A plouat cu amenzi și confiscări pe Litoral

Inspectorii Direcției generale antifraudă fiscală (DGAF) au verificat, în perioada 1 iulie – 26 august, 2.080 de contribuabili care își desfășoară activitatea în stațiunile turistice de pe litoralul Mării Negre, dispunând amenzi și confiscări în valoare totală de 10.362.586 de lei.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri, s-au dat 2.444 de sancțiuni contravenționale (2.001 de amenzi și 443 de avertismente), valoarea amenzilor însumând 9.666.249 de lei. De asemenea, s-au confiscat numerar și bunuri în valoare totală de 696.337 de lei.

„Totodatã, inspectorii antifraudă au dispus suspendarea activității a 23 de operatori economici (12 pentru neutilizarea casei de marcat, 8 pentru nedotare cu aparat de marcat electronic fiscal și 3 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 227/2015, respectiv deținerea în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea de produse accizabile supuse marcării fără a fi marcate sau marcate necorespunzător)”, se mai arată în comunicatul citat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.