A murit cântăreaţa Marina Scupra

Cântăreaţa Marina Scupra a murit duminică, la vârsta de 49 de ani, ea fiind bolnavă de cancer.

Cântăreaţa, născută pe 24 decembrie 1967, fusese diagnosticată cu cancer în urmă cu câteva luni.

Mirabela Dauer a transmis, duminică, pe pagina sa de Facebook un mesaj: ”Te-ai stins prea devreme. Să-ţi găseşti liniştea acolo unde ai plecat să-i bucuri pe îngeri cu vocea ta minunată. Mi-ai împietrit sufletul de durere dar probabil că Dumnezeu are nevoie de cei buni lângă el… Odihneşte-te în pace, om frumos! Rămas bun, prieten drag!”.

Marina Scupra a urmat cursurile Şcolii Populare de Artă din Bucureşti, după ce a debutat, în 1973, în emisunea „Prietenii lui Aşchiuţă”.

În anul 1981 a participat la „Cântarea României” unde a obţinut menţiune în etapa republicană. În 1984, a primit trofeul Festivalului de la Mamaia, cu melodia ”Joc de copii”, compusă de Laurenţiu Profeta, după ce, cu un an în urmă a primit din partea juriului, la acelaşi festival, Premiul Tinereţii.

A început apoi colaborarea cu compozitorul Dan Dimitriu, cel care i-a devenit soţ, şi cu care a avut doi copii.

În 1994, a jucat în comedia „Concurs de seducţie”, din distribuţia căreia au mai făcut parte Horia Brenciu şi Tino Furtună.

Marina Scupra a cântat în spectacole ale Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase” din Bucureşti, iar în 2001 a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii ”Titu Maiorescu”. Era profesoară de canto la Şcoala Populară de Artă din Piteşti.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.