Adversara României la Fed Cup

România va întâlni Canada în Grupa Mondială II a Fed Cup, ediția 2018, potrivit tragerii la sorți care a avut loc miercuri la Londra, relatează Agerpres.

România, care ocupă locul 12 în clasamentul pe națiuni al Fed Cup, a fost cap de serie în Grupa Mondială II.

România va fi gazdă împotriva Canadei, partidele urmând să se dispute pe 10 și 11 februarie 2018.

Ultimul meci al echipei de Fed Cup a României a avut loc în acest an împotriva Marii Britanii, la Mamaia, când România s-a impus cu 3-2.

România a întâlnit ultima oară Canada în aprilie 2015, la Montreal. Echipa țării noastre, lipsită atunci de Simona Halep, s-a impus cu 3-2.

Celelalte întâlniri din Grupa Mondială II a Fed Cup sunt Slovacia — Rusia, Australia — Ucraina și Italia — Spania.

În Grupa Mondială I sunt programate meciurile Belarus — Germania, Cehia — Elveția, Olanda — SUA și Belgia — Franța.

După cum s-a anunțat, în Cupa Davis, competiția rezervată echipelor naționale masculine de tenis, România va întâlni pe teren propriu echipa Israelului, între 20 și 22 octombrie, în cel de-al doilea tur al barajului pentru menținerea în Grupa valorică I a zonei Europa/Africa.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.