Alina Gorghiu îi cere lui Dragnea să sprijine propunerea PNL

Într-o postare pe Facebook, Alina Gorghiu, copreședintele PNL, i-a cerut, sâmbătă, președintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea, să susţină introducerea pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Parlamentului, în care se va discuta cererea preşedintelui de reexaminare a Codului Fiscal, şi proiectul legii votului prin corespondenţă.

„Legea votului prin corespondență trebuie să fie adoptată înainte de luna septembrie, pentru ca românii de peste hotare să poată beneficia de acest sistem la alegerile parlamentare de anul viitor. I-am cerut liderului PSD, Liviu Dragnea, să sprijine propunerea PNL de a discuta această lege în sesiunea extraordinară a Parlamentului, care se va convoca pentru Codul Fiscal. Liviu Dragnea are ocazia să arate că măcar domnia sa a învățat lecția alegerilor din 2014 și nu vrea să repete abuzurile de atunci”, a scris Gorghiu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.