A fost achitată „șantajista” Liviei Stanciu

Articolul „Şantajista” preşedintei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a fost achitată a generat numeroase comentarii din partea cititorilor cotidianul.ro. Pe cele mai importante le reproducem în continuare:

Alcibiade.
0
Iata ca Dumnezeu nu doarme!. A fost nevoie de suferinta acestei femei in temnitile basescului ca sa se adevereasca ce spun de atata timp pe forum ca aceasta hiena nazista nu are nimic in comun cu ideea de justitie, democratie si respectarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului pentru care murit sute de milioane de oameni. Rusine si iar rusine sa-i fie. Nimic si nimeni nu o mai poate salva, nici macar puscaria pentru modul criminal si incalificabil in care s-a comportat cu acea femeie nevinovata. Si chiar daca era vinovata acea femeie, nu asa procedeaza un om adevarat, un crestin ortodox…?! Se vede treaba insa ca aceasta hiena este numai hiena, deci nu poate avea si suflet de om…?!
Publicat acum 7 minute
+Răspunde
jos,Livia STANCIU!
+1
daramati „muntele de moralitate”!…dupa cum se vede e un munte de nimic…
Publicat acum 9 minute
+Răspunde
Sierra
0
Toti acolitii lui sinsitru basescu nu au niciun fel de mustrari ale constintei. Cine stie cati oameni nevinovati or fi nenorocit pana acum. „Justitia independenta”. Daca nu ai bani de spagi si de avocati nu ai nicio sansa impotriva astora.
Publicat acum 11 minute
+Răspunde
Nu pot, nu vreau sa cred !!!!
+1
Pe asta cine o poate schimba ? Basescu ? CSM ? Iohannis ? Kovesi ? Nu schimbata ci legata ! Bravo judecatorilor, cu siguranta nu sunt din clubul celor acoperiti SRI !
Publicat acum 12 minute
+Răspunde
Un cititor
0
Se trece sub tacere faptul ca d-na Rarinca a fost abandonata de catre avocata (oare de ce ?) la inceputul procesului , si atunci , a luat hotararea de a se apara singura ( in fata d-nei Stanciu , sefa ICCJ ! ) . Cred ca putini romani ar avea taria si hotararea d-nei MR ,de a se judeca cu Sistemul ! Si de castiga !
Publicat acum 14 minute
+Răspunde
PETRE ALBU
+1
Dar ce va minunati ? In Romania , cand esti pe lista neagra care vine de sus, iti arunca in masina putina cocaina la comanda si te scot cel mai mare traficant de droguri mondial. Blestemati sa fie cei ce actioneaza la comanda, fie de sus sau la lovele !
Publicat acum 17 minute
+Răspunde
curiosu’
+9
Este foarte simplu: DEMISIA DIN MAGISTRATURA….primul pas. Al doile …..chemarea impostoarei in judecada de catre doamna RARINCA. CINSTE CELOR DOI JUDECATORI!!! SUNTETI ADEVARATI ROMANI.
Publicat acum 29 minute
+Răspunde
ochi ager
+5
Eu cand spuneam ca „anticoruptia asta” ajunge si la noi, oamenii de rand? ?? ajunsese deja. Cum a indraznit femeia asta sa ii ceara banii ei inapoi zeitei justitiei ? iata a ajuns in arest preventiv pentru 6 luni. Cine raspunde pentru incarcerarea abuziva a ei? asta e justitia care face dreptate si lupta cu anticoruptii? In astia isi pun oamenii nadejdea si cresc in sondaje ca fat frumos intr-o zi cat in 3 ani???? Ce mai cauta femeia asta in fruntea ICCJ?
Publicat acum 32 minute
+Răspunde
CHARLIS
+3
?Curaj ,se schimba garda! da-ti comentariul!
Publicat acum 34 minute
+Răspunde
O tara de pomina
+5
Traim intr-o tara cu o populatie de rahat. De aici se trage mega dispretul si ura fata de stat si autoritatile oficiale. Asa voi noua, asa noi voua! Pedeapsa vine sigur !
Publicat acum 35 minute
+Răspunde
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.