Alina Gorghiu: Cred că Olteanu e un om corect

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat vineri, referindu-se la reținerea lui Bogdan Olteanu că acesta este un om corect, dar că rămâne ca ancheta să stabilească dacă acesta se face sau nu vinovat de acuzațiile care i se aduc.

„Cred că este un om corect, rămâne ca ancheta să stabilească foarte clar care sunt concluziile. Nu pot eu să mă pronunț pe ele, însă sunt mâhnită când văd că unii oameni folosesc politic nefericirea altora. Nu știu cum se va solda speța Bogdan Olteanu, dar să arunci cu noroi în alții doar pentru faptul că îți dă ție bine preț de 24 de ore pe pagina de Facebook mi se pare o mârlănie, ca să nu o cataloghez mai dur”, a spus Gorghiu, la Antena 3.

Ea a precizat că nu a comentat niciodată dosare în curs și nici nu o va face, pentru că nu știe ce conțin acestea și pentru că un lider politic nu este nici analist, nici avocat și ar trebui să aibă cumpătare maximă în privința justiției.

Gorghiu a mai spus și că în 2008, când nu era liderul PNL, nici nu făcea parte din staff-ul de campanie și nici nu era parlamentar, era colegă și asociată cu Bogdan Olteanu într-o societate de avocatură.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.