ACL: Ponta să spună câți bani a primit Dragnea din fondul de rezervă

Alianța Creștin-Liberală (ACL) îi cere premierului Victor Ponta să facă publice cuantumul și destinația sumelor provenite din fondul de rezervă al Guvernului prin care a suplimentat bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice condus de Liviu Dragnea.

„Premierul Victor Ponta continuă să sfideze cetățenii, folosind același mod de a guverna netransparent pe care l-a dus la rangul de politică de stat. În ședința Executivului din 17 septembrie a fost adoptată o Hotărâre privind suplimentarea bugetului Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice pe anul 2014 din fondul de rezervă bugetară aflat la dispoziția Guvernului”, se arată într-un comunicat al ACL.

ACL consideră spune că românii au dreptul să știe dacă această suplimentare de fonduri reprezintă de fapt un buget pe care PSD îl va folosi în scop electoral pentru a încerca să momească aleșii locali prin alocări de resurse financiare pentru comunitățile pe care le administrează.
„Ne întrebăm dacă nu există o legătură directă între această suplimentare de buget la Ministerul Dezvoltării și Ordonanța de Urgență 55/ 2014 prin care PSD și-a propus să legifereze migrația politică a aleșilor locali prin șantajul cu fonduri publice”, se precizează în comunicatul citat.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.