Urmărește-ne LIVE joi, 1 septembrie, ora 13.30!

Urmărește-ne LIVE! Cotidianul transmite, joi, 1 septembrie, ora 13.30, în direct, de la Ateneul Român, conferința de presă dedicată Concursului Internațional George Enescu, cel mai valoros eveniment cultural produs de România din 1958 și până azi.

”Trăiește-ți visul!” este îndemnul ediției din 2016 a Concursului Internațional George Enescu, care începe din 3 septembrie, la București.

Cotidianul va transmite, joi, 1 septembrie, ora 13.30, în direct, conferința de presă a celui mai valoros eveniment cultural produs de România din 1958 și până azi, comparat de CNN si Euronews cu premiile Oscar ale muzicii culte create de Gramophone.

Din 3 septembrie, suntem cu toții invitați în sala Ateneului Român, acolo unde vor avea loc 19 recitaluri și concerte extraordinare, pe toată durata desfășurării concursului.

Gerenozitate; creativitate; disciplină și voință; implicare sunt valorile în care credea George Enescu. Și-a dorit să fie compozitor, în primul rând, și nu și-a abandonat nicio clipă visul de o viață. A visat să-i ajute pe tinerii artiști să se afirme. Și le-a făcut pe amândouă. Concursul Enescu invită la o recunoaștere și sărbătoare a visurilor care ne duc mai departe.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.