×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 12 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Joi, 17 august 2017, 20:37
EUR (€)
+0.0079 ↗
4.5816 RON
USD ($)
+0.0111 ↗
3.9104 RON
• • •
Și el urmărit penal de DNA
Amănuntele pe care Dan Andronic le aduce după dezvăluirile lui Sebastian Ghiță
Andronic aduce precizări importante după noile dezvăluiri ale lui Ghiță
Andronic aduce precizări importante după noile dezvăluiri ale lui Ghiță

Sebastian Ghiță a dat publicității miercuri o nouă înregistrare în care face dezvăluiri importante despre prim-adjunctul SRI Florian Coldea, conform b1TV. Fostul deputat susține că a fost cu acesta într-o vacanță în Seychelles și vorbește despre mai multe discuții pe care le-a avut cu acesta.

Sebastian Ghiță susține că la întoarcerea dintr-o astfel de vacanță pe care a avut-o cu Florian Coldea, cei doi au fost văzuți de către jurnalistul Dan Andronic, care poate confirma veridicitatea dezvăluirilor sale.

Într-o intervenție telefonică în emisiunea "Dosar de Politician" a afirmat că într-adevăr s-a întâlnit cu generalul SRI, dar nu vrea să ofere prea multe amănunte deoarece există o anchetă în curs la Parchetul General.

"Într-adevăr, m-am întâlnit cu Florian Coldea pe aeroportul din Istanbul. Am urcat în același avion. Nu am vorbit cu el. Florian Coldea nu a fost cu soția. Nu vreau să dau mai multe detalii pentru că e o anchetă a Parchetului și a SRI. Dacă voi fi chemat, voi da mai multe detalii. Nu-mi aduc aminte dacă i-am spus lui Traian Băsescu și dacă mi-aș aduce aminte nu v-aș spune", a precizat Dan Andronic.

Mia TudosePublicat Joi, 12 ianuarie 2017
5713
 | 2
 | 8
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Trosca
0
Romania a intrat intr-o deriva periculoasa chiar dupa asasinarea lui Ceausescu in ziua de Craciun din anul 1989. Tot felul de scursuri ale societatii, de sarlatani, scoase la suprafata de asa zisa revolutie au ajuns in posturi de comanda si chiar in functia suprema de presedinte al tari. Dupa 27 de ani vedem rezultatele: poporul roman deposedat de resursele pe care le detinea in proprietate, distrugerea marilor obiective industriale care asigurau locuri de munca poporului roman(peste 9 milioane de locuri de munca) si preluarea de catre straini a obiectivelor ramase nedistruse, precum si deposedarea poporului roman de peste 40% din suprafata agricola arabila. In fata acestei realitati dramatice cca. 4 milioane de romani au parasit tara, cel mai mare exod din istoria omenirii in timp de pace. Pentru salvarea tarii ar trebui ca la conducerea tarii sa ajunga patrioti care sa redreseze aceasta situatie dramatica. Un prim semnal ar fi repunerea pe tapet a referendumului pentru demiterea lui Basescu, arestarea hotilor de la Curtea Constitutionala care si-au batut joc de votul a peste 8 milioane de romani. Printr-o lege speciala sa se prevada ca referendumul a fost legal si luate toate avantajele pe care le are acest impostor ca fost presedinte. Pasul al 2-lea ar trebui sa-l constitue eliberarea urgenta din functii a tuturor procurorilor si judecatorilor ,precum si a celor din serviciile speciale angajati de Basescu pentru a sluji interesele lui si a gastii de hoti care a devalizat Romania, Udrea cu Cocos al ei, Oltean cu amanta lui pusa sefa la ANRP, Videanu, Blaga, Berceanu, Pinalti si toti ceilalti, care se stiu. Numai in acest fel Romania ar putea sa intre pe un fagas normal.
Publicat Joi, 12 ianuarie 2017
+Răspunde
Nexus
+6
puscariabilii,ei intre ei!din Loja Marea Puscarie a Orientului..:)))))
Publicat Joi, 12 ianuarie 2017
+Răspunde
DACIA
+8
Halal jurnalist, sluga lui Basescu/udrea, care s-a ocupat cum sa ajute hotii sa JEFUIASCA ROMANIA!
Publicat Joi, 12 ianuarie 2017
+Răspunde
Fiecare cu gagica lui
+7
Ghiță era cu Coldea, Andronic cu prinsu' Pol iar Truica cu șefu' A. Nastase, deghizat in Patricia Kaas ... "Les liaisons dangereuses" ...
Publicat Joi, 12 ianuarie 2017
+Răspunde
Dan A.
+7
Codlea avea ochelari de soare negri, sapca trasa peste ochi, barna, mustati, dar l-am recunoscut usor dupa ADN.
Publicat Joi, 12 ianuarie 2017
+Răspunde
Mama mia
+16
Acoperitii astia au inceput sa defecteze pe rand.E jale mare la cooperativa Ochiul si Timpanul cand sobolanii parasesc corabia reparata(pardon reformata) de marele Baseku,cel ce a ineput sa se submineze din interior,aruncandu-se si el in mare,fara colac,sperand sa-] salveze fratii mai mari via CIA sau KGB,la alegere...
Publicat Joi, 12 ianuarie 2017
+Răspunde
mai bine golan decat activist
+13
Draga Mia Tudose nu mai manipula, caci nu esti in stare sa prezinti nici starea vremii ! Ghitza ne arata cine e marele general cu patru stele Coldea in fata caruia tremura o tara intreaga. Ghita ne spune ca marele barbat Coldea de frica ca Andronic sa nu-l toarne lui Basescu ca la vazut cu calatorind cu Ghita, desi aveau toti, cu neveste cu tot, bilete la business class Coldea a fugit la economic class, nu mai il cunostea nici pe Ghita nici propria nevasta. Andronic ca sa accentueze ca marele Coldea e de tot rahatul, ne spune ca el a discutat cu Coldea la imbarcare, caci pe Ghita nu-l cunostea la vremea aceia. Ca el Andronic avea bilet la business si ca s-a mirat ca marele general a calatorit la economic class, facandu-l pe acesta de cacao. De altfel draga Mia ca si pentru trepanatii care au iesit la mitingul contra Ciorbea din Bucuresti si Cluj pentru ca sa aveti si voi dragilor retardati soroisti o satisfactie semnati ca martori ca in filmuletul lui Ghita de la Cheia nu e Coldea ci Nicu Ceausescu , hai ca seamana, hai ca se poate cucustiucilor trepanati! Lasati-o mai moale cu ierburile caci iarna nu-i ca vara! V-o spune un vechi golan nu un activist de tip nou, soroist.
Publicat Joi, 12 ianuarie 2017
+Răspunde
gigel
+8
lucruri grave.
Publicat Joi, 12 ianuarie 2017
+Răspunde
Recomandate
Femei frumoase pe funcții superbănoase
Publicat acum 10 ore şi 36 minute
Lazăr și Kovesi - stat în stat
Publicat acum 23 ore şi 47 minute
Propunere radicală a lui Pleşoianu
Publicat acum 6 ore şi 12 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat acum 13 ore şi 9 minute
Ioan Vieru

Poliția rutieră se află de mulți ani în derivă printr-un management tot mai defectuos. Scandalurile din ultimii ani arată nu numai lipsa de profesionalism a poliției, ci funcționarea acestei instituții plătită de la bugetul public printr-o mentalitate a fostei miliții comuniste.

Ioan VieruPublicat acum o oră şi 21 minute