Abraham: „Bătrânul” de la Bucureşti e membru PDL (VIDEO!)

I se spune Costică naşu`, are 60-62 de ani, a fost membru PDL şi are o maşină Q7 – el este „bătrânul” de la Bucureşti, care ar fi primit (conform procurorului Eugen Iacobescu) jumătate de milion de euro de la familia lui Bercea Mondial pentru o intervenţie, conform antena3.ro.
Dezvăluirea a fost făcută de avocatul familiei Bercea, luni, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Apărătorul lui Bercea a spus că are aceste informaţii de la clientul său Florin Anghel, zis şi Băsică, cel care este fiului lui Bercea Mondial, pe numele său adevărat Sandu Anghel.
Avocatul Abraham a precizat că se gândeşte serios să-l propună ca martor pe Costică naşu`.
Abraham a continuat spunând că acest misterios din dosarul Bercea, zis şi „bătrânul” de la Bucureşti, este persoana care ar fi făcut legătura între Mircea Băsescu şi preşedintele ţării, altfel spus e „cuplat” la familia prezidenţială.
Cel poreclit Costică naşu` are un autoturism „de culoare cerului senin”, deţine două firme implicate în CFR şi a avut o ofertă de 100 milioane euro pentru lucrări în Ministerul Transporturilor, a adăugat Abraham.
Maşina lui este înmatriculată în Bucureşti, dar el locuieşte în Ilfov. Soţia lui a decedat recent şi, se pare, are două fete, a mai spus apărătorul clanului Bercea.
Răzvan Savaliuc, de la publicaţia Lumea justiţiei, citat de antena3.ro, susţine că unul dintre anchetatori ar spune că „bătrânul” de la Bucureşti este Traian Băsescu.
Savaliuc, despre posibila identitate a misteriosului ”Bătrânul”:

Interceptări: Traian Băsescu, Udrea şi Dorin Cocoş, în interceptările ALRO
Preşedintele Traian Băsescu, fostul şef al Administraţiei prezidenţiale Elena Udrea şi fostul soţ al acesteia, Dorin Cocoş, apar în stenogramele ruşilor de la ALRO Slatina, convorbiri extrase din dosarul ce poartă numele societăţii.
Informaţiile au fost prezentate luni, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.
Dosarul a fost deschis în 2007, pentru suspiciuni de subminarea a economiei naţionale.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.