Am deschis primul studio de modelare a corpului după metoda Hypoxi

De ce este HYPOXI o metodă atât de celebră?

HYPOXI este cea mai eficientă metodă de remodelare corporală din lume deoarece se concentrează pe zonele problemă în care ţesutul adipos este în exces (abdomen, şolduri, fese şi coapse). Este o metodă naturală de slăbit, combate celulita şi redă fermitatea şi elasticitatea pielii. Rezultatele sunt vizibile după doar câteva şedinţe cu remanență de lungă durată.

Unde a fost inventată şi cum s-a extins atât de mult?

HYPOXI a fost inventat de dr. Egger, care, preocupat de cercetări în domeniul sportiv, a căutat timp de mulţi ani o metodă de tratament care să ţintească zonele cu probleme. În 1998 a primit brevetul pentru invenţia sa unică, numită metoda HYPOXI – fiind astfel fondată imediat şi compania HYPOXI.

De ce aţi ales-o pentru promovarea şi dezvoltarea în România?

HYPOXI este unică pe piaţa românească deoarece combină terapia vacuum şi compresie cu antrenamentul cardio de intensitate moderată pentru arderea grăsimilor localizate şi se focalizează numai pe zonele problemă. HYPOXI a apărut din dorinţa de a satisface nevoile persoanelor care doresc să piardă în greutate şi să combată celulita într-un timp scurt cu rezultate vizibile şi de lungă durată.

„După doar 3 luni, pot să mă îmbrac cu 2 măsuri mai mici”, a zis Petra Schmid, o clientă a HYPOXI.

„Am pierdut mai mult de 4 cm în talie fără un pic de efort”, a zis şi Gerardo Herrera.

Care dintre celebrităţile lumii au beneficiat de efectele metodei?

Echipamentele HYPOXI se găsesc şi în casele vedetelor internaţionale cum ar fi Robbie Williams, care şi-a achiziţionat propriul său aparat Vacunaut Hypoxi pentru a-şi menţine corpul în formă, mai precis abdomenul. Un alt exemplu este Cheryl Cole (Girls Aloud), care şi-a cumpărat propriul aparat HYPOXI pentru eliminarea celulitei şi pentru a-şi menţine în formă abdomenul, şoldurile, fesele şi coapsele. Şi foarte multe alte vedete, şi bărbaţi, și femei, folosesc metoda și aparatele necesare aplicării ei.

În ce constă metoda HYPOXI?

Metoda HYPOXI combină inovativ antrenamentul cu terapia, axându-se pe zonele problemă. Această tehnologie unică, cunoscută ca metoda HYPOXI, este foarte eficientă în combaterea celulitei, ţesutului adipos şi pentru a reda fermitatea pielii.

Terapia conţine următoarele elemente:

Terapia cu Vacuum: care este similara terapiei cu ventuze din antichitate, prin aplicarea de presiune negativă în zonele vizate, pentru intensificarea vascularizaţiei la nivelul ţesutului adipos

Terapia prin compresie: Pe parcursul terapiei se aplică o presiune ridicată la nivelul ţesuturilor care stimulează activitatea sistemului limfatic.

Antrenamentul: care implică un training cardio de intensitate moderată pentru arderea grăsimilor.

În mod normal, organismul arde doar grăsimea accesibilă din zonele intens vascularizate, astfel se explică de ce în urma unui antrenament convenţional pierdem în greutate într-un procent mult mai mare în partea superioară a corpului comparativ cu zona inferioară. De exemplu: o persoană cu conformaţie de tip „pară” arde grăsimea într-un procent de 70% în partea superioară şi doar 30% în partea inferioară – zona în care dorim să slăbim cel mai mult. Iar prin metoda HYPOXI, acest raport se inversează datorită intensificării vascularizaţiei în zona inferioară a corpului (abdomen, fese, şolduri şi coapse) şi se focalizează pe zonele unde vrem să slăbim.

La ce vă aşteptaţi de la piaţa românească?

Simplu: rezultate eficiente şi satisfacţia clienţilor să fie peste aşteptările lor.

Care este prezenţa HYPOXI în ţările din jur?

HYPOXI şi-a extins afacerea în toate continentele cu excepţia Africii. Acum Hypoxi are mai mult de 2.000 studiouri în peste 40 de ţări.

De când pot doamnele să vă bată la uşă?

Au şi început deja din data de 10 februarie. O pot face în continuare între orele 8.00 şi 20.00 de luni până vineri, şi sâmbata între orele 8.00 şi 14.00. Pentru o programare la studioul Hypoxi puteți suna la numărul de telefon 0728.991.353 sau 021.316.06.12. Le aşteptăm pe toate și pe toți cei care vor să se apropie serios de o imagine model a corpului lor!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.