×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 2 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Marţi, 17 octombrie 2017, 01:15
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Pentru cine vrea să afle ce plănuieşte FMI pentru România
Draftul scrisorii către FMI pe care Emil Boc o va trimite semnată în luna iunie

În zadar se chinuie aparatul de propagandă guvernamentală să mascheze veştile rele care ies la iveală din noua scrisoare de intenţie a guvernului către FMI. Chestiunile cele mai îngrijorătoare care apar în draftul de scrisoare de intenţie sunt cele referitoare la traiul de zi cu zi al românilor.

Chiar în deschiderea scrisorii guvernului către FMI apare recunoaşterea în clar a faptului că inflaţia a crescut îngrijorător de mult, "dublată de creşterea rapidă a preţurilor la alimente şi la energie". Mai mult, guvernanţii spun că se aşteaptă la creşteri şi mai mari ale inflaţiei.

Însă partea cea mai rea pentru populaţie apare în capitolul intitulat "Politica Fiscală", în care se specifică următoarele măsuri pe care guvernul Boc-Ciomu are de gând să le ia. Astfel, guvernanţii îşi iau angajamentul în acest capitol că vor continua "reforma în sănătate" (mai pe româneşte spus, vor închide şi alte spitale), că vor efectua şi alte reduceri de "personal din sectorul public" şi că vor elimina şi subvenţiile la căldură, păstrându-le, spun ei, doar "pentru cele mai defavorizate categorii sociale".

Publicat Joi, 12 mai 2011
8534
 | 14
 | 1
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
vali
+2
daca antonescu si ponta nu ii baga pe basescu si boc la puscarie imediat cum vor prelua functiile in stat inseamna ca sunt complici cu javra si cu maimutoiul de boc si mai devreme sau mai tarziu vor fii si ei aruncati la lada cu gunoi a istoriei romanie tot ca doua jafuri gen basescu si boc....atentie antonescu si ponta avetti o singura sansa ....sa fiti corecti cu romanii si sa le dati celor mai mari tradatori ai romaniei ,baserscu si boc ce merita...asa sa ne ajute dumnezeu>
Publicat Vineri, 13 mai 2011
+Răspunde
gadel
+6
Duetul marinar-pitic se face practic vinovat de tradare si genocid.Sa speram ca nu va dura mult pana ei si preaplecatele lor slugi vor ajunge dupa gratii.
Publicat Joi, 12 mai 2011
+Răspunde
POPORUL
+4
INFLÁȚIE, inflații, s. f. Fenomen specific perioadelor de criză economică, constând în deprecierea banilor de hârtie aflați în circulație ca urmare fie a emiterii unei mase bănești peste nevoile reale ale circulației, fie a reducerii volumului producției și circulației mărfurilor, fapt care duce la scăderea puterii de cumpărare a banilor. [Var.: inflațiúne s. f.] – Din fr. inflation. Sursa: DEX '98 | 1.Banii de hartie aflati EXCES IN circulatie NU SE AFLA la popor,la majoritatea po*editat*tiei ,deoarece banii acestuia au fost redusi prin pensii afectate de recalculari, CAS ,bugetarii au fost dati afara deci nu mai au moneda,venituri etc :ATUNCI unde sau la cine se afla banii in EXCES cine ii administreaza in EXCES pt.a genera la noi INFLATIA???? 2.reducerea volumului productiei :cum administreaza BOC productia???? Prin reducerea volumului daca avem scris negru pe alb ca inflatia a crescut!. 3.reducerea circulatiei marfurilor : pe unde circula marfurile in tara asta, cine le urmareste si cine beneficiaza de ele daca volumul s-a redus ? Productia fara sprijin sau corupta sau subventionata- vezi energia scumpa furnizata CFR, circulatia marfurilor de contrabanda, evaziunea si tva 24% , accizele si returnarile frauduloase de tva etc l-au preocupat in mod special pe BOCUL ??????Daca productia si circulatia trebuiau sa nu diminueze ci sa creasca ce masuri a luat BOCUL ? S-a erijat in organ legislativ si a dat fel de fel de legi tampite din condei si prin asumare , nevand nici-o treaba cu ce TREBUIA sa faca ,UNDE ni sunt epigonii in combaterea inflatiei ? A, o avem pe epigoana Cyntia Curt ,pe epigoana WAS si pe alte epigoane si pe alti epigoni care "invata la Paris" cum sa se coafeze pe sume astronomice.. Inseamna ca banii,productia si circulatia sunt la ei la BOCUL si coalitia ! Unde ni sunt specialistii in inflatie?? Franks vine si-i lasa reeptenti iar noi va trebui sa platim repetentia lor ignobila, sa platim acesti "fraieri minunati" cu care ne-a blagoslovit "ciuruitorul".!
Publicat Joi, 12 mai 2011
+Răspunde
Cata
+15
caci cu aceeasi mina o iti vei alinta pu-tu-li-ca dupa gratii, la pirnaie! ai grija de dreapta, va fi cea mai buna prietena a ta!!! sau ma rog, poti sa alegi sa fii tirfa lui basescu....
Publicat Joi, 12 mai 2011
+Răspunde
Romanii
+19
Caci besescu pentru noi Este Fukushma 2 ! bok= tsunami cultural, economic si social Catastrofa pe plan national !
Publicat Joi, 12 mai 2011
+Răspunde
Cetateanul turmentat
+25
Ca sa avem pe coliva si o bomboana: Draftul angajamentului Romaniei catre Marele Camatar Internatioinal este redactat la Washington ,si a fost remis lui Boc de catre staful guvernatorului Romaniei Jeffrey Franks. Asadar, pentru ce mai platim si un guvern , daca nu mai conduce , ci doar executa conditionarile impuse ? Adevarul greu de suportat: banii imprumutati au fost "investiti" de Isarescu in asa zise hartii de valooare emise de state ce trebuiau scoase din criza pe seama impovararii altora, printre care si Romania. Ceea ce fac Basescu, Isarescu si Boc se traduce, in termenii Constitutiei si ai Codului penal, TRADARE . Locul tradatorilor Romaniei nu este in fruntea treburilor tarii.
Publicat Joi, 12 mai 2011
+Răspunde
eBA de la spital
+29
FMI-ul subliniaza importanta absorbtiei fondurilor europene, dar ce n-au inteles, si nu vor intelege vreodata (desi au emisari aici) este ca o singura putoare feroce ca Elena Udrea a fost suficienta ca sa blocheze cea mai mare parte a fondurilor europene, care in general, sunt bani care nu pot fi furati cu usurinta. Sunt ai naibii de ipocriti cei de la FMi, daca evita sa spuna adevarul despre târfa de arabi care striveste sub tocuri orice tentative de dezvoltare a tarii.
Publicat Joi, 12 mai 2011
+Răspunde
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat acum 5 ore şi 24 minute