Adversarele FCSB din grupele Europa League

FCSB va juca în grupele Europa League cu Viktoria Plzen (Cehia), Hapoel Beer-Sheva (Israel), Lugano (Elveţia), potrivit tragerii la sorţi desfăşurate vineri la Monaco.

Reprezentanții FCSB s-au declarat mulțumiți, în primele reacții după aflarea adversarelor.

„Tragerea la sorți ne-a adus o grupă echilibrată, în care toate echipele au șanse de calificare. Sperăm să avem evoluții bune, să facem cât mai multe puncte, iar jocul nostru să fie pe placul suporterilor, pe care îi așteptăm în număr mare alături de noi. Îi cunoaștem foarte bine pe cei de la Viktoria Plzen și îi vom studia atent atât pe cei de la Hapoel Beer-Sheva, care sunt campionii Israelului, cât și pe elvețienii de la Lugano!”, spune antrenorul Nicolae Dică pentru site-ul oficial al clubului.

La rândul său, Gigi Becali, patronul FCSB, s-a arătat încântat de tragerea la sorți pentru grupele Europa League.

„Ne calificăm după primul loc în grupa asta. Echipele astea pentru noi sunt cum am fost noi pentru Sporting. Nu vreau să devin trufaș, dar noi nu prea am avut eșecuri cu echipele mai mici. Pregătiți-vă de primăvară. Nu prea mă mai interesează coeficientul țării. Pe noi ne avantajează sistemul de anul viitor.

Noi cu Sporting nu am contat în atac pentru că aveam apărarea improvizată, mijlocul improvizat. Ăla nu mai jucase de un an, iar Popescu nu e vreo mare stea. Noi vom face față cu siguranță anul viitor în Champions League. Cu toți jucătorii apți, altfel ne descurcam cu portughezii. Enache a greșit la golul 2, dacă era Benzar nu se mai întâmpla asta. „, a spus Becali la TV Digi Sport.

Partidele din faza grupelor se vor desfăşura pe 14 septembrie, 28 septembrie, 19 octombrie, 2 noiembrie, 23 noiembrie şi 7 decembrie.

Finala se va disputa pe 16 mai, pe „Stade des Lumières”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.