Această „dreaptă” comunistă

Motto: „Tomatele înainte de a fi roşii sunt verzi!” (Mihail Ostrowski, primul ambasador bolşevic la Bucureşti, 1937)

Alianţa „România Dreaptă” este o glumă stupidă. O perversitate politică pentru ameţit proşti. Ea este formată din activişti comunişti, secretari de partid, membri B.O.B. şi mai tinerii secretari UTC gen MRU, preşedinţi şi vice, secretari şi membri de marcă ai fostelor UASCR-uri (Uniunea Asociaţiilor Studenţilor Comunişti din România), organizaţii monolit, fără sprijinul cărora nu primeai casă, frigider, televizor şi nu vedeai nici carieră la oraş. Această adunătură de cadavre vidate a format sâmbătă noua dreaptă românească. Din organizaţia de tineret a PCR avem astăzi foarte mulţi „democraţi” sau „independenţi”, dar, în numele libertăţii, au rămas legaţi de organizaţia de bază. De aici, foarte posibil să vină şi prescurtări, care au devenit celebre: UTC, TRU, MRU, GRU, KGB şi aşa mai departe. Reuşita acestor ofiţeri cu misiune politică se bazează pe faptul că proştii, şi ca atare mulţimile anonime, se mulţumesc cu ce văd şi cu ce aud. În schimb, comuniştii şi securiştii epocii dinainte de decembrie 1989 şi reformataţi în dreapta românească excelează cu însuşiri de oportunism şi superficialitate, care îi recomandă pentru uşoară manipulare şi rentabilă utilizare. De aceea nu are validare votul popular, indiferent de milioanele de cetăţeni care votează.

Fenomenul cameleonic este cu maximă gravitate pentru România deoarece este o altă formulă politică a mafiei transpartinice pentru a căpuşa societatea românească prin spionaj politic. Spionajul politic este auto-distrugere naţională şi statală. Este un drum fără întoarcere; reprezintă victoria forţelor centrifuge asupra forţelor centripete deoarece îngroapă loialitatea în ruşine. Singurul rol al acestor comedianţi politici, comunişti în misiune, este de a crea probleme false înşelătoare şi de a fabrica duşmani inexistenţi, ruinători de energie şi timp.

Metoda diversiunii comuniste „ARD” a fost definită de un colonel optzecist cu nume conspirativ „Paul”, al onoratei Securităţi: „Important nu-i ce ai pe limbă şi se aude. Important este ce-ai în cap şi nu se aude”. Oare ce-i ARD(e) are prin cap „României Drepte” şi nu se aude?! Căci ce scoate pe limbă nu este demn de încredere.

Poliţia secretă politică în România polarizează mediocrii de teapa lui MRU şi magnetizează egoiştii de teapa lui Băsescu în detrimentul celor cu inteligenţă şi cu creativitate. De aici constituirea în corp străin repede devenind stat în stat cu tendinţă de a deveni stat supra stat. Aceasta este principala cauză de stagnare a României, deşi nu singura. În toate celelalte ţări din lume, poliţia secretă politică este creier gânditor înainte de a fi organism represiv.

România este guvernată de agitaţi, grăbiţi, repeziţi şi limbuţi. Agitaţii, grăbiţii, repeziţii şi limbuţii n-au excepţie de la regula lipsei de gândire şi a deciziilor incomplete. Indiferent de inteligenţa nativă şi de instrucţia şcolară, ei au mediocritate şi chiar lipsuri în activitatea de gândire şi în actele voinţei.

Niccolo Machiavelli a definit încă din secolul al XVI-lea procesul de distrugere în care se află România de azi prin trădarea şi jaful dreptei comuniste din interior. Unul din mijloacele prin care poţi păstra o ţară sub ocupaţie este „de a le lăsa propiile lor legi, de a impune numai plata unui tribut (datoriile externe – n.m.) şi de a însărcina un mic număr din cetăţenii ei (Mafia politică – n.m.) cu conservarea acestei posesiuni. Neputându-se menţine decât prin puterea şi protecţia ocupantului, aceşti guvernanţi sunt interesaţi să întrebuinţeze totul pentru permanentizarea stării existente. Şi fără îndoială că o ţară obişnuită să trăiască liber va fi mult mai sigur ţinută sub ascultare de către guvernanţi de încredere pentru el dintre propriii cetăţeni”.

Aşadar, trădarea din interior este cea mai eficientă armă de distrugere prin dizolvare a unui stat, a unei societăţi, a unei naţiuni. Ruinarea încrederii în viitor şi pulverizarea oricărei speranţe prin apartenenţa la mediocritate şi stupizi sociali, acesta este proiectul politic al dreptei de sorginte comunistă, în afiliere cu mafia transpartinică, alături de canalele marii finanţe de unde este alimentată şi de unde vin comenzile guvernării.

Foarte bine a descris această realitate scriitorul I.D. Sîrbu încă de la sfârşitul anilor ’80: “Tinere domn, (…) ne aflăm, pentru cel puţin câteva sute de ani, în atanorul uriaş al Asiei pravo-trudnice. Ceea ce se fierbe acum în uriaşele cazane ale Istoriei, mutaţia ce are loc în măduva şi nucleul tuturor popoarelor intrate în horă reprezintă o schimbare atât de teribilă şi de uriaşă, încât să fii sau un mare idiot naiv, sau un demagog de vitrină şi latrină, ca să crezi că totul nu e decât un oarecare experiment social, perfect dirijat ştiinţific… Bagi într-o eprubetă un savant de tip american, un mecanic neamţ şi un şaman mongol – şi-ţi iese, la capătul cincinalului, un astronaut sovietic zâmbitor; amesteci un telal evreu de pe Lipscani cu un ţigan din Arad şi doi juveţi olteni, cobiliţari în toate, şi, după ce i-ai fiert bine în zece şedinţe şi câteva plenare bubuitoare, îţi ies, ca din pălăria scamatorului, câţiva propagandişti, doi directori şmecheri şi-ţi mai rămâne materie primă pentru cel puţin o duzină de băieţi frumoşi, severi şi licenţiaţi în drept… Transcrii Internaţionala pentru Coran şi instrumente afro-asiatice şi obţii câţiva împăraţi socialişti, poligami şi politruci… “ (I.D. Sîrbu).

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Adrian Majuru 530 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.