A fost numit noul şef al ştirilor din TVR

Începând de marţi, postul public de televiziune are un nou şef al departamentului ştiri, în urma pierderii funcţiei de către Claudiu Lucaci. La ce stratagemă a recurs fostul şef al ştirilor.

Raluca Stroe Brumariu, şefă la ştiri

Raluca Stroe Brumariu este noua şefă a ştirilor din TVR. Ea a fost numită în funcţie printr-o decizie a conducerii postului public de televiziune. Directorul general al TVR, Stelian Tănase, a făcut următoarele precizări: „Am numit-o pe doamna Raluca Stroe Brumariu pe post de coordonator la Ştiri. Nu este interimar. Este pe durata cât domnul Lucaci este în concediu medical. Când se va întoarce din concediu medical, o să permanentizăm această decizie. Acum, legea nu ne permite decât atât”. Reamintim, în urma unor sesizări şi a unor contestaţii, fostul şef al ştirilor Claudiu Lucaci a fost supus procedurii de evaluare şi nu a mai întrunit punctajul necesar funcţiei de director ştiri.

Cum contestaţia depusă de Lucaci a fost respinsă, acesta a intrat în concediu medical, perioadă în care nu poate fi înlocuit din funcţie.

Cine este Raluca Stroe Brumariu

Noua şefă a ştirilor a debutat în presă la “România Liberă” imediat după evenimentele din decembrie 1989. Între 1993 şi1996 alucrat la Cotidianul, unde alături de doi colegi a făcut parte din cea mai bună echipă parlamentară la Camera Deputaţilor. După experienţa din presa scrisă, Brumariu s-a transferat la TVR, unde a deţinut în urmă cu câţiva ani funcţia de producător general al Departamentului Emisiuni informative (DEI) din cadrul Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport (DEIS) a TVR.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Andreea Cristescu 134 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.