„Alexandra Dulgheru s-a autodepăşit”

Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Alina Cercel-Tecşor, a apreciat după meciul câștigat de Alexandra Dulgheru în fața numărului 7 mondial Eugenie Bouchard, scor 6-4, 6-4, că românca s-a autodepășit în această partidă.

„Fiecare contribuie la succesul sau insuccesul echipei, suntem împreună şi la bine şi la rău. Ne bucurăm mult pentru Alexandra, eram optimişti penru jocul ei, s-a autodepăşit în acest meci. Avem câteva fete cu valoare ridicată la Fed Cup. La Galaţi (n.r. – meciul cu Spania), Alexandra nu a jucat, dar a venit aici şi a jucat un tenis de înaltă calitate. I-am spus înainte de meci că suntem o echipă, că noi jucăm cu sufletul, aşa ne spunem mereu. În timpul meciului am încercat să-i iau din presiune, să-i spun că este un meci, cel mai bun câştigă. Am încercat să rămân cu nivelul de încredere ridicat”, a declarat Alina Tecşor, la Dolce Sport.

În opinia acesteia, gestul făcut de canadiană, care a refuzat să-i strângă mâna Alexandrei la tragerea la sorţi (video mai jos), a ambiţionat-o pe româncă. „Cu siguranţă a ambiţionat-o, Fed Cup este o competiţie a trăirilor, a emoţiilor, iar în ce priveşte implicarea, cred că Alexandra este campioană”, a apreciat Tecșor.

Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-4, pe Eugenie Bouchard, locul 7 WTA. România a egalat astfel, 1-1, scorul în întâlnirea cu Canada, de la Montreal, din barajul pentru Grupa Mondială a Cupei Federaţiei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.