Al Pacino: Depresia e în fiecare din noi

Vorbind la Festivalul de Film de la Veneţia, Al Pacino a spus că s-a simţit “crutat” şi “norocos” că depresia nu l-a adus în pragul sinuciderii, aşa cum a făcut-o cu mulţi alţii, printre care şi actorul Robin Williams.

“Poate că sufăr de depresie, dar nu ştiu asta. Oamenii intră în depresie şi este foarte, foarte trist şi poate dura şi este îngrozitor”, a spus Al Pacino.

“Ştiu asta, am avut momente când am ajuns să sufăr ceva apropiat, dar nu de intensitatea asta. M-am simţit crutat şi norocos. În Naşul II îmi imaginam cum Michael Corleone suferea de depresie”.

„Unele lucruri te întristează. În principiu ai vrea să fii puţin mai fericit uneori. Dar ‘deprimat’ pare de atât de rău augur. E de fapt în fiecare dintre noi. Ne regăsim cu toţii în asta”, a spus actorul.

El a mărturisit şi ce îl face să fie cel mai fericit: „Am trei copii. Aceasta a fost o adevărată sursă de bucurie pentru mine, plus prietenii pe care i-am avut alătui, oamenii pe care i-am cunoscut de-a lungul anilor, relaţiile pe care le-am avut. Totul a contribuit la călătoria uimitoare de până acum. Simt că sunt ok.”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.