Adevărul despre Brigitte Bardot. Interviu în exclusivitate, la TV5MONDE

TV5MONDE difuzează astăzi un interviu în exclusivitate acordat de Brigitte Bardot, de la 19.30. Este prima apariţie televizată din ultimii 12 ani a acestei controversate icoane absolute. Un interviu fără tabuuri şi concesii. De la ora 22.00, canalul francofon a programat Manina, la fille sans voiles, filmul care avea să marcheze începutul Mitului BB.

Brigitte Bardot în Manina

BB a redefinit radical imaginea feminităţii. Părul despletit, picioarele goale, hainele minimaliste, mimica bosumflată, atitudinile ei neglijente, latura sălbatică, sinceritatea, natura ei rebelă şi sexualitatea neînfrânată au făcut din Bardot simbolul perfect al senzualităţii. De la primul său film, BB continuă să inspire pasiune, dar şi controverse, generate de atitudinea şi de luările sale de poziţie pe plan social şi politic, asupra lumii de astăzi.

Descoperiţi parcursul unei personalităţi ce aparţine deopotrivă lumii politice, cinematografice şi a spectacolului: Brigitte Bardot – adevărul despre BB.

Brigitte Bardot cu Jean-François Calvé

Pe 28 septembrie, anul trecut, Brigitte Bardot sărbătorea a 80-a aniversare. Cu această ocazie, echipa emisiunii Un jour, une histoire i-a consacrat un documentar excepţional, ce conţine imagini inedite de arhivă şi extrase din cele mai cunoscute filme ale acestei actriţe iconice.

Deşi a refuzat orice apariţie televizată din 2003, starul a acceptat să-l primească pe Laurent Delahousse chiar în casa ei de la Saint-Tropez pentru un interviu exclusiv, fără tabuuri şi concesii. Bardot abordează toate temele: cariera, familia, bărbaţii, polemicile, privirea sa asupra politicii şi a lumii de astăzi.

Secvenţă din film

Realizatori: Anne Le Boulc’h, François Tribolet (Franţa, 2014).

Prezintă: Laurent Delahousse.

Manina, la fille sans voiles, astă seară, la ora 22.00.

Gérard, un tânăr student, descoperă în Corsica un fragment al unei amfore feniciene. Câţiva ani mai târziu, se îmbarcă la bordul unei corabii cu traficanţi în căutarea unei comori pe care crede că a găsit-o. Odată întors pe insulă, se îndrăgosteşte de tânăra Manina…

Regia: Willy Rozier, 1952.

Distribuţia: Brigitte Bardot, Howard Vernon, Jean-François Calvé.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Magdalena Popa Buluc 7431 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.