Alin Teodorescu: Interlopii din PSD sunt securiști cu diplome de doctori SRI

Sociologul Alin Teodorescu susţine că în interiorul PSD există un grup de interlopi, care îi fac opoziţie noului preşedinte al partidului, Liviu Dragnea.

Potrivit declaraţiilor sale acordate postului de ştiri Digi 24, Teodorescu susţine că interlopii sunt securiştii cu diplome de doctori SRI.

„În partid erau câteva linii, linia Hrebenciuc, acum toată linia Hrebenciuc este la Ghiţă, care a zis că îşi dă demisia din partid, dar nu şi-a dat-o”, a spus Teodorescu.

Întrebat dacă acum există o singură linie, „linia Ghiță”, sociologul a răspuns scurt – „Un singur cerc de interlopi sprijiniţi de instituţii ale statului”.

Așa descris sociologul Alin Teodorescu grupurile de influenţă din interiorul PSD. Interlopii ar fi doctoranzi SRI care îi fac opoziţie lui Liviu Dragnea în interiorul PSD, a spus Teodorescu pentru postul Digi 24, scrie b1.ro.

„Uitaţi-vă câţi absolvenţi ai academiei SRI sunt membru în Guvern , membri în Guvern. (…) Vă spun eu. Doctori SRI. Făcuţi foarte repede. Cine conduce comisia electorală acum. Voicu şi-a dat demisia şi a veniut altcineva, tot un doctor SRI, un om din fosta garnitură Hrebenciuc trecut la Ghiţă. Dar să sperăm că Liviu Dragnea are putere, votul de duminică îi dă o legitimitate să se bată cu acești interlopi, nu poţi să le spui altfel”, a completat sociologul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.