80 de poliţişti fac descinderi în Slobozia şi Ţăndărei într-un dosar de corupţie

Optzeci de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa participă miercuri dimineaţă la percheziţi de amploare pe raza municipiului Slobozia şi oraşului Ţăndărei. Sunt vizate 14 locuințe şi sedii de sedii de societăți, „în baza delegării procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

Persoanele vizate sunt bănuite de „fapte de corupţie în domeniul achiziţiilor publice, abuz în serviciu şi fals intelectual”. Surse din poliţie afirmă că printre suspecţi s-ar afla şi primarul din Ţăndărei.

Mai precis, percheziţiile vizează probarea eventualei activități infracționale a şapte persoane, bănuite de comiterea unor fapte de corupţie în domeniul achiziţiilor publice şi a infracţiunilor de abuz în serviciu şi fals intelectual.

Poliţia Română arată că vor fi puse în aplicare 4 mandate de aducere, persoanele bănuite urmând să fie conduse pentru audieri, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Julieta Tarnovan 4245 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.