Accidente grave pe două drumuri naționale

O femeie a murit iar alte șase persoane au fost rănite, duminică dimineaţă, în urma unei coliziuni produse între o autoutilitară şi un microbuz pe DN 15B, în judeţul Neamţ.

Șoferul unuia dintre autovehicule era inconştient după producerea accidentului.

Accidentul a avut loc pe DN 15B Târgu-Neamţ – Poiana Largului, în zona Pipirig.

Conform primelor informaţii, autoutilitara a intrat pe contrasens, iar cauza probabilă a accidentului a fost oboseala la volan, informează Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Autoritățile au declanșat planul roșu de intervenție.

Accident grav și în Prahova

Un grav accident de circulație a avut loc și în județul Prahova. Trei persoane sunt inconștiente și alte două au fost rănite ușor după ce o mașină a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu o dubă care, din cauza impactului, a căzut într-o râpă de pe marginea drumului.

Update: Două dintre cele trei persoane rănite grav au murit.

Accidentul a avut loc pe DN 1A Ploieşti -Braşov, în comuna Măneciu, localitatea Cheia, în dreptul unei mănăstiri.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat anterior că, în urma accidentului, trei dintre cei patru pasageri ai dubei au fost grav răniţi, fiind inconştienţi, iar la faţa locului a fost solicitată intervenţia unui elicopter SMURD.

O femeie a fost proiectată în afara dubei, fiind prinsă sub autovehiculul răsturnat, iar alţi doi pasageri au rămas încarceraţi.

De asemenea, două persoane din autoturism au fost rănite, însă leziunile acestora nu sunt grave, ele fiind conştiente şi ieşind singure din maşină.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.