A plouat cu goluri în Champions League

Lăcomia şi jindul sunt sentimentele cu care au fost urmărite meciurile de miercuri seară din Champions League. Lăcomia le aparţine patronilor de cluburi din România, care au văzut împărţindu-se milioane şi milioane de euro. Nouă, iubitorilor de fotbal, ne-au rămas doar jindul şi spectacolul în sine.

Goluri peste goluri, 24 la număr, şi faze electrizante la porţile celor 16 combatante. O singură surpriză, atât prin proporţiile scorului, Celtic Glasgow-Manchester City, 3-3, cât şi prin diferenţa uriaşă, valoric, între cele două echipe. Ar mai fi şi scorul de 4-0 înregistrat la un moment dat de Napoli în faţa Benficăi, dar lusitanii au revenit şi au încheiat meciul cu 4-2. Dar iată mai jos rezultatele de ieri.

Ludogoreţ – PSG 1-3, au marcat Natanel, min. 31/ Matuidi, 41’ şi Cavani, 55’ şi 60’.

Arsenal – Basel 2-0, Walcott, 7’ şi 26’.

Beşiktaş – Dinamo Kiev 1-1, Quaresma 29’, Tsygankov 65’.

Napoli – Benfica 4-2, Hamsik 20’, Martens 51’ şi 59’, Milk 54’/ Guedes 71’ şi Salvio 86’.

Moenchengladbach – Barcelona 1-2, T. Hazard 34/ Ardan Turan 65’, Pique 74’.

Celtic – Manchester City 3-3, Dembele 3’ şi 47’, Sterling, autogol 20’/ Fernandinho 20’, Sterling 29’, Nolito 55’.

Athletico Madrid – Bayern Munchen 1-0, Carrasco 35’.

Rostov – PSV Eindhoven 2-2, Poloy 8’ şi 37’/ Propper 14’ şi De Jong 45+2’. (V.N)

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.