Adversare surpriză pentru Begu şi Halep

„Meciul” România – Cehia nu va mai avea loc la Roland Garros. Presupusele adversare pentru Irina Begu şi Simona Halep, cehoicele Petra Kvitova şi Lucie Safarova au fost eliminate în turul III, după două meciudi de „poveste”.

Kvitova a pierdut cu 0-6, 7-6, 0-6 !!! în faţa americancei Shelby Rogers, aflată pe locul 108 în WTA. Incredibile au fost seturile 1 şi 3, când Kvitova – atenţie, în revenire la forma care a consacrat-o, nu a existat pe teren. Este a doua mare victorie din carieră a lui Rogers, după cea la Eugenie Bouchard din 2014, când canadianca se afla pe locul 8 în WTA. Şi atunci, a câştigat în 3 seturi, cele victorioase fiind la zero. Înfrângerea Petrei Kvitova reprezintă a treia mare surpriză a turneului. Shelby Rogers va juca în turul IV cu Irina Begu.

Simona Halep o va reântâlni pe Samantha Stosur (#24, pe care a întrecut-o pe 6 mai în semifinale la Madrid. Stosur a jucat derby-ul zilei cu Lucie Safarova, pe care a întrecut-o cu 6-3, 6-7 şi 7-5. Meciul a fost unul echilibrat, şi s-a decis în setul 3, în ultimele două game-uri când Safarova a comis 7 erori neforţate şi a permis autraliencei să câştige cu 7-5.

După toate probabilităţile, Halep şi Begu vor juca duminică, meciurile lor din optimile de finală.

Tecău/Roger s-au oprit în turul II

Horia Tecău şi J-J Roger au fost învinşi în turul II de perechea spaniolo-argentiniană, Marcel Granollers Pujol/ Pablo Cuevas cu 7-5, 4-6, 3-6. Pe hârtie, rezultatul reprezintă o mare surpriză, dublul Tecău/Roger, fiind cap de serie 2. În realitate, nu se poate vorbi de surpriză, deoarece Granollers şi Cuevas sunt doi dublişti de înaltă clasă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Lucian Gheorghiu 3052 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.