Accidentul din Muntenegru: PDL cere „demisia imediată” a lui Corlăţean

PDL cere demisia imediată a ministrului de Externe, Titus Corlăţean, pentru „incompetenţă” şi lipsa procedurilor la nivelul MAE în cazul accidentului din Muntenegru, a declarat marţi preşedintele PDL, Vasile Blaga.

„Aş dori ca în numele PDL să transmitem sincere concoleanţe familiilor care au avut victime în tragedia din Muntengru. Suntem alături de fiecare familie care şi-a pierdut pe cineva grav şi alături de cei care s-au accidentat, unii dintre ei fiind într-o situaţie gravă. Pe de altă parte, nu putem să nu remarcăm noile dovezi de incompetenţă ale autorităţilor române şi faptul că au reacţionat extrem de târziu în această situaţie”, a susţinut Blaga.

Blaga a spus că nu este prima dată când se întâmplă acest lucru, amintind de tragedia din Algeria, unde MAE condus de Corlăţean s-a comportat la fel, „dând dovadă de cinism şi incompetenţă crasă”.

 „În această situaţie, la două ore după ce ministrul Corlăţean trimitea comunicate referitoare la excelentele lui calităţi de fotbalist, aflăm că premierul a fost informat după cinci ore, nu de dânsul, ci de Raed Arafat. Asta spun comunicatele oficiale”, a mai spus Blaga.

El a adăugat că, „dându-şi seama de ridicolul în care se află, Guvernul foloseşte această tragedie ca un element electoral”.

„Cerem în această cauză demisia imediată, pentru incompetenţă şi lipsă de procedură la nivelul MAE, a domnului ministru de Externe Titus Colăţean”, a adăugat liderul PDL.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.