A devenit milionar după ce a pariat pe victoria cu 7-1 a Germaniei în meciul cu Brazilia

Un bărbat din Olanda, în vârsta de 45 de ani, a pariat 600 de euro mizând pe victoria cu 7-1 a Germaniei în meciul cu Brazilia, pretinde publicaţia belgiană nordpresse.be, citată de HotNews.

Cum cota pentru acest scor era de 2100, bărbatul a câştigat 1,3 milioane de euro.

Potrivit unui interviu acordat cotidianului Algemeen Dagblad, bărbatul ar fi mizat o sumă totuşi importantă pe acest scor incredibil fiind sub influenţa alcoolului.

Olandezul nu este singurul câştigător la pariuri sportive după prima semifinală a Cupei Mondiale. Potrivit România TV, un constănţean ar fi mizat la Stanleybet 50 de lei pe scorul de 7-1 în favoarea Germaniei şi s-ar fi ales cu un câştig de 2.381 de lei. Pariul a fost plasat live în minutul 26 al meciului, când Germania conducea deja cu scorul de 4-0.

Update: pariorul milionar se pare că nu există

Cotidianul L’Expres contestă existenţa pariorului care ar fi ghicit scorul exact al meciului dintre Ogermania şi Olanda. Ziariştii francezi arată că publicaţia care a lansat informaţia este de fapt un site specializat în parodierea de ştiri, că interviul citat dintr-un ziar olandez nu există. În plus, persoana care a apărut în poză, „noul milionar” este arestat de acum o luna de zile. Ştirea completă aici http://www.lexpress.fr/actualite/sport/football/non-il-n-est-pas-devenu-millionnaire-en-pariant-7-1-sur-allemagne-bresil_1558112.html

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.