Actorul Alexandru Arșinel, o nouă operație

Actorul Alexandru Arșinel, care a făcut un transplant de rinichi în anul 2013, a suferit o nouă operație recent de data aceasta la coloană, într-un spital din Capitală. Este a patra intervenție suferită de artist.

”De la operație, rinichiul funcționează foarte bine. Problemele vin însă din… spate. Am făcut o nouă operație, tot de hernie de disc. Când coloana o ia razna, și la 77 de ani, nu ai ce face. Am urmat și urmez o perioadă de recuperare. Am avut însă probleme foarte mari și cu soția, care a căzut și a făcut un hematom. Acum e bine. La un moment dat ne sprijineam unul de altul, niciunul nu aveam control din cauza problemelor de sănătate. Dacă țin la viață, trebuie să țin și regim, ceea ce și fac. Pentru că viața este frumoasă și mi-a dat șansa să fac o meserie legată de oameni”, a declarat Alexandru Arșinel pentru ziarul Libertatea.

Actorul a revenit pe scenă la doar trei zile de la intervenția chirugicală, potrivit sursei citate.

”Am urcat pe scenă din ideea de a nu renunța. Dacă apuci să faci acest lucru, e mult mai greu să te întorci. Durerea că te bântuie gândul că ai putea să nu mai apari este mult mai mare decât cea fizică. Și acum, nu trece o oră fără să fac ceva. Iar dacă nu fac nimic, mă apucă toți dracii…”, a mai spus actorul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.