Adjuncta lui Onţanu este membră PNL şi iubitoare de UNPR

În teorie, opoziţia nu se înţelege cu puterea. În practică, lucrurile nu stau aşa. Spre exemplu, omul de încredere al primarului sectorului 2 este Nicoleta Muntean Candea, viceprimar. Dar, surpriză. Viceprimarul nu este membru UNPR sau PDL, ci PNL.

Liderii opoziţiei Crin Antonescu şi Victor Ponta au fost la Alba Iulia de 1 decembrie 2011. În aceeaşi zi, la Bucureşti, primarul sectorului 2, Neculai Onţanu, a organizat de Ziua Naţională a României o defilare cu elevii liceelor din sectorul pe care îl păstoreşte. Deşi cu întârziere, opoziţia a reacţionat totuşi la această manifestare de tip comunist pusă în scenă de uneperistul Onţanu. Astfel, liberalii din sectorul 2 i-au cerut ministrului Educaţiei, Daniel Funeriu, să explice dacă şi-a dat acordul pentru ca elevii din liceele de pe raza sectorului să participe la defilarea electorală organizată de edilul Neculai Onţanu, pe 1 Decembrie. „Nostalgic după perioada în care era activist PCR, domnul primar Neculai Onţanu a organizat şi o defilare a elevilor din liceele de pe raza sectorului. Îl anunţăm pe această cale că şoimii patriei, pionierii şi UTC-ul nu mai există din decembrie 1989. Solicităm public ministrului Educaţiei, Daniel Funeriu, să răspundă dacă a aprobat implicarea elevilor din sector la această defilare”, cerea într-un comunicat de presă conducerea PNL sector 2.

Ce nu spun lideralii sau poate nu ştiu e faptul că la defilarea cu pricina în mijlocul UNPR-iştilor Gabriel Oprea, Neculai Onţanu, Puiu Iordănescu stătea nimeni alta decât Nicoleta Muntean Candea, viceprimarul sectorul 2 şi membru PNL. Şi atunci ne întrebăm cum cum este cu revolta PNL-ului, dacă omul lor a fost la eveniment? Mai mult de atât, toată lumea din primărie ştie că Nicoleta Muntean Candea este omul de încredere al primarului Onţanu. În plus, vicepreşedinta sectorului 2 este văzută des în apropierea membrilor UNPR. E drept, fiecare om poate alege partidul din care vrea să facă parte, dar actuala conducere a sectorului 2 e de acord cu politica practicată de Nicoleta Muntean Candea? Nu de alta, dar conducerea PNL filiala sector 2 plânge de mila condiţiilor de trai ale locuitorilor din cartierul Plumbuita, numai că unul din oamenii de conducere din Primăria Sectorului 2 este membru PNL. Murdare sunt apele politicii pe Dâmboviţa.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.