Alt impostor în guvernul României

Nu merită să tragi cu mitaliera după o cioară și nici cu tunul după un țînțar. Dar nici nu se face să te lași prostit de un impostor care îți arată o minge de ping pong și zice că este rezervorul de apă al orașului cutare. Așa și cu povestea diplomei lui Vlad Voiculescu. Cum naiba să luăm o adeverință de studii masterale drept diplomă care include și studii universitare? În fapt, omul ne scoate ochii cu o adeverință eliberată de Universitatea din Viena și cu o echivalare românească a unei adeverințe austriece.
În baza O.M.E.C.Ş. nr. 5269/2015 şi a avizului de legalitate nr. 1138 acordat de către Direcţia Generală Juridic la data de 15.01.2016, se atestă că diploma de studii, eliberată de Vienna University of Economics and Business, Republica Austria, la data de 04.10.2011, domnului Vasile-Voiculescu Vlad, se echivalează cu diplomă de master (ciclul II) în domeniul administrarea afacerilor, specializarea administrarea afacerilor. Prezentul atestat cuprinde şi ciclul de licenţă pentru care nu i s-a eliberat o diplomă distinctă, conferă aceleaşi drepturi cu absolvenţii instituţiilor de învăţământ superior similare, acreditate, din România şi este valabil cu prezentarea diplomei menţionate mai sus în original”, precizează documentul eliberat de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice și prezentat de descurcăreț ca validare în România a Bescheidul prezentat pe post de diplomă universitară și diplomă de masterat din Austria.

Documentul oferit de universitatea din Viena și prezentat de Vlad Voiculescu drept diplomă poartă titlul de Bescheid. În limba română, se traduce cu „înștiințare” sau ”notificare”. Nu cu diplomă. Dacă un asemenea act este prezentat undeva, el poate fi luat în considerare sau poate nu. Un riguros șef de personal l-ar fi trimis la plimbare. În nici un caz nu este o diplomă. Chiar și un pîrlit de absolvent ca patru clase își dă seama că Bescheidul este o adeverință, nu o diplomă. Nici nu are față de diplomă de studii universitare. Vlad Voiculescu a încercat o șmecherie. Ne-a arătat o adeverință și o echivalare pe bază de adeverință, nu de diplomă. În mod categoric, documentul prezentat nu este o copie sau o traducere a diplomei de studii a sus-numitului. Este suficient să citiți cu atenție documentul de echivalare. Chiar dacă o învîrte ca la Ploiești, adeverința (bescheidul) spune clar că „diploma de studii, eliberată de Vienna University of Economics and Business, Republica Austria, la data de 04.10.2011, domnului Vasile-Voiculescu Vlad, se echivalează cu diplomă de master”. Și, mai apoi, o drege nepermis, precizînd că
”Prezentul atestat cuprinde şi ciclul de licenţă pentru care nu i s-a eliberat o diplomă distinctă”.
Dacă nu s-a eliberat înseamnă că nu este. Adică, ne aflăm în fața unei adeverințe care include și studiile universitare ale fandositului personaj. Omul n-are diplomă ci o demonstrație că ar avea o diplomă de masterat care include și o diplomă universitară. Are doar o adeverință care spune că studiile sale universitare sunt incluse în diploma de master. Masterat care să include și diploma de licență este în cel mai rău caz o mare invenție austriacă pentru cazul particular al „studiosului” Vlad Voiculescu.
Cu alte cuvinte, Vlad Voiculescu nu are diploma universitară de la sus-menționata universitate austriacă. Are doar o adeverință care ne invită să credem că studiile sale universitare sunt incluse în această adeverință de master.
Mai rămîne de luat în calcul ipoteza că Vlad Voiculescu a prezentat la Viena diploma de la o universitate fantomatică din România sau de pe aiurea și austriecii au luat-o în seamă și l-au admis la un master.
Cu alte cuvinte, ministrul a comis o tentativă de inducere în eroare. Și primul-ministru ar trebui să-l someze scurt:

-Diploma, magister, nu adeverința!

Juridic vorbind, Bescheidul prezentat de Vlad Voiculescu poate fi luat în considerare ca deducție a existenței unei diplome. Dar, ca diplomă universitară, urmare a studiilor efectuate între anii cutare și cutare la universitatea x din cutare oraș, în mod categoric, nu.
Cu un asemenea act, Vlad Voiculescu se așază la loc de cinste lîngă doctorii nășiți de prof. univ. dr. Gabriel Oprea, lîngă doctoratul lui Victor Viorel Ponta sau al Laurei Codruța Kovesi, cu diploma de cursant SRI a lui Orlando Teodorovici, lângă Laurențiu Baranga, fost la Oficiul Național de Spălarea Banilor și alte sute și mii de impostori cu diplome luate pe veresie.
O gînganie prețioasă în plus în insectarul impostorilor cu titluri și diplome aranjate de dragul ierarhiilor obținute cu ajutorul politicii!
Cine crede în Bescheidul lui Vlad Voiculescu se expune și el în insectarul din apropiere, destinat celor mai fraieri funcționari din România!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 49

146 de Comentarii

 1. Daca n-ar fi fost IMPOSTOR, nu l-ar fi votat romanii! Ca sa fii votat de romani trebuie sa MINTI PE FATA, sau SA FURI tot PE FATA, sau SA TRADEZI, sau SA COMITI ESCROCHERII.

 2. Hotia si smecheria transmisa din tata-n fiu, dar mai grava este prostia celor care-l cred si-l tin in functie.

 3. Cei avizati, foarte multi, stiu ca o diploma de masterat succede unei diplome de licenta si, logic, nu poate exista in lipsa diplomei de licenta. O adeverinta care sa confirme studiile de masterat este posibila doar pana la emiterea diplomei. Povesti…povesti. PSD-istii deja sunt mici copii pe langa acesti neomarxisti-extremisti USR-PLUS.

 4. Doar impostor?! Fals in acte oficiale, substituire de persoana, s.a.m.d. alte. Pentru „asa” lui draQnIa (ca tot il „mananca” pe Nistorescu de el) i se dadeau ca popa 10 ani, fara si dreptul la munca. * In ce tara traim?!, tara actelor false de case cu care ajungi presedinte!

 5. In Romania de azi si nu numai in Romania procurarea unei diplome a devenit un mizilic. Am avut ministri fosti ospatari care si-au luat bac-ul dupa armata si apoi si-au procurat si diploma universitara. Securitatea are nevoie de slugi titrate pentru impresie si nu pentru a fi competente. Mai toate partidele s-au pricopsit cu astfel de specimene dar categoric cei din USR+ bat orice record in domeniu. Toti fomistii astia cu CV-urile ce dau pe-afara de studii si specializari sunt in realitate mediocritati profesionale dovedite. Nici un tip valoros cu studiile pe bune nu s-a amestecat in aceasta haita de impostori.

 6. Sa nu bagatelizam: echivalarea facuta de MEC poate ascunde o protectie a „masterandului”, de la un nivel foarte inalt. Are cineva curaj sa scormoneasca in mizeria asta si sa lamureasca lucrurile ? Ar fi foarte simplu sa i se ceara foaia matricola, cu notele pentru cei 3-4 ani de studii de licenta si pentru cei 1-2 ani de masterat.

 7. De la a vinde locuinte ,cica de lux , in Viena , si a fi ministru intr-un domeniu PARALEL cu pregatirea profesionala de ,ATENTIE : MAGNA CUM,L,AUDE , in Romanica este ceva ce tine de OBRAZNICIA REZISTILOR !!!Traiasca DEMOCRATIA de TRAISTA , MADE in SIBIU !!!

 8. Comiti aceeasi greseala ca si SAFE. Cine-i numeste si-i tine pe astia in functii? Dupa capul vostru o fi partidul sau eventual Iohanis? Pe astia s-ar putea sa nu-i duca capul, dar sa crezi ca securitatea este proasta atunci chiar ca prosti sunt cei care nu cunosc ‘procedurile’ de numire in cazul acestor guverne hastagiso-securiste.

 9. In Romania nici nu te primeste la vreun concurs daca nu prezinti Diploma de Licenta insotita de Foaia Matricola a facultatii pe care ai absolvit-o !!Daca ai si un master sau doctorat e treaba ta,insa diploma de licenta si foaia matricola sunt admiterea ta in concurs ! Vlad Voiculescu e ministru cu o adeverinta ??????!!

 10. avem ce meritam. continuam sa dormim si sa respiram in punga, nu? ba chiar unii s-au ingramadit si au si sarit „gardul” sa accepte experimentul mengele – terapie genica. s-au grabit sa bage secvente HIV – SIDA IN EI IMBECILII! o natie #spalatapecreieri de media. daca nu va uniti si nu luptati pentru drepturile voastre nimeni nu o va face pentru voi !

 11. Ce impostor, un pui de securist criminal fara studii care-si bate joc de poporul roman!

 12. Securitatea are instituții de învățământ superior acreditate. Băieții sunt beton. Vlad Voiculescu nu este chiar un bou !

 13. Cine crede că un ministru din guvernul Orban ori acum guvernul Catu a fost pus de unul dintre ei se înșală.Ei s-au dus după lista și au spus „mulțumesc să trăiți”.Nici nu se putea altfel judecând după timpul cât au stat acolo la Cotroceni .Miniștrii și șeful lor ,primul ministru,sunt scoși tot de acolo din incubatorul cu oua clocite de care am mai vorbit.Cine sa le verifice studiile care nici nu contează și nici nu ii ajuta la nimic .Fiecare ministru are misiunea lui și aici la „misiune ” sunt verificați de îi doare capu .Credeți că acest V.Voiculezcu o sa plece din funcție pentru că a minți ?Nu .El și-a prezentat ritipisa care spune că n-are nimic adică că-i bun acolo unde e.D-le Nistorescu faceți o mare gresala
  cu Eugen Teodorovici că-l baga-ti în aceași troaca cu V.Voiculescu.Teodorovic a spus într-o emisiune tv că a primit acasă o diplomă de undeva .A primit aceea diplomă prin posta deși n-a fost nici o zi la cursuri și nici n-a fost înscris .Apoi a trimis diplomă înapoi tot prin posta.Asta că lucrurile sa fie clare .

 14. Acum , de mizeria asta cat casa (sau , ma rog , una din case !) , nu este herr preocupat , indignat ? Deci , tot asa ramane : pestele de la cap se impute !

 15. Imbecilii și spălații pe creier nu știu că pentru angajare într-o instituție publică, unii am prezentat inițial Adeverința de absolvire eliberată de facultate + Foaia Matricolă, iar după o perioadă Diploma de Licență în original + Copie legalizată la notar și Declarație pe propria răspundere privind acele acte semnată în fața șefei de la Personal. Susținătorii și votanții acestor securiști sunt ca niște oi, vai de capul lor și nu știu pe ce lume trăiesc. IT-iștii încă au scutire de impozit. Studenții milogi haștagi vor menținerea gratuităților-drept câștigat!?!??- date de Ciumă. Facultatea nu este învățământ obligatoriu!

 16. Cei mai mari penali impostori sunt Editat usr-isti care au pacalit pe prosti de i-au votat ca prostii. Au furat diplomele de studii, vezi primarul de la Brasov, primarul de la Timisoara si acum Voiculescu. Niste pramatii care fura si mint. Nu mai vorbesc de mahalagioaica Clotilde, hoata de voturi cu rucsacul in spate. Huuo Editat care dupa ce ati patronat arderea spitalelor acum vreti sa le inchideti.

 17. Foarte oportun articol!! Un PENAL fără nicio calificare in fruntea Ministerului Sanatatii! Ne prezintă o adeverintă drept diplomă de licență! Dar faptul că medicii din România nu se pot uni să dea jos din scaun un asemenea avorton, înainte ca el să-și pună în operă „mandatul”, nu le face nici lor cinste. De verificat cine era ministru al educației și cine conducea biroul de echivalare a diplomelor in minister la data la care acest neterminat își echivala diploma (el fiind deja ministru in guvernul Ciolos-Misa!!!). Operațiunea echivalează cu un FALS IN ACTE PUBLICE de manual!! JOS IMPOSTORUL!

 18. Un articol bun, ba’ chiar foarte bun! Cu fiecare comentariu ,dl Nistorescu se intrece pe sine insusi. Felicitari maxime! Poate Fane Spoitoru sa conduca un avion de vanatoare F16 ,plin cu munitie deasupra Bucurestiului? Poate Mugur Ciuvica sa faca operatii complexe in locul profesorului doctor Loan Lascar de la Floreasca? Poate Popescu Piedone sa scrie formula sarii de bucatarie(NaCl) si formula celui mai simplu acid organic(HCOOH, acidul formic)? Poate Vanghelie sa inmulteasca numerele 11 cu 12 fara sa se incurce de fiecare data? Ca la Vanghelioane si la pradarea banului public era priceput!!!Poate Vlad Voiculescu, fara studii, sa fie ministru? Pe decrepitul de Vlad Voiculescu cu FALS SI UZ DE FALS IN ACTE PUBLICE il paste PUSCARIA si banii luati de la buget ca absolvent de invatamant superior DATI inapoi statului Roman! Stat Roman? Tu mai ai anticorpi contra pseudo- intelectualilor astora, repetentilor astora? Sau ii FURAJEZI LA GRAMADA ca pe animale? Vlad Voiculescu este la distanta unui fir de par de Rahova! Sa nu scapi sapunu’ in baie si sa te scoli la 5,30 e urat foarte urat. Auzi tu! Fals in acte publice, puscarie? Dle Nistorescu! Daca „tocati” acest subiect pana la satietate, puslamaua asta analfabeta, va taia sigur stuf in Balta Brailei… La ora asta, licheaua asta decrepita cu un ONG personal roade ca un car de lemn la temelia Bugetului Romaniei! Nu are nici frica, nici rusine…

 19. Ai uitat sa spui „tolerat de poporul roman”! Deci bataia de joc este indreptatita!

 20. In 2016 am votat USR pentru ca era Nicusor Dan acolo si am incredere in el. La scurt timp a plecat din partid pentru ca a simtit ca e infiltrat si bine a facut. Din pacate a new entry la ultimele alegeri….Dianaaaaaaaaaaaa Shoshoacaaaaaaaaaaaa…sa pare ca nu prea avem romani verticali si care sa vrea sa intre in politica sau nu stim noi sa-i promovam. Aseara am aflat, la Realitatea, ca Ponta a oprit finantarea la metrou Drumul Taberei 3 ani si a platit 100 mil euro Constructorului despagubiri. Va rog sa evaluati partea lui la golania asta.

 21. Inteleg aluzia fina, dar suficient de stravezie, ”ascunsa” la vedere in articol.
  Totusi, ar fi fost mai bine sa scrieti negru pe alb ca ipochimenul ar putea sa se afle in una dintre(cel putin) doua situatii:
  – fie a facut ”Baneasa” sau scoala de informatii de la unul dintre serviciile de informatii, dupa care i s-a dat o diploma ”fantoma” cu care sa bintuie prin Lume ;
  – a facut un erzat de universitate romaneasca si ii este rusine sa spuna, asa ca a incercat mizeria asta de combinatie cu ”adeverinta” de la austrieci.
  Oricum, asezarea lui linga Oprea, Ponta(cel putin) arata ca stiti mai multe si inca nu vreti sa spuneti.
  Daca stiti ca ipochimenul e ofiter acoperit spuneti-o deschis, fiindca un astfel de element FACE RAU MUNCII DE INFORMATII SI INSTITUTIEI DIN CARE (eventual) FACE PARTE, IAR ARUNCAREA LUI LA GROAPA DE GUNOI ESTE UN GEST INDISPENSABIL !
  Asadar, cum sta treaba ?

 22. Nu este ,,alt impostor,,asta este adaugat la impostorii care sunt guvernanți.Oare celor de la USR++,nu la pare rau ca au votat cu ,,magarul,,?

 23. Asa este. Catzu nu si-a ales personal nici un ministru. Lista i-a fost facuta de altii iar el nici macar nu a bombanit. Sunt baieti recomandati de securitate. O dovada este cel care a fost perfect pentru transporturi iar acum este perfect pentru interne. Pe orice parte i-ai intoarce pe cei din guvern nu gasesti absolut nici unul competent pe functie. Toate guvernele patronate de (sa zicem) Johanis sunt guverne zero ca performante. La fel premierii, inclusiv proprietarul de guverne Johanis.

 24. Parca si vad cum in Romania, in curind, vor fi la mare cautare si pretuire diplomele de „Grand Marabout” eliberate de Universitatea din Ouagadougou ! E si normal, intr-o republica bananiera cu un foarte mare numar de cimpanzei, din care unii incearca sa urce cit mai sus in cocotier ! Uitind, se pare, proverbul african care spune ca : „Maimuta, cu cit se suie mai sus in cocotier, cu atit mai tare i se vede curul !”

 25. Sunteti ziaristi ! ” Sapati ” , munciti , faceti demersuri oficiale , deplasati-va la unuversitatea respectiva ! Cit de greu poate fi ? Sunteti ziaristi ! Altfel , voi o sa sustineti ca ala minte , iar ala o sa sustina ca voi manipulati ! Si cu asta ce-ati facut ?

 26. Doar un pion pe masura distrugerii programate, din stratosfera.Vezi garnitura, unul ca unul numiti,zis votati.

 27. Asa cum pe vremea alcoolicului national era valabil, usor adaptat, proverbul „In tara orbilor Chiorul e presedinte”, asa si acum, in tara in care un amarit si modest profesoras de fizica a ajuns la Cotroceni, e normal sa avem ministri fosti chelneri, ciocli, soferi de taxi sau „neica nimeni” ! (ps : nu denigrez in nici un fel meseriile enumerate, la fel de oneste ca toate altele, ci numai secaturile numite in posturi pe care nu le merita !)

 28. Mda,. și de ce m-aș mai mira ? Doar de 31 de ani tot din ăștia ai in politicul românesc..De când a venit iliescu văr primar cu regele…cioabă, a fost clar de ce fel de democrație originală a pus pe șine..Iar cine să li se impotrivească ?? O mână de unguri ?? Păi asta ai vrut,.. asta ai,.. incă o vreme..Până la konieț filma..pe chineză..

 29. Ăştia sînt aleşi de oamenii celor ce conduc din umbră încă din şcoală. Dacă mă uit la Cîțu, Voiculescu, Hellving, ca să amintesc doar cîțiva, parcă se vede un tipar: slugărnicie, din familii ce slujesc puterea din umbră poate de generații, cu bube-n cap, dintre aceia ce luau bobîrnace de la colegi şi acum se răzbună, urăsc plebea samd.

 30. Ala de la Grupul de Comunicare Strategica (?), pe ce se așează? Deja a întrat în uitare?

 31. Chestiunea poate fi pusa si altfel. Si daca baiatul de baiat avea o diploma „pe bune” se schimba ceva? Sa fim seriosi, cati cu diplome pe bune sunt total aerieni in functiile in care sunt numiti de altii. Cazul in discutie poate fi retinut doar ca un etalon pentru toti cei din actuala coalitie tradatore de la putere. Toti sunt de-o mama, au fost impinsi in guvern pentru a face niste treburi impuse de afara in primul rand.Nu pentru binele romanilor, pentru stapanii lor dar pe furis si pentru ei. Un guvern de borfasi tineri si smecheri!

 32. De toata jena.Sistemul sanitar din Romania condus ,in plina pandemie, de un biet absolvent de liceu din Pucioasa ,pus de mafia din pharma pe post de maimutzoi.

 33. Drujbare, esti din nou pe langa subiect! Sau vrei sa insinuezi ca padurarii tai udemeristi lucreaza pentru binele romanilor?

 34. Ca securiștii sunt dobitoci vedem din ce in ce mai klar..si aroganti si mafioti..pentru ca minciunile si skemele lor mafiote sfidează orice justitie iar simț patriotic nu au.avut niciodata..toti banii ii colectează doar pentru ei si acum o fac pe mana proștilor mai tineri din usr.tineri si din ce in ce mai dobitoci crescuți asa de mici.

 35. Este plina Romania de impostori cu gura mare. Dupa modul Mona Musca, informatoarea liberala a Securitatii care vana securisti si informatori.
  Ii descoperi cautandu-le primul job din CVurile lor oficiale.
  Sa incepem cu Elena Lasconi, actualul primar USR din Campulung care ii fugareste pe lenesii si pilosii din primarie.
  Elena Lasconi in perioada 1994-1996 a fost Sefa de Cabinet in Parlamentul Romaniei avand doar liceul terminat. Apoi ii da tarcoale talentul de cititoare de prompter si se angajeaza la ProTV (1996-2020). Facultatea (ASE) o termina abia in 2001, la 5 ani dupa ce a ocupat functia din Parlamentul Romaniei.

  Lasconi, inainte la lupta cea mare cu impostorii si pilosii!

 36. In primul rand, acel act nu este stampilat cu stampila institutiei si posibil un timbru al tarii sau institutiei, ceea ce dovedeste ca e un act fals!, stampila institutiei de invatamant costa 10 mii$ sau 10 mii €, suma care trebuie platita inainte de examen, ceea ce cred ca nici examen nu a dat in urma cursurilor online cu bucluc. Am scris etapele prin care un absolvent online poate intra in posesia diplomei cu ceva timp in urma dar si cam tot ce se fabrica in fals online cu semnaturi necunoscute!

 37. Așa este ,sunt crescuți de mici pentru a face cu ei un „implant”când vine vremea.In acest domeniu CHARLIE e cel mai bun.Nu l-ati la văzut pe undeva?Vorbeam de incubatorul cu oua clocite.Acolo sunt ținuți și la nevoie puși unde trebuie.

 38. Alta piloasa studioasa careia ii put pilosii angajati la stat este si doamna Violeta Alexandru, spaima liftierelor din Romania. Liberala Violeta Alexandra lucra pentru Presedintie (1997-1999) la 21 de ani, Consilier. Dupa ce s-a plictisit de job s-a apucat de facultate (1999-2002). A facut Facultatea de Stiinte Politice din cadrul „prestigioasei” Universitati Crestine Dimitrie Cantemir, universitate particulara care a dat tarii „intelecuali” prezenti in toate partidele.

 39. Cu sau fără diplomă, experimentatul nostru ministru va hotărî în cel mai scurt timp posibil care sunt cele peste 100 de spitale de stat care vor fi închise. Din 15 februarie și până în aprilie, evaluatorii ANMCS vor fi pe teren și vor „evalua” corect și obiectiv spitalele de stat mai ales din punct de vedere al prevenirii și stingerii incendiilor și al aparteneței politice a managerilor. Rezultatele evaluărilor vor ajunge la geniul medicinei românești, domnul Vlăduț, cum îl alintă unii. Reducerea cu peste 11% a bugetului acordat sănătății este corelată cu această închidere de spitale, cu eliminarea unor medicamente de pe lista cu compensate și renunțarea la multe programe naționale de sănătate care se materializau în gratuități pentru pacienți. Banii scoși din buzunar de acum înainte de către pacienți vor compensa cu vârf și îndesat reducerea de 11% a bugetului pentru sănătate. Dacă până acum aveam deficit de medici și asistente în sănătate, după închiderea spitalelor (mai ales a celor în relație cu opoziția) vom avea excedent de personal medico sanitar. Vom avea chipurile o sănătate performantă dar la care vor avea acces doar pacienții cu mulți bani. Cei cu salarii și pensii sub 2000 de lei pe lună pot merge la cules de mușețel și sunătoare dacă vor să aibă cu ce să se trateze. Sănătatea nu este pentru sărăcani și coate-goale. Sănătatea va fi pentru cei bogați și atât. Ministrul nostru competent și bine pregătit veghează la asta.

 40. @tibi1 Si pe mine m-a batut gandul sa-l votez pe plicusor in 2016. Combătea bine împotriva hoților psd, promitea corectitudine si bla, bla, bla. Numai ca inainte cu câteva săptămâni sa înceapă campania electorală, stand in statie la Kogălniceanu, ce-mi vad ochii? Afișe cu tov. candidat lipite pe geamurile cosmeliei ratb. Deci tov. corectu’, furase și startul în campanie și afișa si ilegal afișele cu moaca sa in stațiile de autobuz, alături de salam, tonciu, vijelie și alti intelectuali. Am zis stop joc pentru ipocritul asta.

 41. Ha Ha Ha, tuturor securiștilor și milițienilor de pe vremea lui Ceasca le-a fost echivalată școală de criminali cu diploma de absolvent al facultății de drept…așa s-a umplut tzara de avocați care nu aveau colegi dintre cei ce terminaseră pe bune facultatea de drept…inclusiv făcuseră fata procesului de selecție..20 de candidați pe loc…așa au apărut alde ăștia..că fapt divers..avocatul care s-a ocupat de banii fundației lui Rațiu făcea parte din așa zisei avocați foști securisti (fara facultate).
  Nu e nimic nou sub soare cu dealde ăștia…absolvenți de școală de criminali …la origine CHeckist-KGB ista ..doar nu credeați că s-a schimbat ceva in Mioritica Românie…
  Mă deranjează tupeul și nesimțirea ajunsă în top..indiferent de cred aia de prin partidele pe unde s-au aciuat..

 42. Liberalul Ciprian Ciucu (actualul primar de la sect 6) a fost descoperit tot de Emil Constatinescu.
  La doar 22 de ani, cu facultatea neterminata (SNSPA-„Stefan Gheorghiu de Rit Nou”), Ciprian Ciucu era angajat la Cotroceni, in martie 2000. Facultatea o termina in vara anului respectiv.
  Cum naiba fac unii de se invart de joburi caldute care sa le deschida usile cand nu au nici facultatea terminta? Sigur sunt de vina astrele, in cazul lor nu e vorba de pile sau spagi.
  Ura-ura-uraaa!

 43. Din pacate si cei mai cinstiti dintre cinstiti au rude si slabiciuni, si vor inchide ochii ca sa isi promoveze odraslele. Aceeasta situatie nu poate fi schimbata, si nu are rost sa ne mai pierdem timpul cu ea. Credeti ca daca Cumpanashu era nepotul cui trebuie nu ajungea ministru? Orice concurs ar fi fost tot era favorizat.
  E un cancer in institutiile romanesti care il va eradica doar vaccinul, pentru ca aici i-a manat prostia sa se bage in fata…….

 44. Cum, nu i-au dat serviciile de informatii austriece o diploma care sa semenea cu aia de la Universitatea din Viena? Au incercat cu „notificarea”? Dupa mine ce a prezentat Voiculescu, nu valoreaza nici cu adeverinta de liceu fara bacalaureat, necesara pentru scoli postliceale! Dar la diploma se mai da o matricola cu materiile studiate si notele de la examen! Asta a prezentat „her” Voiculescu? PS: Rid austriecii cu curul de noi, dupa ce ne-au luat Petrom pe mai nimic, ne-au inchis Arpechim si Doljchim, ne livreaza un papitoi pe post de expert! Asa ne trebuie!

 45. Totusi din articol reiese extrem de clar ca ministerul educatiei din Romania este autorul manoperei frauduloase de echivalare a unei adeverinte cu 2 (doua) diplome de studiu: o diploma de licenta universitara si o diploma de master in economie.
  Conform Codului penal aceasta manopera a ministerului educatiei se incadreaza la urmatoarele infractiuni:
  – fals material in inscrisuri oficiale (art. 320 C.pen.)
  – fals intelectual (art. 321 C.pen.)
  iar utilizarea de catre nefericitul jegos V. Voiculescu imbraca forma infractiunii de uz de fals (art. 323 C.pen.).

 46. Este ca si cand cineva care s-a cazat la Hotelul Marriott din New York vine acasa cu factura emisa de hotel iar ministerul lucrarilor publice elibereaza un certificat conform caruia respectiva persoana este proprietarul Hotelului Marriott din New York dupa care persoana pune gaj hotelul si ia un credit de la o banca comerciala.
  A cui ar fi in acest caz vina?

 47. Dle. Nistorescu, de ce va place sa simulati ca „tocati” bine un subiect care, pana la urma, ramane tot „in coada de peste”?? Nu ar fi mai bine si mai productiv daca ati face un simplu demers jurnalistic catre respectiva universitate, in urma caruia sa ne lamurim cu totii? Ati putea, de asemenea, sa faceti niste demersuri catre autoritatile romanesti de la care puteti obtine un raspuns clar? Daca individul respectiv ar avea o diploma de licenta, ar putea-o arata, punand astfel capat acestei situatii ridicole. Ce ziceti??

 48. Unde este Foaia matricola a lui Vlad Voiculescu? S – o prezinte ! Foaia matricola este o anexa la DIPLOMA de studii. Ea contine : fiecare an de studiu (perioada calendaristica), materiile studiate , notele obtinute in fiecare sesiune. Fara sesiune de examene nu este nici absolvire. !
  Nu- ti poti dovedi studiile prin echivalari facute de niste anonimi. Este obligatoriu ca Ministerul Educatiei sa se pronunte !

 49. Astia mictioneaza in capul nostru si la televizor zice ca ploua!

 50. Am auzit ,am constatat ,acum ce ramine de facut??.Raminem cu impostorul pe pozitie ,se autosesizeaza cineva din min. Invatamintului, Ministerul Afacerilor Externe ,vreun punct de vedere din partea Academie Romane sau tot populatia trebuie sa-l scoata cu forta pe asta? Bai… Klaun ,Citu-Mitu asta e echipa de specialisti din „guwernul meu”pe care ati pregatit-o pentru anul de gratie 2021??Am inteles intr-un ca trbuie sa fie mai prost ca voi ,dar si impostor ,sau si mai impostor decit voi ?

 51. Cineva spunea mai sus ca votam impostori.
  Votantii de toate culorile si preferintele voteaza in fapt o lista avand in fruntea ei,pe locuri eligibile gasca de partid de la nivel de organizatii comunale,orasenesti,judetene si centrale.
  Asa se explica de ce avem aceiasi smecheri in consilii locale,judetene si mai ales in PARLAMENT ani si ani.
  VOICULESCU VLAD arata FOAIA MATRICOLA in care se vad anii de studii ,nu ne intereseaza notele!
  NU EXISTA? Sigur nu exista? Te cred ca nu exista. Deci nici DIPLOMA NU EXISTA!

 52. Ăsta nu numai ca nu e medic dar nu e nimic, si totusi a ajuns ministru al sanatatii, culmea, in timp de mare criza sanitara.
  Acuma chiar ma intreb serios: sigur Raed Arafat are studii superioare de medicina?!… Si tot asa ma intreb si in ce-l priveste pe Streinu-Cercel: oare tot cârnatul ala de diplome afisate in cv-ul de cocalar publicat pe net are la baza ceva real?

 53. ÎMPOTRIVA IMPOSTORULU DEPUNETI PLÂNGERE PENALA PENTRU FALS ÎN DECLARATIII, ÎMPOTTRIVA INSTITUTIEI CARE A EMIS ECHIVALAREA PNTRU FALS INTELECTUAL SI (FOARTE IMPORTANT) ÎMPOTRIVA UNIVERSITATII DIN VIENA PENTRU FAVORIZAREA INFRACTORULUI SI TOTUL SE CLARIFICA FOARTE RAPID, PRIN REACTIA UNIVERSITATII SI NU A PROCURATURII CARE TREBUIA DEJA SA SE SESISEZE DIN OFICIU FIIND VORBA DE UN MINISTRU ÎN FUNCTIE

 54. Ca sa stii, aceia ridicati din spuma marii cu scoala in derulare, aveau fisa postului si semnatura pe functii/misiuni mult mai mari decat sefii..de aceea l-a numit unul de-ai lor, tot din breasla norokosilor..

 55. Vasile-Voiculescu Vlad, se legitimează cu o adeverință ce se echivalează cu diplomă de master (ciclul II) în domeniul administrarea afacerilor, specializarea administrarea afacerilor, ceea ce-l face eligibil în domeniul afacerilor și cum sănătatea românilor a devenit de mult o afacere, nicidecum o activitate socială de primă însemnătate națională, omul, adică tovarășul grad, că este și absolvent de înregimentare securistă, este cum nu se poate mai potrivit pentru ei și mai toxic pentru noi !
  Mai ales că urmează privatizarea , cred că tot pe un euro a tuturor spitalelor din România , mega afacere, ce duce sigur la imposibilitatea tratării românilor mai fără bani în aceste unități particulare de elită și drept urmare la grăbirea trecerii lor într-o lume mai bună -fără întristare, durere și suspin – , visul de aur, acum și al USR plus și ceilalți, anume școliți pentru ducerea lui la îndeplinire !
  Sănătate-i pe mâini, nu bune, dar lungi …. 😉
  Și din păcate nu numai ea !

 56. Pai, in spiritul tendului actual, daca pui la M/// un frizer in locul profesionistului, cum poate pricepe care e VARIANTA CORECTA A UNUI DOCUMENT, ca tot pe A4 e scrisa?Bine ca i-a dat-o una care stie scrie, la semnat..

 57. ganganiile CIUDATE trebuie intepate cu un ac … si fixate … de fiecare dintre noi … in INSECTARUL sau propriu… spre expunere …

 58. Echivalarea studiilor superioare de licenţă

  Actele necesare ECHIVALĂRII STUDIILOR SUPERIOARE (LICENŢĂ) efectuate în străinătate
  1. Cerere adresată Ministrului Educaţiei Naţionale prin care se solicită echivalarea actului de studii:
   formularul tipizat poate fi descărcat de la adresa http://cnred.edu.ro/pdf/formular-cerere-echivalare.pdf
   se vor menţiona adresa poştală exactă a solicitantului, numărul de telefon şi o adresă e-mail;
  2. Actul de studii ce urmează a fi echivalat:
   copie simplă după original şi
   traducere legalizată în limba română pentru actele redactate în limbi străine,
   copie legalizată pentru actele redactate în limba română;
   diplomele originale emise în statele care sunt părţi ale Convenţiei privind Apostila de la Haga trebuie să fie vizate cu Apostila de la Haga de autorităţile competente din ţările emitente; pentru statele membre UE vor fi vizate cu Apostila Convenţiei de la Haga doar diplomele originale din Italia, Grecia, Spania, Portugalia şi Cipru;
   diplomele originale emise în statele care NU sunt părţi ale Convenţiei privind Apostila de la Haga vor fi supralegalizate de către Ministerul Învăţământului, Ministerul Afacerilor Externe din ţara emitentă, Ambasada/Oficiul Consular al României în ţara respectivă și Ministerul Afacerilor Externe din România;
   diplomele din Republica Moldova emise anterior anului 2008 vor fi însoţite de Adeverinţa de autenticitate eliberată de Ministerul Educaţiei din Republica Moldova, în original;

 59. Credeti ca degeaba a fost pus ministru SCampeanu la invatamant. Exista multi impostori in toata coalitia de la guvernare pe care trebuie sa ii albeasca, ca sa isi patreze functiile din toate ministerele. Klaus stie mai multe.

 60. asta in 2015 a sustinut si votat legea vaccinarii obligatorii la nastere – atunci l-ati pupat in C si nu v-ati sesizat ca e un nenorocit care se joaca cu viata copiilor vostri si cu viata voastra – dar diplomele …. astea sint importante si va spun voua cine e nenorocit si cine nu – vai de capul vostru – si va plingeti ca va e rau ? suferiti rau ? MARS !

 61. Mă mir că nimeni n-a avut curiozitatea să vadă ce înseamnă universitatea care a emis țidula. V-o zic eu: o biată universitate particulară, care n-are nicio treabă cu Universitatea (de stat) din Viena.

 62. Depunerea unui dosar ce presupune inscrierea la un examen profesional implica prezentarea actului de studii , in original si copie legalizata (care sa ramana la dosar) , precum si foaia matricola corespunzatoare actului respectiv.Sunt necesare originalele pentru ca aparatura de copiere este destul de performanta si poate insela pe multi , iar daca cei care intocmesc dosarele mai inchid ochii , atunci nu e nici un mister.Am imprumutat unele cunostinte cu ceva sume , de cateva sute de lei , sume destinate medicului , celor de la oficiul de pensii , sau altora , toate in scopul obtinerii unei pensii , sau completarea vechimii etc.Piramida asta sociala a mitei este functionala de jos pana la UNICUL varf.Beneficiarii cunostintelor mele se multumeau cu putin , ca si serviciul era de 2 lei , dar nu la fel stau lucrurile mai sus , unde tunurile sunt de milioane de ron sau chiar euro.

 63. sfaturi pentru a face un insectar:

  prinzi o ganganie … o intepi … si o etalezi … in propriul tau INSECTAR !!!

 64. Ce Universitate din Viena? Emitenta este o biată universitate particulară, cam de același hram cu ale noastre, doar că acolo ținute de niște americani nehaliți, care împart diplome pe bani, mulți-puțini, dar bani să fie!

 65. Habar n-am cum e cu Vlad Voiculescu si diploma lui. Si mie imi pare ca e o adeverinta ca e student, dar nu stiu.
  Ce stiu insa:
  – s-a facut tranzitia de la sistemul cu un ciclu de baza la 2. In invatamantul tehnic ciclul unic era de 5 ani. Acum sunt 4 ani pentru Bachelor (licenta) + 2 Master. La ASE sunt 3+2 acum si cred ca 4 inainte
  – Diploma veche pentru unicul ciclu de 5 ani e echivalenta diplomei actuale de Master (5 ani vechi = 6 ani noi). Nu stiu daca e bine sau rau, dar asa e.
  – Eu am diploma veche de 5 ani si ea este echivalenta diplomei actuale de master si nu am echivalent pentru primul ciclu, pentru ca nimeni nu emite acte retroactiv.
  – In Romania ca sa te inscrii la master si sa ai gratuitate, iti depui diploma de licenta la universitate, si o poti scoate cand termini sau te retragi. In acel timp capeti adeverinta, care atesta implicit ca universitatea a verificat si ai certificare ca ai terminat primul ciclul de licenta.

  – In paralel exista la universitati cursuri pe bani, unde se poate inscrie orcine fara o verificare prealabila, iar certificarea este ca aai terminat un curs..

  Sisteme diferite de invatamant au conditii diferite si echivalarea nu e nici usoara nici evidenta.

  D-l Nistorescu, in loc sa isi dea cu parerea singur (nu mi se pare calificat) mai bine cauta opinia, inclusiv, pe surse a serviciului de echivalare (toate universitatile au) de la o universitate economica.

 66. Astia sunt „cadrele” de baza ale securistilor mafioti care au pus mana pe Romania, inca de la revolutie. Nu exista oameni profesionisti intre mafioti. Ei sunt mari mincinosi, mari hoti, mari dusmani ai romanilor. Niste neica nimeni, adusi si tinuti in prim plan de oameni de acelasi nivel intelectual si moral, care au privatizat in interes propriu justitia, politia, serviciile secrete, guvernul,… toata tara. Ei fac cu noi tot ce vor. Iar noi strigam in pustiu. Asta ptr ca nu mai avem barbati adevarati, oameni de stat.Ne punem viata in mainile oricui ne minte frumos, ptr ca suntem si lenesi si prosti. Cu fiecare pas inainte al mafiei securiste, creste pretul in vieti de oameni. Unde nu e cap, vai de picioare.
  PS: Numai cu oameni ca dna Sosoaca mai putem sa ne opunem metastazei canceroase care a distrus tara. Vedeti cat de incrancenati sunt s-o elimine. Si vedeti si cati impostori sunt infiltrati peste tot: de la unul din adminii acestui site care publica numai ce-i convine pana la „colegii” din AUR care „brusc” s-au alipit rezistilor, atacand-o pe dna Sosoaca cu imbecilitati, bune de justificare ptr vandutii mafioti. Orice om contra lor trebuie sprijinit de popor.

 67. Apropo de insectar … intr-un insectar sint fiinte frumoase si fragile … fluturi, libelule, gargarite, … astia de care vorbim sint niste scirbosenii de gindaci de bucatarie care, atunci cind cineva aprinde lumina si-i surprinde, se ascund si fug in toate directiile ! „Promovati” si sustinuti „ei intre ei” in coterii securisto-masonice, singura solutie de a te debarasa de un gindac de bucatarie intr-o tara esuata si total cangrenata de mafii e sa-l strivesti sub pantof !

 68. Decizia de echivalare in ianuarie 2016, guvernarea Ciolos.
  In mai, Vladut devine ministru al aceluiasi guvern. Ciudat.
  Fara echivalare, canci ministeriat.
  Cu echivalare, numai bun sa devina ministru.

 69. Ca Roman, cu patru decenii de vechime ca german, cred ca pot sa ajut sa se faca
  Lumina in cazul Voiculescu.
  «Bescheid», inseamna decizie, poate sa aiba si sensul de adeverinta. Ex. «Rentenbescheid», inseamna decizie de pensionare. De fapt «adeverinta» sau «confirmare» inseamna «Bestätigung»
  «Diplom» sau «Urkunde» inseamna diploma.
  Deci, ca urmare a unui «Bescheid», se poate acorda eventual o dilploma, daca toate conditiile pentru acordarea acesteia sunt indeplinite. Asta inseamna o lista cu toate examenele, verificarile, punctajele obtinute, etc.
  Mai departe.
  «Akademiker» inseamna o persoana care a absolvit o facultate, nu una care a fecventat-o!
  Deci, ca sa fii «Academiker» trebuie sa poti prezenta o diploma nu un «Bescheid»-
  «Master» sau «Magister» este un «Akademiker», care si-a continuat studiile de licenta,
  probabil inca doi ani si careia i s-a acordat o «Diplom» sau o «Urkunde». Ultima treapta de educatie este «Doktor», pentru care trebuie sa ai si «Diplom» si «Master».
  Deci, un roman care face un «Master» intr-o tara din spatiul germanic, trebuie sa aiba o Diploma de licenta, fie din Romania (atunci insotita de o recunoastere, «Diplom- sau «Urkunde Anerkennung» in tara unde continua studiile), fie din tara respectiva, in cazul de fata Austria.
  Daca Vlad Voiculescu nu are aceste documente, le poate obtine rapid, prin Mail, prin Fax, de la Institutul unde spune ca a studiat.
  Unde e problema?

 70. „In aceste vremuri de impostura universala, spunerea adevarului e un act revolutionar” (George Orwell)

 71. Ma’ nene parca mai avem un exemplu…marele poet Eminescu care nu si-a finalizat studiile ‘cu diploma’ la Viena ?!? Dar asta a fost in alt secol/mileniu…

 72. D-le Nistorescu,
  Va rog sa tineti cont de postarile lui @Darius si @Grig, la care ma raliez si eu, care va solicita ca ziarul sa verifice direct la Viena aceasta situatie. Cred ca nu-i este greu unui ziar de prestigiu in Romania, asa cum este Cotidianul, sa faca aceste demersuri. Altfel, articolul D-voastra se inscrie la „De auditu” (Din auzite).

 73. Cred ca Dvs domnule nistorescu ati putea face mai mult, conform legii puteti sa va adreasati Academii Romane
  for care crd ca ar putea clarifica daca Voiculescu minte sau nu ( unde este diploma de licenta ?

 74. Nu Academiei trebuie să se adreseze, Ministerul Învățământului să prezinte actele in baza căruia i-a fost echivalată adeverința sau cum s-o numi cu diploma!
  Ce aveți de spus domnule Câmpeanu?

 75. În concluzie, un curs de un an la viena finalizat cu o adeverinta, este echivalat în România Normala cu o facultate terminata cu licenta plus un master finalizat cu o diploma de master. Dar de ce nu i au echivalat o și cu doctoratul. O fi un geniu și noi nu știm.
  Mama mama, dacă era vreun pessedist, jar manca.

 76. Măi băieți voi vreți că cineva sa caute acul in carul cu fan .El nu are decât o ritipisa (o hârtie în zona codrului )pe care o folosește ca rudotel că să ne adoarmă .Daca avea o diplomă o prezență și se mandrea cu ea cum e normal.E simplu.NU ARE .

 77. Se prabuseste rusinos toata sandramaua securista USR-PLUS. Lansata la apa cu o propaganda uriasa la care a pus botu’ toata media securista, acesti baieti de securisti si turnatori erau prezentati ca fiind flarea junimii intelectuale postdecembriste. Au prostit sute de mii de romani naivi spalati pe cap de invatatura sorosista. Acum romanii incep sa-i vada la pielea goala: cu totii niste impostori ordinari fluturand diplome cumparate la propriu sau prin influenta, fomisti si mereu cu gandul la furat din banul public, lachei respectosi si harnici ai stapanilor de afara. Ce-au invatat in casa de mici sunt de fapt invatatura si preocuparea lor. Este curios ca o adevarata intelectuala ca dna Alina Mungiu Pippidi continua sa-i laude fara odihna.

 78. Bai pkly Eminescu n a fost politician si nici vre un ministruEl isi castiga existenta scriind la ziare Care i problema ta ?

 79. Este im mod clar un impostor. Cine are o diploma detine si extrasul cu notele primite in fiecare an, indiferent ca este liceu sau facultate. Sa ne prezinte extrasul curiculei din facultate pentru fiecare an de studiu si notele obtinute la fiecare materie. Este evident ca nu detine asa ceva, deci nu are nici un fel de diploma, echivalata sau nu. Dipoma din Austria dovedeste ca s-a inscris sa audieze niste prelegeri, dar asta nu inseamna studiu universitar ci doar un soi de audiere a unor conferinte, e ca si cand a mers la cinematograf dar asta nu inseamna ca adevenit actor sau regizor. Este un sarlatan tipic pentru fauna expertilor globalistilor neomarxisti si satanisti.

 80. Pentru fals in acte si declaratii publice aducatoare de foloase necuvenite, legea spune ca trebuie sa faca inchisoare, la fel ca si Dragnea care insa a obtinut foloase necuvenite pentru partid, deci fapta lui Voiculescu este una mult mai grava. Se vede pe el ca este un prost cu ifose, macar sa ne prezinte dipoma si nota de la bacalaureat. Te pomenesti ca nici Bacul nu l-a trecut.

 81. Nu e impostor, e ne-omul nou. Este spuma mocirlei care se vintura de 30 de ani in Romania, la putere. Este acea specie de bestie care crede ca stie ce e cel mai bine pentru noi toti. Fiti siguri ca diferit de ceea ce considera bine pentru el insusi.

 82. O guvernare plina de ticalosi dar fiind recrutati de CIA via o.n.g.-uri sorosiste este „de-al nostru”adica de-al lor. Un alt dusman al romanilor !

 83. Frauda si inselaciunea sunt astazi la moda si sunt aparate de satanistii globalisti. In SUA prin frauda electorala masiva Biden a a juns presedinte, in Romania Voiculescu a ajuns ministru al sanatatii si exemplele ar putea continua. Ni se prezinta propagandistic drept foarte sigur si eficient un vaccin experimental despre care nici producatorii nu pot spune mare lucru si nu-si asuma raspunderea, dar cu care guvernele doresc sa vaccineze intreagaa populatie a planetei, ceea ce este criminal. Inteleg rolul vaccinurilor, sunt pentru vaccinare cu vaccinuri testate si eficiente pe termen lung, dar nu cu fake-uri care ucid oameni sanatosi si nu au nici o valoare ca vaccin. Nimeni nu poate demonstra ca aceste false vaccinuri sunt eficiente pe termen lung si ca nu afecteaza genomul uman, nu au fost omologate si nici aprobate decat pentru folosire in regim de urgenta, un termen foarte volatil de care se agata clasa politica instituind urgente artificiale. Suntem intr-o epoca a falsurilor si a sarlatanilor, a satanistilor avizi de putere universala cu pretul genocidului planetar.

 84. Am vb cu un prieten avocat! Fals, uz de fals! E penala fapta la Vlad Voiculescu… Romania a ajuns cosul de gunoi al Europei Civilizate. Colac peste pupaza un prim-ministru vopsit in cap cu 5 kile de Cromoplatin? Isi da in cap cu minium de plumb ca sa nu rugineasca precum fonta, precum otelul slab aliat? Prim ministrul are ca NEPERFORMANTA nota 4 la treapta 2-a la un liceu industrial si 2 esecuri consecutive la ASE…La astia la partid e greu sa gasesti o diploma de absolvire pe bune! E ca si cum ai cere erectie de la Traian Basescu sau par in cap la Adrian Ursu, ori DEX-ul in biblioteca lui Piedone…E foarte, e foarte greu sa vorbesti de nimic,de vid,de nonexistenta! Cu astia ajungem cu totii la cimitir, cimitirul animalelor! E pandemie, e criza mondiala si pui un semianalfabet, o cazatura de om sef la sanatate? Asta nu intra nici daca el copia dupa primul admis la Universitatea de Medicina Carol Davila! Asa este de „putintel” intelectual! Are RAM-ii mici, nu incape multi biti de informatie, maxim doi sau trei! Si aia specializati pe masticatie, deglutitie, defecatie! Narod om! O face parnaie pentru fals in acte? Putin probabil!

 85. Presa, banuiesc, poate face LUMINA in zona studiilor celor ce ocupa functii inalte.Se poate afla situatia școlera de la gradinita pana la doctorat, daca e cazul.

  Probabil a venit momentul ca politicienii sa puna pe feisbuc si situatia la invatatura, cu date si locuri, de la clasa I pana in zilele noastre.Foi matricole, diplome, premii, etc.Sa scoata la vedere situatia la invatatura si purtare de la inceputuri.Daca la generala aveai 5 pe linie e destul de putin probabil sa ai vreo diploma de studii superioare.

  Chiar e penibil unde s-a ajuns.Daca ai liceul terminat ai si diploma de BAC, daca ai facut o facultate ai si o diploma de licenta.Si toate astea pot fi verificate daca sunt feik.

  Daca s-a ajuns intr-o situatie atat de ciudata, de ne punem intrebari si despre existenfa diplomei de BAC, trebuie probabil inceputa o analiza mai in amanunt.Daca politicianul(oricare) ascunde , presa poate investiga si scoate la vedere.

  Mie unul mi-ar placea sa vad mediile celor ce-au primit nobila misiune de a guverna si conduce destinele României.

  Performanta in administratie nu poate veni de la politicieni de nota 5.

  Sa le vedem studiile deci.De la clasa 0.

 86. Doamne , ce lume rea ! N-ati priceput nimic ! Pai domnul ministru Vlad Voiculescu a facut mai intai un masterat pentru ca sa-i vina mai usor facultatea ! La care are de gand sa se inscrie dupa ce va rezolva problemele sistemului medical din Romania ! PATRIA ANTE OMNIA ! Pai , nu ? Si nu una oarecare , ci una cunoscuta in toata lumea , inclusiv Buhusi , Tecuci si Lehliu Gara !

 87. Mda, si ‘nimeni’ nu e curios sa i vada diploma de absolvire a facultatii… E caz penal, daca nu are. Diploma, nu adeverinte, notificari etc prin care sa se certifice ca a facut un curs (de un an). Unde sunt acum ‘rezistentii’? ?

 88. Dumitru Constantin Dulcan citire: cel mai „pervers” organ al omului este creierul! Nu-l stimulezi! moare! Numarul PI, banalul PI= 3.14, Marim miza? Dupa 14 vine 15! Adunam 14 cu 15 da numarul 29! Inversam numarul 29 ne da numarul 92! Deci acum numarul PI este 3.141592 E din capul meu! Marim miza? Sirul natural al numerelor impare! 1,3,5 Primele trei cifre din sir! Cifra 3 o dublam adica 5! Sirul natural va deveni acum 1,3,5,5 Adica 1.355 Numarul este important in inginerie! 1 kW = 1.355 Cai putere.. Ai o masina cu motor de 100 de kW inseamna ca are 135,5 cai putere… Elementar draga Watson…Imi frec cortexul sa fie fresh si Vlad Voiculescu „dribleaza” Romania, viata, bunul simt! Se impauneaza cu o chitanta de mana pe post de diploma? E absurd, e criminal ce este in mintea acestui individ! Traieste in superlux si poate nu stie sa extraga un banal radical! Infiorator! Il trage politia de maneca? Si-a facut un ONG si pompeaza de la buget in contul personal „titei” mai ceva ca o sonda din Arabia Saudita! Si poporu’ doarme, doarme…

 89. Pentru Mama M…ia :
  Pe seama acestei vaccinări va fi pusă atât dispariția covidișului, care oricum nu va putea fi ținut mult în viață de massmedia plătită cu bani grei și atunci va fi pusă pe seama unei presupuse imunizari, nu pentru că ar avea vreun efect mai mare decât o frecție la un picior de lemn, sau cap a lui Cîțu, dar va permite o ieșire cît de cîț(u) mai lejeră din rahatul în care ne-au băgat , mizând pe nebăgarea noastră de seamă și iuțeala lor de a se îmbogăți din orice le pică la îndemână !

 90. Vlad Voiculescu! Nume banal! Da, dar caracteru’ din spate? Un nou Dinu Paturica din Ciocoii vechi si Noi ai unei Romanii cazute prada hotiei, imposturii, dezindustrialuzarii totale si vanzarii la mezat a ce mai ramas din resurse! Asta si-a falsificat studiile ca sa fure, sa se capatuiasca! El stie ca noi stim despre ei Si el stie ca noi stim ca el stie despre noi! Acum E CARE PE CARE..Demisioneaza sau nu? Stie nulitatea asta de sigurante cu protectii difetentiale la 30 de mA si 300 de mA contra electrocutarii si incendiilor? O sti si reactia REDOX? CUM SA NE APERE NULITATEA ASTA TOTALA de moarte, de boli???? Imi vine sa ma dau cu capul de tocu’ usii….Cretinism in forma pura ce este acum in Romanica… Si Ghita luptatoru de K1 infuleca in Parlamentul Romaniei de 20 de lei pana crapa, mancare multa, dulce, gustoasa….Tara asta este CANCERUL EUROPEI CIVILIZATE! Voiculescule! Fura taica linistit din bugetul tarii, ca asta ti-ai dorit! Nimeni nu iti va face absolut nimic! Mamaliga nu face explozie! Noi stim ca tu stii ca noi stim….

 91. Cand vezi cum a decazut Romania, nu iti vine nici sa mai duci lingura cu ciorba la gura! La ce bun! Lehamite, lehamite… Mandru ca esti roman, insula de latinitate, Tricolorul ,Ciocarlia, Miorita… Toate, absolut toate sunt cazute in desuet, in penibil…Iti este rusine cu PROPRIUL TAU POPOR.. E dureros da’ asta este! De unde vaccin contra a toate astea? 5.5 milioane de romani care trebuiau sa NE SCHIMBE PE NOI SI ROMANIA au plecat demult! Acum suntem la mila Providentei si la diploma de „competente” a Academicianului Vlad Voiculescu….

 92. Nu se poate ca Maica Tereza a batranului Manolescu sa fie exact ca Funeriu JO, adica o trompete sparta de dreapta (ca toti rezisti sorosisti si iohanisti manelisti) ce urla din toti rarunchi cu speranta ca isi vor putea ascunde escrocheriile – si cum facuse misogini slogan electoral cu „Dancila este proasta”.

 93. Ce aveti domnule cu Bulisor!
  Daca Uniunea Securitatii din Romania -aripa tanara – are un Bula trebuie sa aiba si un Bulisor!

  Romani nu fiti tristi, securitatea continua prin partidul pnluserist!

  Aista-i o opinie!

 94. Unicul comentator pe faza datorita cunoasterii limbii germane e „Horatiu” care a tradus corect „Bescheid”, notiune folosita si in instante-Hotarare! Dl Nistorescu cu larghetzea/blajinitatea sa, cand nu e vorba de PeSeDe, a prezentat posibilitatea care e mult mai putin decat probabilitatea, dar si mai putin decat certitudinea ca beizadeaua secu ar fi prezentat camarazilor lui Schwein Hofer de la Uni Viena o diploma romaneasca, neamintita in Bescheid, dar ce conteaza. Dl Nistorescu nu se opreste aici supralicitand cu o comparatie de plasata a Bescheid cu doctoratele coloneilor Secu acordate de Izmana, maior terorist in 1989 si ofiter de legatura si coordonare al „regelui Huilei” la mineriade! O adevarata blasfemiere a doctorilor ce au transpirat copiind zeci de pagini sau punand pe altii sa le copieze, ceea ce nu se compara cu a cumpara un act la Viena. Dl Nistorescu putea face alta comparatie, viabila, cu beizadeaua lui secu rubensian Sulai-Bulai care legendat la Oslo a facut si pe statuia ca sa-si obtina „recomandarea”. Sunt zvonuri ca un urs polar a urinat scarbit la picioarele statuii vii cu toate ca era mult mai lihnit! Securistii si beizadelele lor sunt peste tot, dar pensionarii Secu nu vad SECURITATEA!Daca ar recunoaste ar fi obligati sa accepte Lovitura de Stat Comintern si cu pasul urmator desantarea cominternistilor in 1945 si tot asa macelul bolsevic mondial organizat de Stalin, in final ajungand la Lenin si primul macel bolsevic. Intre 1945 si 1989 distrugerea Romaniei a fost comisa de cominternisti si beizadelele lor, iar inainte de 1914 de narodnicii/bolsevicii leninisti si beizadelele lor. Cum spuneam, FAMILII TERORISTE ce combat si azi cu aceleasi nume/altele false. Nu-i asa ca e…delirant? Pensionarii Secu de pe forum dau in Secu Yoha fiind EXCEPTATI la imparteala cozonacului national, ca si beizadelele lor cu acces doar la pezmeti! Cum o dai in securiada actuala dai in cominterniada prin taticii si bunicii securicilor de azi.

 95. Secretariatul General al Guvernului are 5000 de angajati! Unde or incapea atatia la Palatul Victoriei? Stau si in pod, lucreaza in 3 schimburi? Buget de 1,5 miliarde de lei, bani de salar 500 de milioane… Franta la SGG are cam 450 de angajati cu 4550 de oameni mai putin decat la romani, la escrocii Europei..Anul acesta nu se da afara, nu se taie un leut de la bugetari…E asa de lux la privati! 1.5 milioane de oameni muncesc pe salar minm pe economie, ii asteapta o pensie de 800 de lei. PNL + USR PLUS= gaina cu oua de aur a bugetarilor din Servicii si Deconcentrate.

 96. Gogorite. Numai gogorite. Provocate de invidie, de gelozie, de refulari. Pai ce?, credeti ca daca nu avea studii nu superioare, ci supersuperioare se mai indragostea liiceanu de el!? Hai, bai, nu va mai ofticati atata. Va taiat fata si va lasta cu buzele umflate. Nu persistati ca va umfla si ochii (adica o sa dea un ordin de ministru cum ca nimeni nu va mai putea cumpara medicamente de la farmacie fara aprobarea lui personala). Atunci sa va vad. Na!

 97. Raspuns ptr postarea ptr mine, de la 16:24
  1. Cred ca esti un tanar entuziast/optimist. Unde vezi tu ca se „prabuseste rusinos sandramaua”, cand ei merg inainte, fara rusine. Cine ii mai poate opri din marsul triumfal?
  2. Dna Pippidi este din sistem, nu cred ca poti fi atat de naiv sa nu vezi ca se sustin intre ei, la ordin. Ei sunt vesnici si au yes-meni in tot corpul social, atat in tara cat si inafara.

 98. @Ostap Bender
  Dupa ce isi termina facultatea pe la vreo universitate de diplome, care este urgenta, se va inscrie si la examenul de bacalaureat care nu este urgent pentru a ocupa functia de ministru al sanatatii. Urgenta e diploma de facultate. Asa este la marxisti.

 99. Juju, Oatap Binder! Am ras pana am cazut de pe scaun!Auzi tu! Iei initial diploma de studii superioare ca e ‘importanta” si apoi diploma de bacalaureat. Tare, foarte tare! In pixul lu’ analfabetu’ asta, sta viata si sanatatea Romaniei? Vlad Voiculescu are abia doispe clase absolvite la un liceu tehnologic din Pucioasa ca alte studii de unde? De profesie e mecanic de intretinere! Vasilica Catu nu are liceul la baza! S-a impotmolit la treapta ll-a de liceu cu nota 4 la admitere, e de profesie sudor! Imi frec ochii pana la inrosirea lor totala! E real, ori e vis? Un sudor ca prim- ministru da bani la un mecanic de intretinere ca ministru al Sanatatii? Sudoru’ si mecanicu’! Suntem pe santier sau in Guvernul Romaniei? E o paradigma din care nu pot iesi! Un liceu tehnologic din Valcea si un liceu tehnologic din Pucioasa sunt „pepinierele” de politicieni romani? Atunci liceul Sava, Lazar, Vianu sa se reprofileze pe sericicultura, albinarit, oierut, fumarit, contrabanda cu tigari netimbrate de la Moldoveni…..Urata tara, urat popor!

 100. Stimate dle Nistorescu! Ce este in sufletul dvs citind comentariile de pe acest Forum? Un sudor ca prim- ministru si un mecanic de intretinere ca ministru al Sanatatii! Citeam la un editorial al dvs de anul trecut, cand cu pandemia, cu izolarea in case, ca va este dor, tare dor de serate literare ,de targul de carte de la Romexpo, de Ateneu, concerte, Uniunea Scriitorilor.. Cum se impaca dorintele dvs intime cu „competentele” sudorului si mecanicului de intretinere Vasile Catu si Vlad Voiculescu? O ajunge unu’ din astia doi, Membru Corespondent ai Academiei Romane? Sau vor fi pe la Rahova pentru deturnare de fonduri? Asta ma framanta!

 101. Neomarximul are ca doctrina ca lipsa de studii de specilitate si experienta in domeniu est un must have pentru inaltele fonctii !

  Romanii sa nu se planga!
  Bugetarosii pa cine au votat!Jumatate sa nu lase!Daca se ducea cu familiile si votau ce trebuia mai era ceva!
  Pensionarii cu pensii speciale pana in 1500 de lei ce-au facut ! Au stat si s-au uitat!La ce ! Cum le dau astia peste bot! Erau vreo 3 meleoane!
  Populatiunea peste 40 de ani care a mai dat un bac pe bune si a facut o facultate cat de cat unde a fost, ca daca ai ceva intre urechi nu ai cim sa mergi cu neomarxstii astia ca de liberali nu ai cum sa spui ca-s de dreapta!

  Toata Romanica a votat cu NEOSECURITATEA!
  NEOSECURITATEA mananca de la casa de comenzi, iar boborul votant sta cu mana intinsa!

  Cat de prosti sa fie sa se dea pe mana jupuielii!
  Uite ca sunt!
  Si-s multi!

 102. Vlad Voiculescu o sti formula aspirinei? Banalul acid acetil-salicilic! Si asta are doispe clase! Popescu Piedone era sef la protectia consumatorilor cu 8 clase! Nici Piedone nu stia formula sarii de bucatarie( NaCl) si totusi punea motorina pe branza taranilor din piata Crangasi! Prin asociere si Vlad Voiculescu trebuie sa puna formol peste mancarea bolnavilor din spitale! Ba Vlade! Care este taica formula formolului? Nu stii? Anticipam! Formolul este o aldehida formica cu 40% concentratie..Ce este o aldehida? Nu stii? Nataraule…Tu doispe clase, Popescu Piedone opt clase… Stau si ma intreb in barba cat de jos vor ajunge ca studii, ca competente, idiotii, cretinii pusi in functii publice pe baza de NEEXAMEN…Se plang multi pe aici pe Forum de lipsa citostaticelor, a medicamentelor de diabet, etc,etc si Voiculescu Vlad nu stie ce este o aldehida formica, o cetona, un acid acetil-salicilic…Pa’ asta sa-l intrebi de saiba, de baros, de panza de bomfaier..Ce tara….

 103. Nu inteleg nici in ruptul capului nemultumirea actuala a romanilor. Au vrut KWI, au KWI. Au vrut guvern PNL-USR-UDMR, au guvernul dorit.
  Acum sa se bucure de ce au.

 104. Stimati domni care cititi, care comentati pe acest Forum! Stimate dle Nistorescu, stimati redactori de la Cotidianul! Intrebare sincera! Cum il veti mai vedea pe mecanicul de intretinere Vlad Voiculescu de acum incolo? Veti avea o revelatie, o bucurie sufleteasca? Nu va simtiti tradati in sufletul dvs ca ati fost pacaliti copios cu ” competente pe functii publice” ? Nu aveti un gol, un mare gol in interiorul sufletului dvs? Dormiti linistiti! Maria Vlas lucreaza pentru dumneavoastra! Am dormit! Cu ce rezultat? Sudorii si mecanici-s la putere in Romania! Vai de vietisoarele si de sanatatea noastra, a tuturora!!! Brrr!

 105. Stiu eu pe cineva, nu spui cine, persoana insemnata care combatea cu pasiune, radical pe oricine avea ceva de zis impotriva lor. Acum, aceeasi persoana pune aceeasi pasiune dar in sens invers. Caretica este cel real?

 106. In conditii normale, pana la autosesizarea parchetului, era imperios necesara autosesizarea corpului de control, cel putin al ministerului invatamantului. Orice sesizare, suspiciune la acest nivel trebuie verificata pentru a nu exista dubii. Putin probabil.

 107. Cu diploma, de la orice universitate din lume, cît de mare, te poți șterge la cur dacă-i vorba de ce știi.
  Oameni mari, Eminescu, Arghezii de la noi, Tesla, cumva tot de la noi, e aromân, n-au avut nevoie de spălare pe creier la nivel înalt.
  Dac-ar fi să mă leg de Voiculescu ar fi pt că (1)a mințit cu diplomele, repet, fără valoare adevărată, dacă zicea că nu are deloc mi-era egal, (2)că numirea sa pare să aibe legătură cu unchius’o, samsar de medicamente, și, nu în ultimul rînd, că (3)e habarnist, nu-l văd în stare să bată un cui.

 108. Cei enumerati de tine nu au ocupat functii publice cu acte false, societatea le-a recunoscut valoarea pe baza operelor si studiilor publicte si recunoscute de lumea academica din acea vreme cea ce la Voiculescu nu este cazul. Ca sa fii ministru sau parlamentar nu este obligatoriu sa fii licentiat. Fapta condamnabila a lui Voiculescu este minciuna si asta il face santajaabil de catre cei care au acceptat si acoperit falsurile eliberate de ministerul invatamantului prin faptul ca aceasta institutie a eliberat un act fals de echivalare a studiilor. Austriecii au un registru unic cu toate diplomele eliberate de catre institutiile de invatamant din Austria, de la nivel gimnazial pana la nivel de doctorat cu numele detinatorului si elementele de securizare a documentului. O solicitare oficiala a institutilor competente din Romania catre institutiile din Austria ar lamuri aceasta problema.

 109. Angajatori din toata lumea inclusiv din Romania: uitati-va de 10 ori la o diploma de studii eliberata de institutiile din Romania, inclusiv de catre ministerul invatamantului. Faptul ca multe tari din lume sunt reticiente fata de posesorii de drept a diplomelelor de studii romanesti nu este vina lor ci vina guvernantilor si institutiilor din Romania care le dau motive in acest sens.

 110. Si acum ce facem? Avem un hoit viu la Sanatate care zice el adica hoitu’ nu este multi ca el in lume! Ca dovada hoitu’ aproba pozitiv cu o chitanta de mana! Chitanta de mana ii da acces analfabetului pana si la Pentagon…cum scapam mai curand de ASTA cu atat mai bine pentru Romania! Sa vad acum anticorpii Romaniei contra prostiei si imposturii… Or mai fi d-astia in Romania? Sau numai gunoi pretutindeni?

 111. Procesul Bologna nu presupune uniformizarea învățământului superior din diverse țări, ci armonizarea sa, după următoarele principii:

  o structură în două trepte:
  treapta de studii universitare de licență, de 3 – 4 ani;
  treapta de studii universitare de masterat, de 1 – 2 ani, urmat simultan sau ulterior de doctorat;

 112. Calin Cat de mic esti la minte. Cum dezvolti fizica atomica cu unul Țnespalat Ț pe creier. Dar microbiologia, chimia organica si genetica ?Tu crezi ca asa merg lucrurile in lume, dupa ingusta ta gandire? Asta de fapt e scuza romanului. Ca el este bun in toate si nu are nevoie de studii, e in gena lui geniu. De asta suntem atat de rupti in fund. Mentalitate ca a ta au si cei de la PSD. Ce avem noi nevoie de UE sau NATO, noi stim mai bine decat toti .. Du-te cu cercul tovarase. Cat despre Eminescu la vremea lui, la intelihenta din acea perioada a fost un geniu.Azi lucrurile au o viteza mai mare de evolutie. Mai multi oameni detin informatii, studii si au inteligenta la purtator. Doar voi, mai aveti asa cate o tresarire de dac liber..Ai zis de Arghezi, dar de Nichita Stanescu care e mai sus nimic. Sau de Blaga. Sau de Eliade nu ai auzit sau Eugen Ionescu. A, ei nu sunt patrioti ca au fugit la straini …

 113. Neintelegere Esti in eroare. Nu confunda frustrarile tale cu soparla impinsa in presa de Cordel a lu niatorovici. Pai daca cordeluta voia sa faca un pustiu de bine se interesa si va punea pe fata studiile lui Voiculescu. Documentat. Dar nu, el isi mai verifica din cand in cand cateii.Probabil ca-i place sa va vada hanesiti ,sa rupeti cu dintii orice adversar ce nu se incadreaza pe linia Cotidianului. Cum spuneam, va ia de prosti si voua va place.

 114. Horatiu de la Diaspora spune:
  13 FEBRUARIE 2021 LA 14:16″ Deci, un roman care face un «Master» intr-o tara din spatiul germanic, trebuie sa aiba o Diploma de licenta, fie din Romania (atunci insotita de o recunoastere, «Diplom- sau «Urkunde Anerkennung» in tara unde continua studiile), fie din tara respectiva, in cazul de fata Austria.
  Daca Vlad Voiculescu nu are aceste documente, le poate obtine rapid, prin Mail, prin Fax, de la Institutul unde spune ca a studiat.
  Unde e problema?”
  Tovarasul Horatiu stati degeaba de atitia ani in Nemtia.
  Problema este ca din 2015 cind lui VV i s-au „echivalat „,nu a dat nici-un fax,nici-un email sa prezinte vreo diploma de licenta.
  Daca ar fi facut asta sau prezenta diploma de licneta fie romaneasca fie austriaca,nu ar mai fi avut loc discutia aceasta!
  In concluziue este un impostor,un falsificator un PENAL.
  UN BOLOVAN USERIST, un instrument al lui BArna,CIolos,PNL,IOhannis pt.a distruge Sanatatea publica,sociala din Romania.
  Un securist globalist UE,+securist al lui Helwig Eduard,o lepra internationalista a concernelor Germano-AUstriece!

 115. Jorget,
  Planul Bologna are trei scopuri la vedere: mobilitatea studenților, competitivitatea la nivel mondial şi angajabilitatea (n-am găsit altă rimă) absolvenților.
  Nu cred că cineva cu gânduri bune vrea să pună şablonul peste o țară întreaga (monopolul statului şi în învățămînt trebuie degrabă desființat), darămite peste un continent.

 116. Multumesc Charlie, se pare ca esti bun vorbitor de limba germana. Eu stiu exact ce spun, am bibliorafturi intregi cu „Bescheid”, cu *Diplom”, cu „Urkunde” cu „Anerkennung”, etc. Desigur, exista nuantari care pot fi generate de deosebiri terminologico-dialectale, adincite de autonomiile universitare, dar un lucru e sigur „BESCHEID” nu inseamna „DIPLOM”. Nicaieri in lumea germanica!
  Mai e o remarca de finete: un „Bescheid” este un raspuns scris la o actiune administrativa, juridica, sau la o cerere, nu se genereaza automat. Din contra, o „Diplom” nu e un document, o hirtie, e un titlu ( de ex. „Diplom-Ingenieur”, „Inginer cu Diploma”, spre deosebire de „Ingenieur”, care inseamna Subinginer sau Tehnician), care se acorda automat in urma unui studiu finalizat cu succes („erfolgreicher Abschluss”).
  Intrebarea mea e este: ce studii se cer ca sa fii ministru in Romania? Sau poate mai exista diplome ca prin anii „30” , „Bon pour l`Orient” de la Sorbonne?

 117. Pt „rad de prostie”,
  Fizica atomică şi microbiologia sînt abureli învelite în manta de împărat, ce totuşi este gol, abureli turnate pe urechile nevinovaților de gură cască. Vezi purtătorii de botniță.
  Gheorghe a Puchii, nu ştiu cîtă sau dacă a avut şcoală, a avut dreptate cînd a spus după ce-a văzut în direct aselenizarea: apoi numai pentru atîta am ieşit din crişmă (au adunat oamenii la şcoală la poate singurul televizor din sat să vadă şi să creadă minunea). În schimb intelighenția satului a căzut pe sape de o aşa realizare cinematografică crezînd că-i adevărată.

 118. Mon cher, gresesti, nu cei care il tin in functie sunt prosti. Dezinformati sau ignoranti sunt cei care l-au votat pe el si formatiunea politica care il sustine

 119. Să răspundă Ministerul Învățământului cu documente. Să le vedem, sunt informații de interes public!
  Se face că nu aude domnul Câmpeanu?!

 120. @Sudoru’ si mecanicu’
  Sa stii ca nu e gluma. Asta este regula la marxisti. Stiu cazuri din regimul comunist de persoane care au mers la studii in URSS de unde s-au intors ingineri si apoi abia si-au facut liceul. Aveau 7 clase de la alfabetizare. Multi directori de fabrici la inceputul comunismului in Romania erau practic analfabeti, conta devotamentul fata de partidul comunist, nu studiile. Activistii de partid mergeau acolo unde-i trimitea partidul sa rezolve. Domnul Nistorescu stie, ca a fost martor la multe evenimente. Recunosc insa ca ceva bun au facut si comunistii in invatamant: alfabetizarea in masa.

 121. Salut ILeana
  Nu amm stat degeaba in „Nemtia”, am facut cariera si aici ca si in Romania. Incerc sa ajut Romania cum pot, unde pot si de cite ori mi se iveste ocazia. Dar te rog sa iei aminte la ce iti spun. Una din specialitatile mele este dezvoltarea de soft iar mai recent, in ultimii 20 de ani m-am aprofundat in gindirea structurata si generarea ideilor. In soft se utilizeaza operatori logici ca „and”, „or” „not”, pe care au i-am inlocuit prin operatorii „Pentru” si „Contra”, in beneficiul inovarii romanesti cotidiene. Marea, imensa problema a gindirii din Romania este ca foloseste numai operatorul „Contra” si aproape deloc „Pentru”. Mai citeste odata ce scriu cititorii: toti critica, nici macar unul nu propune solutii! Daca VV e vinovat, atunci sa se aduca dovezile necesare si sa se spuna clar care sunt pasii juridici urmatori.Cine face asta? Nu e nici un jurist printre comentatori?
  Poate stii ce a spus un mare intelectual roman, Mircea Malita: „Orice regula e mai buna decit niciuna!”
  Si acuma asculta-ma fica mea: „Fara reguli si legi respectate, nu va exista democratie in Romania”. Dar pentru asta trebuie luptat. Trebuie luptat pentru ca si opozantul tau sa isi poata spune nestinjenit parerea! Asta inseamna democratie!

 122. pentru sau contra, adevarat sau fals, 0 sau 1, a sau not a
  Horatiu, m-ai topit! Ti-ai gasit pe cine sa incurci! Cat despre reguli si legi, domnule, exista regula ca pentru orice post ocupat trebuie sa ai calificarea corespunzatoare? Cine zice sa nu fie respectata?

 123. Ina, in lumea unde traiesc exista o zicala, un principiu: „Nur bloss keinen Streit”, adica „Orice, numai cearta sa nu fie!” Conflictele nu rezolva problemele! Cind vin in Romania imi trebuiesc cam trei zile ca sa ma obisnuiesc ca indiferent ce spun toti ma contrazic si se considera atacati personal. Toata presa si media ii imparte pe Romani in „buni” si „rai”, fiecare dupa criteriile lui. Daca fiecare ar rezerva macar parte din energia proprie „PENTRU” binele colectiv si nu „CONTRA” cuiva, oare n-ar merge lucrurile mai bine? Asta ca sa intelegi cum ar trebui folositi operatorii mei logici.
  Dar tot nu imi spune nimeni dupa ce criterii se numeste un ministru roman, care este fisa postului? Cum trebuie sa arate „profilul” sau?

 124. cu siguranta actele prezentate de voiculescu sunt minciuni…orice stat eliberează diploma pentru fiecare nivel de studii absolvite…si e logic asa…pentru ca aceste niveluri nu sunt obligatorii, deci nu este obligatoriu sa le parcurgi imediat sau la aceeasi universitate …daca faci masterul la alta facultate iti trebuie diploma …cat despre bologna si sistemul sau…este implementat in romania de prin 2004-2005 si in austria, tara ue, abia in 2011? …băiatul ne ia de prosti pe toți…sincer, eu cred ca ar trebui mers cu verificările mai departe, ca sigur aflăm ca de fapt spirache haret scrie pe el…

 125. Horatiu, am comis o mica impolitete raspunzand in locul Ilenei dar si tu ai vrut sa epatezi cu operatorii logici. Dar, aceasta-i intrebarea: „dupa ce criterii se numeste un ministru roman?”

 126. Tot ce a prezentat acest IMPOSTOR,este un fals.Declaratii false si nu este singurul,dintre acesti NEOMARXISTI,care ar trebui sa stea in puscarie multi ani.Au ajuns sa ne conduca niste JIGODII din tara,care au mai adus si alte jigodii din „EXPORT”,cum este CLODILDE ARMAND,DOMINIC FRTIZ si nu numai.Cine a verificat cum au obtinut acesti IMPOSTORI DIPLOMELE?Nimeni.Chiar daca le-au obtinut,acele diplome nu valoreaza pentru unii nici doi bani.Au fost luate pe banii parintilor,la universitati particulare,unde nu se pune accent pe pregatire,banii sa vina.

 127. Posibil raspuns: „locul în mijlocul acestor elite nemerituoase este din ce în ce mai des cumpărat cu bani sau cu promisiunile de vânzare de influență potrivite. De altfel, managementul „eficient” al afacerilor globale se asigură mai ales prin mecanismul „ușii rotative”” Ghe Piperea

 128. „Horatiu”, moda cu destainuirile despre profesie si tara de adoptie a fost introdusa de „Rollason”, preluata de „Tica”, ca si de cativa „troll”-i din CUIB ul legionar al Securitatii de pe forum, asa ca ai pornit cu…”stangul”. In rest ti se vad
  cu ochiul liber reflexele precum acela cu „democratia posibilitatii date oponentului sa-si spuna parerea”, care a fost pus
  in mod total „daneben” in contul ILEGALULUI BOLSEVIC cu papion Janos Ratz,acesta subtilizand tampenia de la Rosa Luxemburg
  care a organizat mai multe rebeliuni in care teroristii naimiti au avut ordin SA ASASINEZE OPOZANTII KPD sa nu mai apuce
  sa-si spuna parerea!!! Oponentii, flacau tomnatic, d-aia sunt oponenti, pentru ca au pareri contrare, de aceea ei nu sunt
  „CONTRA” ceea ce denota ca logica ta a fost franta de teutonii intre care ai optat sa traiesti ca sa poti da lectii celor
  ramasi in tara. Chestia cu sa nu o iei „persönlich” e tipic nemteasca si se aplica celor mai dure atacuri. Acum 80 de ani
  tot asa au pus nazistii problema ca deportatii si asasinatii sa nu o ia persönlich/personal, fiind vorba de un „principiu”
  ce nu are legatura cu persoanele!? Nu romanii sunt CONTRA, diversionist de 2 Pfennig-i, crearea de tabere e specialitatea Securitatii si principiul nu mai e sa-i dai dreptul oponentului sa-si spuna parerea, ci DEZBINA si STAPANESTE…E plina Romania de provocatori care fac romanii vinovati pentru politica Securitatii, numai de tine, adoptatul rasputinistei ENGIE
  nu mai era nevoie…Vezi mai bine de indobitocitii teutoni care se aliniaza precum oile la taiere cand STASI da semnale
  prin agenta Comintern ENGIE, marchiza ingerilor sub acoperire…

 129. securistii no muritu
  traiesc prin copii si/sau nepoti
  votculescu RAUS

 130. Ce zici, „Horatiu”? Crezi ca e cazul sa-mi iei comentariul…”persönlich”? Te-am luat tare special ca sa-ti poti verifica
  zicerea cu dreptul „oponentului” sa-si spuna parerea…Sper ca nu m-ai injurat, asta insemnand ca te contrazici…Iti dau
  parinteste, vorba ta, un sfat al unui cunoscator, romanii sunt manipulati bestial, de aceea lasa impresia de Gica-Contra,
  dar degeaba ar fi vindecati cumva, eventual printr-un alt vaccin, problema ramane, SECURITATEA!!!

 131. Cand dreptul de a te deplasa liber fara a fi ingradit dintr- o tara europeana in alta tara europeana este conditionat de catre UE prin intermediul obligatoriului test PCR la intrarea in respectiva tara de destinatie, acum inlocuit cu dovada efectuarii vaccinului cu cel mult 4luni inaintea deplasarii,este evident ca se violeaza nu se garanteaza dreptul la deplasare de catre UE si nici de catre statul sateliti UEal carui cetatean e cel caruia i se impune vaccinul anticovid. 20.18

 132. Horatiu de la Diaspora spune:
  14 FEBRUARIE 2021 LA 15:22
  Solutia este clara si se stie, dar institutiile sunt COMPLICE LA INFRACTIUNI !
  IN cauza, Ministerul Invatamintului si Cercet. Stiintifice i-a „echivalat” dlui Vlad Voiculescu o adeverinta despre masterat pe baza careia s-ar deduce ca are si diploma de licenta- CEEA CE NU A FACUT DOVADA!
  ASa cum spuneati, trebuia sa prezinte DIPLOMA DE LICENTA fie din AUStria, fie din Romania-NU LE_A PREZENTAT DIN 2015.
  Deci respectivul minister care a echivalat ILEGAL O ADEVREINTA CA SI DIPLOMA< este complice la infractiunile respective.
  Nu pot spune cine controleaza MIn Inv.este un Consiliu National ceva, care si el ca si organ de control TACE!
  In secunda urmatoare aceste organe trebuiua sa elucideze FALSUL-daca este sau nu!
  Deci cu asta ne luptam aici in Romania, dvs.puteti face oricite "logici"vreti in Germania, noi ne luptamm cu ILOGICA SI IRATIONALUL INSTITUTIILOR securiste si corupte ce ne-au coplesit!

 133. @Horatiu de la Diaspora
  Horatiu draga, vorbesti despre istorie. In SUA si China s-a trecut la un nivel de democratie superior. Entitati private ( de pilda facebook, sau twitter) cenzureaza dupa bunul plac toate comentariile abonatilor care nu corespund intereselor lor monopoliste. Reglementarea nu e facuta de stat ci de niste nespalati (Zuckerberg, Dorsey) proprietari ai cate unui programel relativ modest dar care le aduce lor miliarde profit. Cenzura este viitorul, nu democratia. Ei nu cenzureaza teroristii sau amenintarile cu moartea ci pe cei care spun adevaruru neconvenabile lor. In SUA nu trece nici un comentariu favorabil republicanilor sau care este critic la adresa globalistilor satanisti de extractie marxista, ca Merkel aia de la tine din Germania, ba mai mult conturile incomozilor sunt sterse definitiv. Unde vezi aici dumneata democratie?

 134. Calin Ce sa zici la o asa tampenie. Dar folosesti tehnologie de ultima generatie. nu? Procesoare la nivel de nano. Cand esti prost, ai decenta sa taci. Sa ai semnal la telefon .Sa poti vedea telenovele pe smar tv-uri ai nevoie de sateliti. Auzi, nu ai cum sa intelegi omule daca tu spui ca fizica atomica este o porcarie.

 135. A răspuns Câmpeanu că el nu este ministrul educației în Austria ca să știe de diplomele lui Voiculescu dar o s-o roage pe o doamna din subordinea dumnealui „foarte profesionistă și care nu se joacă” să ne furnizeze documentele din dotare.
  Așteptam să vedem ?

 136. Când venea PSD-ul cu o propunere de ministru, mama ce mai comenta Sasu. Bube bun, nu ii place, nu are experience bla bla. La dreptaci și maimuțe pune, numai sa fie in cărțile externe.

  Funeriu a mai prezentat diploma? Acum iar se baga in seama prin articole unde își dă el cu părerea cum ar trebui sa fie învățământul.

  Dancila poate că nu vorbea doct și mai scapă cate un dezacord, dar Catzu e râsul maidanului. Rar mi-a fost dat să văd un așa mut într-o funcție atât de mare.

 137. Salut General Store, tonul tau moderat, ma face sa sper ca datorita tie voi intelege realitatile romanesti. Inaintea unei discutii stabilesc terminologia, pentru ca am vazut deseori oameni care se certau,desi sustineau aceeasi teza, cu terminologii diferite. Sunt confruntat frecvent cu faptul ca dupa o discutie, mi se atribuie intentii, convingeri pe care nu le am sau, sau, si mai rau, sunt acuzat de fapte pe care le-as fi comis.
  Daca ai cumva impresia ca sunt admiratorul uneia din „democratiile” enumerate de tine, te inseli. Singura organizatie statala, care se apropie cel mai mult de democratie este Confederatia Elvetiana. Acolo exista comunitati unde unele hotariri se iau in Piata Centrala, prin vot direct, adica prin ridicarea miinii. Aici s-a ajuns dupa mai bine de sase secole de razboaie interne, de multe ori fractricide. Citeset, daca vrei,”Elvetia, sau istoria unui popor fericit, de Denis de Rougemont.
  NU sunt un admirator al lui Angela Merkel. E un functionar constiincios care a dus mai departe barca Germaniei, lansata cu succes la apa de predecesorul ei. Dar Merkel nu e nici satanista nici marxista si mai putin kominternista (Kominternul a fost desfiintat cu mult inainte de nasterea ei) asa cum o invectiva un alt cititor. Pacatele ei din tinerete, poate unele comise in libertinajul de la Costinesti, sunt cu siguranta altele.
  In incheiere un episod din viata mea: de mult lucram intr-o gradina in Germania unde am avut o controversa cu fiul proprietarei. Simtindu-ma deranjat, i-am spus ca nu imi place tonul lui, caci si eu sunt un om civilizat. Mi-a dat o replica pe care nu o sa o uit niciodata: „Horatiu, tu esti cultivat, nu civilizat!” Nicio aluzie la nimeni, rog nu sariti la bataie, e vorba exclusiv de mine.

 138. Unde poate duce incultura politica si istorica ne demonstreaza acest nou „meteorit” patruns in forta in…atmosfera forumului dupa metoda cunoscuta in cercurile conspirative. Cum poti califica cre tinismul cu „desfiintarea” Comintern
  daca nu cunosti farsa din 1943 cu schimbarea numelui si a sediului Partidului Bolsevic Mondial, a doua schimbare de nume
  avand loc in 1948 Partidul Mondial ramanand acelasi, inclusiv dupa FARSA din 1989 a reintrarii in ILEGALITATE a partidelor
  comuniste din fostele colonii ale COMINTERN!!! Idiotenia provocarii ordinare e demonstrata si de faptul ca „infiintarea” Comintern a fost STRICT SECRETA si „delegatii” la primul Congres au calatorit cu pasapoarte false si acolo erau consemnati
  cu „nume de partid” diferite de „numele de partid” detinute in tarile unde fusesera legendati sa activeze TERORIST…
  Normal ca pe lucratorul din gradina exploatatorului german nu-l putea declara acest exploatator decat…”cultivat” fiind
  cultivator si ingrijitor de plante si flori! Un fel de „Edelweis” proletar scapatat…Bestialitatea individului e dovedita
  de crimele lui ENGIE de pauperizare a poporului in fruntea caruia a fost legendata, importul masiv de islamisti, multe milioane, carora li s-au asigurat niveluri de existenta superioare autohtonilor ca sa se integreze…gradinaritului, unii, altii sa se dedice pregatirii actiunilor teroriste la nivel mondial, ca baza de pornire, ca si in 2001 cand domnea omologu
  Schroedeer, tot cominternist, care azi ia milioane pe fatza de la concernele KGB/Comintern!Nivelul de „cultura” al acestui
  individ diversionist e dovedit si de panseurile despre Elvetia aleasa inclusiv de teroristul Marx ca baza de pornire a operatiunilor de comunizare a Lumii, ulterior de creaturile sale monstruase…

 139. Si am uitat ultima operatiune a lui ENGIE de subminare a tarii unde a fost legendata cand cu Cacealmaua din 1989, importul
  masiv de VIRUS BOLSEVIC CHINEZ/COMINTERNIST si noi imprumuturi impovaratoare pe langa blocarea nu numai a societatii tarii
  de legendare, ci a intregului Colhoz Bolsevic european unde si-a plasat agenta, UsSulla von der Laie Balaie…, Da, ENGIE
  a continuat opera distructiva a taticului ei adoptiv legendat in 1982 care lua banii tarii, mii de miliarde, ca sa mentina
  in coma surata bolsevica din Lagarul Cominternist de Concentrare…

 140. terminati cu abureala. asa arata actul eliberat de universitate in momentul absolvirii. am terminat aceeasi faculta ca si specimenul asta.

  sleahta de useristoplusistii imi provoaca si mie scarba. ticalosia, incompetenta si ipocrizia sunt omniprezente in randul acestor nenorociti. din pacate, au reusit sa prosteasca un popor si asa indobitocit. cand vad cate basini in cap au ai lor votanti ma apuca un sentiment de ura profunda.

  cu toate astea, nu trebuie sa procedam in acelasi fel. intrebati-va cunoscutii, rudele, pe cine cunoasteti voi ca a absolvit o universitate in austria si va va confirma: asa arata diploma!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.