Accident rutier în Timiş

Două persoane au fost rănite, luni după-amiază, în urma unui grav accident de circulaţie petrecut, pe DN6, în apropierea localităţii Becicherecu Mic, din judeţul Timiş, după ce o maşină care intrase într-o depăşire neregulamentară a lovit alte două autoturisme. Traficul rutier a fost înrerupt aproximativ o oră în zona accidentului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, Ionuţ Suciu, a declarat pentru News.ro că accidentul a fost provocat, luni, de un şofer de 61 de ani care a intrat neregulamentar în depăşire.

„Un bărbat de 61 de ani a condus un autoturism pe DN6 din direcţia Timişoara spre Becicherecu Mic, iar la un moment dat s-a angajat neregulamentar într-o depăşire, intrând în coliziune cu două autoturisme care se deplasau regulamentar din sensul opus. În urma accidentului, două persoane au fost rănite şi transportate la spital”, a declarat Ionuţ Suciu.

Potrivit sursei citate, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Traficul rutier a fost înrerupt aproximativ o oră în zona accidentului.

Tot luni după-amiază, pe acelaşi drum naţional DN6, însă în judeţul Caraş- Severin, între localităţile Sadova şi Teregova, a avut loc un alt accident rutier în care au fost implicate un autocar şi două autoturisme.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Cecilia Dăneţ, a declarat pentru News.ro că în accident nimeni nu a fost rănit.

”Accidentul a avut loc între un autocar şi două autoturisme care s-au ciocnit faţă-spate. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, existând doar pagube materiale”, a declarat Cecilia Dăneţ.

În zona accidentului din Caraş-Severin se circulă alternativ, pe o bandă de mers.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.