea, învăţând lucruri noi. Dar ce alte lucruri ar trebui să ştii despre mobila pentru copii înainte de a o achiziţiona?

1. Dimensiunile pentru mobila pentru copii

Fără discuţie, mobila pentru copii nu poate fi masivă. Când mobila pentru copii este alcătuită din mai multe elemente modulare, ea devine practică, utilă, comodă şi eficientă. Avantajul structurilor remontabile constă în faptul că mobila pentru copii poate fi mutată uşor dintr-un loc în altul. Apoi, mobila pentru copii de acest fel poate fi asamblată în diferite variante în funcţie de vârstă, activităţile preferate şi necesităţile copilului.

2. Rapiditata cu care poate fi transformată şi adaptată mobila pentru copii

Odată cu trecerea timpului, unele piese de mobilă pentru copii devin inutile sau incomode. Un astfel de exemplu este pătuţul pentru bebe, pe care nu îl mai puteţi folosi atunci când bebe se face mare. Cel mai bine este să alegi mobilă pentru copii care poate fi rapid transformată şi adaptată şi să ai cât mai puţine lucruri noi de cumpărat ulterior. Un pătuţ, o bibliotecă. Însă nu uita să nu arunci instrucţiunile pentru a transforma mobila pentru copii. Rişti să nu ştii ce să faci.

3. Ţine cont de vârsta copiilor atunci când cumperi mobilă pentru copii

Atunci când cel mic are până în 3 ani, trebuie să cumperi mobilă pentru copii cu colţuri rotunjite, trebuie ca în camera lui să se regăsească culori vii. După 7 ani, biroul sau masa de studiu este de nelipsit din cameră, astfel că trebuie să te orientezi spre mobilă pentru copii utilă acestora. La 13 ani, achiziţionezi o noptieră şi o veioză, pentru că atunci copiii încep să citească destul de mult, chiar şi seara.
Ulterior, după ce aţi trecut prin toate aceste etape, cel mai bine este să achiziţionaţi mobilă pentru copii după ce vă consultaţi cu cel mic sau cu cea mică, ei fiind capabili atunci să îşi aleagă stilul când vine vorba despre mobila pentru copii.

4. Familiarizaţi-vă cu termenii tehnici atunci când vine vorba despre mobila pentru copii

Cu cât sunteţi mai informaţi despre mobila pentru copii pe care urmează să o achiziţionaţi, cu atât veţi cumpăra mobilă pentru copii mai bună. Cereţi detalii tehnice despre anumite piese şi comparaţi calitatea şi preţul cu ofertele altor companii. De asemenea, aflaţi cât de uşor se poate asambla mobila pentru copii acasă. Aflaţi amănunte şi despre termenul de garanţie când vine vorba despre mobila pentru copii.

5. Armonizaţi mobila pentru copii cu accesorii interesante

Specialiştii recomandă ca mobila pentru copii pe care o achiziţionaţi să fie accesorizate cu diverse lucruri interesante. Se pare că acest lucru îl va ajuta foarte mult pe cel mic, stimulându-l. Păstraţi, astfel, o varietate de culori, design, material şi stil, care contribuie la dezvoltarea celui mic. Copilul trebuie să crească într-un spaţiu plin de culoare şi veselie, să fie întotdeauna cu zâmbetul pe buze.

La Noriel, mobila pentru copii are preţuri interesante şi reduceri interesante. Trebuie numai să descoperiţi produsele din categorie şi să vă imaginaţi deja cum va arăta camera lui bebe sau camera celui care a crescut şi nu mai e deloc mic.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.