Alexandru Iacobescu: M-au întrebat de relația mea cu dl Ghiță

Directorul general al România TV(RTV), Alexandru Iacobescu a fost audiat, vineri, în calitate de martor la DNA Ploieşti, în dosarul lui Iulian Herțanu.

La ieșirea din sediul instituţiei, acesta a spus că procurorii au fost interesați de relația sa cu deputatul Sebastian Ghiță.

„M-au întrebat de relația mea cu dl Ghiță”, a declarat Alexandru Iacobescu, răspunzând unor întrebări.

Iacobescu este una dintre persoanele pe conturile căreia procurorii DNA Ploiești au dispus instituirea sechestrului asigurător, ca de altfel și pe conturile societății care deține licența pentru televiziunea România TV.

Sebastian Ghiță a fost şi el audiat vineri la DNA Ploiești. Acesta nu a vrut să comenteze aspectele care vizau împrumutul de 90 de milioane euro pe care acesta i l-a acordat directorului general al RTV, Alexandru Iacobescu, motivând că e o chestiune care a avut loc între două persoane fizice.

De asemenea, vineri, instanţa a decis amânarea deciziei privind contestația deputatului față de extinderea măsurii sechestrului asigurător pe bunurile sale.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.