A murit unul dintre cei mai buni poliţişti din Timiş

Unul dintre cei mai buni poliţişti din Timiş a murit, luni dimineaţa, la Secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă Timişoara, după ce cu o seară înainte intrase în moarte cerebrală.

Subcomisarul Marius Mayer, în vârstă de 42 de ani, suferise săptămâna trecută o hemoragie craniană, din cauza unui anevrism congenital, şi a fost operat pe creier. După intervenţia chirurgicală, starea sa a rămas în continuare gravă, fiind în comă indusă.

Ofiţerului i s-a făcut rău acasă, la doar câteva zile după ce s-a întors dintr-o misiune în Marea Britanie. Mayer, care a activat la Compartimentul Urmăriţi, din IPJ Timiş, era considerat de către superiori unul dintre cei mai buni poliţişti din judeţ. El a fost, recent, decorat de către Ministerul de Interne al Spaniei, după ce l-a capturat pe Sergio Morate, unul dintre cei mai căutaţi criminali din Europa. Morate a fost doar unul dintre zecile de urmăriţi naţional şi internaţional, prinşi de subcomisarul Mayer.

Anunţul privind decesul poliţistului a fost postat pe o pagină de socializare de către soţia sa, Alina. ”Astăzi la ora 4, Marius a decis să mergă să cerceteze alte meleaguri. Sunt absolut sigură că a simţit toată iubirea voastră şi pentru asta vă mulţumesc”, a scris soţia sa pe Facebook.

Subcomisarul Mayer a lucrat şi în presă, la mijlocul anilor ’90, când, pentru aproape doi ani, a lucrat la Televiziunea T 89 Timişoara, TVT 89, ca operator imagine. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sergiu Miat 307 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.