Afaceriştii ruşi ajung să-şi curme zilele

În Moscova s-a sinucis co-proprietarul unei companii financiare, transmite Interfax, cu trimitere la surse din interiorul organelor de interne. Potrivit sursei, unul din motive ar putea fi „surmenajul psihologic pe fundalul căderii valutei ruse”, transmite RBK, citat de Deschide.md.

Incidentul a avut loc într-un hotel, dim Moscova. După ce au auzit împuşcătura, lucrătorii hotelului au spart uşa numărului de hotel, în care se afla omul de afaceri, în vârstă de 70 de ani. alte circumstanţe nu se cunosc la moment.

La locul incidentului s-a deplasat grupul operativ, pentru a investiga toate circumstanţele accidentului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.