×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 4 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Luni, 21 august 2017, 15:13
EUR (€)
-0.0002 ↘
4.5881 RON
USD ($)
+0.0013 ↗
3.9079 RON
• • •
ALDE, la ora Congresului
Ambiția lui Tăriceanu pentru următoarele alegeri

Copreședintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a declarat vineri, în deschiderea Congresului ALDE, că partidul său poate deveni, după alegerile din 2020, principala forță de centru-dreapta.

"Programul de guvernare este unul foarte ambițios, dar realizabil și sunt convins că dacă vom reuși să și comunicăm cel puțin la fel de bine pe cât o să facem în mod concret, pe cât vom fi capabili să aducem la cunoștința cetățenilor, a votanților noștri măsurile pe care le adoptăm, proiectele pe care le realizăm, am convingerea că în anul 2020, la viitoarele alegeri, vom ajunge să ne consolidăm, să creștem rezultatul pe care l-am avut anul trecut în decembrie și să obținem cu mult mai mult, astfel încât să devenim principala forță de centru-dreapta din România. Aceasta este ambiția mea și trebuie să fie ambiția noastră a tuturor", a spus Tăriceanu.

Liderul ALDE a reamintit că partidul său a reușit să treacă prin "două examene severe".

"Din 2014 au trecut doi ani şi jumătate cu aproximaţie şi a trebuit să trecem prin două examene severe, mă refer la alegerile locale (...) Mulţi au avut dubii că vom trece aceste examen şi totuşi am reuşit. A urmat al doilea examen la fel de greu, poate mai greu, cu un pariu pe care mulţi nu aveau curajul să-l facă şi anume că ALDE va intra în Parlament. Am reuşit şi acest al doilea examen foarte sever şi după alegerile care au avut loc anul trecut am obţinut al treilea rezultat pe scena politică, lucru care nu este puţin pentru un partid care la vremea respectivă avea practic un an jumate vechime", a spus Tăriceanu, care este contrazis de rezultatelor finale prezentate de Biroul Electoral Central. Conform BEC, ALDE s-a situat pe locul cinci la parlamentare, după PSD, PNL, USR şi UDMR, atât la Camera Deputaţilor, cât şi la Senat.

(I.R.)Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
1551
 | 4
 | 10
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
lili
+1
Cat minte acest individ, Dumnezeule, fara pic de rusine!! ALDE a fost pe locul 5. dupa PSD, PNL, USR şi UDMR, cu un amarat scor de 5,62%! Si Tariceanu se umfla-n pene mintind! Rusine, un hot mincinos, succes DNA, scapa-ne de acesti mincinosi si hoti! Cotidianul, va rog sa dati comentariul!
Publicat Sâmbătă, 22 aprilie 2017
+Răspunde
Cetatean realist
+1
Daca Dracul te tine pana atunci, deocamdata ai dosar penal urat de tot si demonstrezi cat esti de ramolit, ca uiti ce vrei si nu ce nu trebuie.
Publicat Sâmbătă, 22 aprilie 2017
+Răspunde
Alina
-1
Partidul lui Tariceanu, prin insusi Tari ceanu, deja a devenit principala forta de Centru dreapta.
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
Poli 21
+1
Eu cred ca mai degraba ambitia lui tradiceanu pentru 2020 este sa faca setul la zero cu numarul de neveste. In rest probabil ca justitia nu va astepta pina atunci .
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
Claudiu
0
Al naibii de tinerel pare mosu Tariceanu. Asta-i poza de prin anii '90
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
Yoram @ Claudiu
+2
arata ca din Mummy Returns,nimic de zis, dar cum o mai masoara din degetele?nu e circumferinta dopului,nici a sticlei......
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
Cetatean realist @ Claudiu
+2
@yoram Nu e intaia oara cand cerseste voturi. Si in mandatul din 2009 cersi si capata, ca nu il mai vedeam in politica azi, ci la zdupp pt zacamintele vandute la Sterlitz!
Publicat Sâmbătă, 22 aprilie 2017
+Răspunde
bucovineanul
-2
Partidul lui Tariceanu (parazitul) de fapt are in intentie un lucru care trebuioe sa-i puna in garda pe romani, *aducerea fostei familii regale in fruntea tarii* , ASTA vor romanii ?, NU, nu asta vor circa 90 % dintre ei !.
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
anado tauriga
+6
ca sa poti fi jucator de sine statator, nu remora, trebuie sa iei o halca grasa din electoratul de dreapta din Transilvania , ca am inteles ca cel din Moldova si Muntenia e deja parasit de pnl si nu-s probleme...
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
Yoram @ anado tauriga
+4
tariceanu nu poate fi "jucator de sine statator",el este o specie parazita,care intra in parlament pe corpul /in blana unei gazde,dupa care isi omoara gazda,vezi actualul lor congres(al parazitilor politici ALDE) si victima Constantin!La locale ii a cedat PSD voturi sa nu rada lumea de ALDE, la parlamentare a avut noroc cu fostii umanisti plus 2-3 organizatii PSD de increderea ale lui Dragnea care ii a bagat voturi,ca nu vedea parlamentul!
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
Recomandate
Tudose, despre cumulul pensie-salariu
Publicat acum 5 ore şi 54 minute
Barcelona, „noua normalitate“?
Publicat acum 8 ore şi 13 minute
„Ni s-a tot indus că suntem proști”
Publicat acum 2 ore şi 53 minute
Brambureala pe puncte și pe notițe
Publicat acum 19 ore şi 19 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat Joi, 17 august 2017
Ilie Şerbănescu

Mai mulți „internaționaliști“ de seamă ai României postdecembriste, în frunte cu cei eterni de la BNR, cu contribuții majore la transformarea României într-o colonie.

Ilie ŞerbănescuPublicat acum 19 ore şi 6 minute