Accident rutier pe DN1

Un accident rutier s-a produs vineri dimineață pe DN1, vizavi de sediul postului Realitatea TV, în urma căruia o femeie de circa 39 de ani a fost accidentată de un autoturism în timp ce traversa neregulamentar, au anunțat oficiali ai Brigăzii Rutiere.

Primul ajutor a fost acordat de Raed Arafat, aflat în zonă, a precizat pentru Agerpres Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei.

Femeia a fost transportată cu o ambulanță la spital. Traficul este blocat pe benzile 2-3, sensul de intrare în București.
De asemenea, în fața Administrației Naționale de Meteorologie, a avut loc o tamponare între un microbuz și un autoturism. Polițiștii rutieri au anunțat că în autoturism se afla un copil de circa 8 ani, dar care nu a fost rănit. La fața locului a fost trimis un echipaj SMURD.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.