Patru meciuri de la Euro 2020 pe Arena Naţională

Stadionul Arena Naţională din Bucureşti va găzdui 3 meciuri din grupele Campionatului European din 2020 şi un joc din optimile de finală ale competiţiei.

Comitetul Executiv al UEFA a decis vineri oraşele care vor găzdui principalele faze ale turneului final din 2020

  • Finala – Londra
  • Semifinala 1 – Londra
  • Semifinala 2 – Londra
  • Sferturile de finală + 3 meciuri din grupe: Munchen, Baku, Sankt Petersburg, Roma
  • Opimi + 3 jocuri din grupe – Copenhaga, Bucureşti, Amsterdam, Dublin, Bilbao, Budapesta

Nici una din cele 13 ţări care au primit calitatea de gazde pentru turneul final, după votul Comitetului Executiv al UEFA, nu se va califica direct la EURO 2020. Toate reprezentativele din Europa vor fi împărţite în zece grupe de calificare, din care la turneul final vor merge ocupantele primelor două poziţii.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Stelian Cornea 1092 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.