A câta oară s-a căsătorit o legendă a muzicii soul

Stevie Wonder s-a căsătorit în acest weekend pentru a treia oară, la vârsta de 67 de ani, cu logodnica sa, Tomeeka Robyn Bracy, în vârstă de 42 de ani. Ceremonia a avut loc la un hotel de lux din Los Angeles, cu invitaţi celebri între care s-au numărat John Legend, Pharrell Williams, Usher şi Babyface, informează people.com.

O sursă a declarat pentru People că ceremonia a fost luxoasă şi foarte romantică.

”A fost o nuntă frumoasă. Ceremonia a fost luxoasă şi foarte romantică. Au fost invitaţi celebri, între care s-a numărat şi John Legend. Familia este foate importantă pentru Stevie şi toţi copiii lui au fost implicaţi în această nuntă”, a spus sursa pentru People.

La petrecere a fost prezent, de asemenea, cântăreţul Babyface, care a interpretat hitul “Whip Appeal”, în aplauzele invitaţilor.

Potrivit The Sun, la petrecere au mai cântat Pharrell Williams şi Usher, înainte ca Stevie Wonder să ocupe scena pentru a îi face o serenadă miresei.

Un reprezentant al lui Stevie Wonder nu a răspuns solicitării People de a oferi un comentariu.

În decembrie 2014, Stevie Wonder a devenit tată pentru a noua oară – acesta fiind cel de-al doilea copil al său cu Tomeeka Robyn Bracy, cu care şi-a început relaţia în urmă cu cinci ani. Cântăreţul mai are şapte copii din patru relaţii anterioare.

Stevie Wonder a mai fost căsătorit cu Syreeta Wright, între anii 1970 şi 1972, şi Kai Millard, în perioada 2001 – 2012.

Născut pe 13 mai 1950 cu numele Stevland Hardaway Judkins, pe care l-a schimbat, ulterior, în Stevland Hardaway Morris, Stevie Wonder este un cântăreţ, compozitor, multi-instrumentist şi producător muzical american. Considerat o legendă a muzicii soul, Stevie Wonder a devenit celebru cu ajutorul unor piese precum „Superstition”, „I Just Called to Say I Love You”, ”Sir Duke” şi „My Cherie Amour”.

Stevie Wonder a orbit la puţin timp după ce s-a născut. El a învăţat să cânte la instrumente precum pian, muzicuţă şi tobe încă din copilărie. Alături de un prieten a format trupa Stevie şi John, cântând pe stradă şi, ocazional, la petreceri şi baluri.

De-a lungul carierei sale, Stevie Wonder a avut peste 30 de piese ajunse pe primul loc în clasamentul R&B din SUA, a câştigat 25 de premii Grammy şi a vândut peste 100 de milioane de discuri în întreaga lume.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Eugenia Solomon 1416 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.