Afacerile nebune ale poliţiştilor din Huedin

Revenim cu mai multe date interesante în legătură cu şefii mafioţi din poliţia clujeană. Domnul Gâdea se întreba în seara de 17.01.2013 în timpul emisiunii cine îi ţine în spate pe aceşti penali; încercăm cât de puţin să vă sprijinim în aflarea adevărului. Unul dintre cei mai importanţi pioni în acest caz este ofiţerul de poliţie Calatan Gheorghe de la Poliţia Rutieră Huedin, unul dintre sponsorii oficiali ai mafiei portocalii. Acest individ este asociat în mai multe firme cu şeful inspectoratului şi adjunctul acestuia Mureşan, cu care au dezvoltat în zonă mai multe afaceri dubioase. Firmele acestora au primit lucrări la autostrada Transilvania, la drumul judeţean care se construieşte din satul fostului prim-ministru Emil Boc Răchiţele – până la Ic Ponor şi Budureasa jud. Bihor. Au primit lucrări datorită faptului că s-au asociat cu firma MBS GROUP a omului de afaceri şi influentului consilier judeţean de Turda Gabriel Silagvi (acest individ a construit patinoarul Brasov, multe săli de sport în ţară), lucrări care au fost posibile datorită fostului deputat Buda Daniel. Ofiţerul de Politie Calatan Gheorghe, pe lângă firmele care le are împreuna cu Mureşan şi Pacurar, mai deţine o firmă, Trans Crown, înregistrată pe un fost poliţist Todorut Adrian, care a lucrat la biroul rutier Huedin, şi mai deţine o firmă, Trans Titanic, înregistrată pe doi şoferi de ai săi,, Staneanu şi Purcel. Acestea sunt doar înregistrări fictive, deoarece toate afacerile sunt conduse de acest ofiţer de poliţie. Toate camioanele pe care le deţine pe diferite firme circulă prin judeţ şi prin ţară fără a avea taxa de drum achitată, fără a avea licenţă de transport, fără asigurare. Acest individ le cere subalternilor săi să întocmească dosare penale celor care circula în zonă fără licenţă de transport, dar camioanele lor pot circula fără probleme. O parte din aceste camioane au nr. de înmatriculare CJ-90 TSC, CJ-91-TSC, CJ-92-TSC, CJ-93-TSC şi aşa mai departe). Datorită legăturilor strânse dintre acest individ din partidul portocaliu şi conducerea inspectoratului, a primit maşină de serviciu un BMW cu nr. MAI-24834, pe care o foloseşte în rezolvarea afacerilor, şi nicidecum în interes de serviciu. Vă daţi seama, comandantul Poliţiei Huedin nu are maşină de serviciu şi un amărât de şef de birou are maşină de serviciu, şi încă BMW, s-a înfiinţat post la el la birou de secretară (Bodea Ramona), care în loc să fie în stradă, este secretara acestui individ.

În cursul anului 2011-2012 a primit lucrări de la Primăria Huedin pentru asfaltarea a trei străzi, lucrare făcută în asociere cu firma Marcotim din loc. Ciucea, al cărei patron este un apropiat de al său. În 2011 au asfaltat 3 străzi, la care asfaltul a ţinut 2 luni, după care în 2012 le-au asfaltat tot pe acestea din 2011; din nou, nu a contat acest lucru, au contat banii care s-au luat şi au ajuns în buzunarul mafioţilor. A primit lucrări la autostrada Nădlac Arad, lucrări desfăşurate tot în asociere cu acest administrator Marc Danut junior, de la firma Marcotim Ciucea.

Împreuna cu cei doi şefi de la Cluj, Muresan şi Pacurar, deţine camioane care lucrează la firma Ben Ben, al cărei administrator este domnul Ioan Rus – fostul ministru de interne, vă mai întrebaţi cine i-a susţinut pe aceşti indivizi) şi am reuşit să aflăm doar o mică parte din aceste afaceri dubioase.

Acest ofiţer de poliţie Calatan Gheorghe pânăîn anul 2006-2007 a fost agent de poliţie, dar şi-a cumpărat diploma de facultate de la fabrica de diplome Biotera Bucureşti, fără a face o oră de facultate, după care a fost făcut la excepţional ofiţer de poliţie, încălcând mai multe legi şi ordine în acest sens care spuneau că agenţii de poliţie nu mai pot fi făcuţi ofiteri de poliţie dacă nu au absolvit cursurile Academiei de poliţie din Bucureşti, dar aici nu s-a ţinut cont de aşa ceva, de legi, de ordine; acestea sunt făcute pentru proşti, nu pentru ei, deştepţii din PDL. Din 2007 şi pânăîn prezent, acest individ a fost avansat de celebrul chestor Pacurar de 2 ori la excepţional, ultima dată fiind de Ziua poliţiei din martie 2012, după ce în prealabil la sfârşitul anului 2011 a fost singurul poliţist de la Huedin care a primit calificativul de foarte bine fără a avea niciun rezultat în activitate; dar acesta era un avans pentru avansarea la excepţional ce urma să-i vina în martie 2012 de Ziua poliţiei. Ruşine pentru căîn Poliţia Cluj sunt poliţişti corecţi care muncesc şi doresc să fie corecţi, dar nu pot de aceşti corrupţi şi aserviţi politic. Ofiţerul Calatan Gheorghe în anul 2012 şi-a cumparat un jepp de teren marca Mercedes E Class cu nr. CJ-93-WXG, înmatriculat cu o firmă de a sa, cu suma de 100.000 de euro. Oare de unde a avut atâţia bani din salariul de poliţist, acestuiaîi vin banii din mai multe locuri din afacerile dubioaseşi ilegale pe care le desfăşoară, din dosarele penale pe linie de circulaţie pe care le muşamalizează, din restituirea ilegală a permiselor de conducere pe care le reţin cei 11 subordanaţi ai săi, îi mai vin bani de la traficanţii de lemne pe care îi protejează, de la cetăţenii de etnie romă care circulă fără permis de conducere sau cu permise false obţinute în Anglia şi Irlanda, de la subalternii săi care lunar trebuie să-i cotizeze diferite sume de bani pentru a-iţine la biroul poliţiei rutiere.

Pe lângă acest individ, la Huedin mai sunt doi poliţişti care şi-au cumpărat diploma de facultate de la Biotera Bucureşti şi care au fost agenţi de poliţie şi care au fost avansaţi ofiţeri de poliţie tot ilegal: este vorba de comisarul Marchis Constantin şi subcomisarul Giosu Gabriel, care deţin şi ei mai multe afaceri în zonă. Aproape 90% dintre poliţiştii de la Huedin sunt privatizaţi, deţin diferite firme, pensiuni înscrise în circuitul agroturistic, dar nu plătesc la finanţe nici un leu pentru afacerile derulate. Dintre cei care deţin pensiuni agroturistice sunt comandantul Poliţiei Huedin Rus Augustin, comisarul Marchis Constantin, subcomisarul Giosu Gabriel. Acesta din urma deţine 2 pensiuni agroturistice a căror valoare depăşeşte 300.000 roni, oare de unde a avut acest individ atăţia bani? Aceste pensiuni se aflăîn staţiunea montană Belis; pensiunile de aici ale poliţiştilor sunt printre cele mai impunatoare, oare de unde atăţia bani… poate într-o emisiune la dumneavoastră, domnule Gâdea, va reuşi să ne spunăministrul de Interne… de ce au fost lăsaţi acesti escroci atâta timp în funcţie şi de unde au atâţia bani.

Aici la Huedin din anul 1990 încoace au dispărut mii de hectare de pădure şi dispar şi azi datorită acestor poliţişti, care sunt de partea traficanţilor de lemne. Zilnic coboară din păduri sute de metri cubi de lemne fără acte de care oamenii legii nu sunt străini. În zonă sunt peste 1.000 de gatere de tăiat material lemnos, cea mai mare parte sunt fără acte, lucrează ilegal, dar aceşti indivizi cotizează lunar poliţiştilor de la Huedin ca să nu le facă controale. Afacerile cu fier vechi sunt prospere centrele de colectare, sunt ilegale, fără acte, dar nu-i nici o problemă, căşi acesti interlopi cotizează bine şi mult.

Spunea domnul Ilea de afacerile dubioase ale domnului Muresan; între timp noi am mai găsit că acest individ împreună cu inspectorul şef au cumpărat în cartierul Gheorghieni din Cluj în apropiere de sediul Poliţiei Rutiere două scari ale unui bloc; în total cei doi au cumpărat 28 de apartamente, câte 14 fiecare. Oare de unde au avut atăţia bani, sigur din escrocherii şi ticăloşenii. Acel inspector şef care în 2010 spunea căşi poliţiştii trebuie să se alinieze la austeritatea impusă de regimul portocaliu, oare şi pentru ei a fost austeritate?, ar fi ideal să-l intervievaţi pe fostul premier Emil Boc, care poate va spune de ce au fost ţinuţi acesti corupţi atâta timp la conducerea unei instituţii pe care au decredibilizat-o de tot.

Vă rog din suflet să alocaţi în ziarul dumneavoastrăşi aceste date de interes public deoarece am dori să aflăm şi noi de la aceşti indivizi de ce şi-au bătut joc de această instituţie, de ce şi-au bătut joc de aceşti oameni care prin contribuţia lor le plătesc lunar salariile, de ce şi-au bătut jos de poliţiştii pe care îi conduc, că din 2005 încoace au dat afara ilegal peste 100 de poliţişti, care nu au putut să vorbească că au cunoscut toate dedesubturile şi au ştiut că sunt ţinuţi politic şi nimeni nu le face nimic. Puţini dintre acei poliţişti daţi afara ilegal de acesti escroci şi-au căutat dreptatea în Instanţă, dar care au deschis procese au câştigat, în Instanţă, unde tot noi, contribuabilul, am plătit ticăloşeniile acestor şefi incompetenţişi corupţi, nu au fost pusi ei să plătească din banii lor procesele pierdute. Vă asigur că poliţiştii clujeni o săînceapă să vorbeascăşi să arate abuzurile la care au fost supuşiîn aceşti ani de şefii portocalii ai judeţului. Aici la Cluj Poliţia era stat în stat, aceşti indivizi au făcut ce au vrut iar cei de la Bucureşti când au fost reclamaţii s-au făcut că-i controlează; ce sancţiuni au primit după cazul primarului Apostu şi al omului de afaceri Calin Stoia, nici în ziua de azi nu s-a terminat cercetarea disciplinară, vă daţi seama…

La Inspectoratul de poliţie Cluj, acreditările pentru jurnalişti se fac după bunul-plac al acestor şefi corupţi, nu primeau acreditare decât cei care îi lăudau pe aceşti şefi, ceilalţi, de la acele publicaţii care nu erau de partea lor, nu erau lăsaţi la conferinţele de presă, parcă aceastăinstituţie era a lor. Acest lucru poatefi confirmat de mai multe publicaţii locale care nu au primit aprobare de la aceşti sefi incompetenţişi corupţi.

Nu vă lăsaţi intimidaţi de aceşti escroci, că noi suntem de partea dumneavoastrăşi vă vom trimite şi alte date în legatură cu aceşti indivizi.

CU RESPECT ,

Vă dorim numai bine şi multă sănătate

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.