×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 7 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Miercuri, 26 aprilie 2017, 06:57
EUR (€)
-0.0090 ↘
4.5250 RON
USD ($)
-0.0146 ↘
4.1556 RON
• • •
ALDE, la ora Congresului
Ambiția lui Tăriceanu pentru următoarele alegeri

Copreședintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a declarat vineri, în deschiderea Congresului ALDE, că partidul său poate deveni, după alegerile din 2020, principala forță de centru-dreapta.

"Programul de guvernare este unul foarte ambițios, dar realizabil și sunt convins că dacă vom reuși să și comunicăm cel puțin la fel de bine pe cât o să facem în mod concret, pe cât vom fi capabili să aducem la cunoștința cetățenilor, a votanților noștri măsurile pe care le adoptăm, proiectele pe care le realizăm, am convingerea că în anul 2020, la viitoarele alegeri, vom ajunge să ne consolidăm, să creștem rezultatul pe care l-am avut anul trecut în decembrie și să obținem cu mult mai mult, astfel încât să devenim principala forță de centru-dreapta din România. Aceasta este ambiția mea și trebuie să fie ambiția noastră a tuturor", a spus Tăriceanu.

Liderul ALDE a reamintit că partidul său a reușit să treacă prin "două examene severe".

"Din 2014 au trecut doi ani şi jumătate cu aproximaţie şi a trebuit să trecem prin două examene severe, mă refer la alegerile locale (...) Mulţi au avut dubii că vom trece aceste examen şi totuşi am reuşit. A urmat al doilea examen la fel de greu, poate mai greu, cu un pariu pe care mulţi nu aveau curajul să-l facă şi anume că ALDE va intra în Parlament. Am reuşit şi acest al doilea examen foarte sever şi după alegerile care au avut loc anul trecut am obţinut al treilea rezultat pe scena politică, lucru care nu este puţin pentru un partid care la vremea respectivă avea practic un an jumate vechime", a spus Tăriceanu, care este contrazis de rezultatelor finale prezentate de Biroul Electoral Central. Conform BEC, ALDE s-a situat pe locul cinci la parlamentare, după PSD, PNL, USR şi UDMR, atât la Camera Deputaţilor, cât şi la Senat.

(I.R.)Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
1438
 | 4
 | 10
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
lili
+1
Cat minte acest individ, Dumnezeule, fara pic de rusine!! ALDE a fost pe locul 5. dupa PSD, PNL, USR şi UDMR, cu un amarat scor de 5,62%! Si Tariceanu se umfla-n pene mintind! Rusine, un hot mincinos, succes DNA, scapa-ne de acesti mincinosi si hoti! Cotidianul, va rog sa dati comentariul!
Publicat Sâmbătă, 22 aprilie 2017
+Răspunde
Cetatean realist
+1
Daca Dracul te tine pana atunci, deocamdata ai dosar penal urat de tot si demonstrezi cat esti de ramolit, ca uiti ce vrei si nu ce nu trebuie.
Publicat Sâmbătă, 22 aprilie 2017
+Răspunde
Alina
-1
Partidul lui Tariceanu, prin insusi Tari ceanu, deja a devenit principala forta de Centru dreapta.
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
Poli 21
+1
Eu cred ca mai degraba ambitia lui tradiceanu pentru 2020 este sa faca setul la zero cu numarul de neveste. In rest probabil ca justitia nu va astepta pina atunci .
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
Claudiu
0
Al naibii de tinerel pare mosu Tariceanu. Asta-i poza de prin anii '90
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
Yoram @ Claudiu
+2
arata ca din Mummy Returns,nimic de zis, dar cum o mai masoara din degetele?nu e circumferinta dopului,nici a sticlei......
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
Cetatean realist @ Claudiu
+2
@yoram Nu e intaia oara cand cerseste voturi. Si in mandatul din 2009 cersi si capata, ca nu il mai vedeam in politica azi, ci la zdupp pt zacamintele vandute la Sterlitz!
Publicat Sâmbătă, 22 aprilie 2017
+Răspunde
bucovineanul
-2
Partidul lui Tariceanu (parazitul) de fapt are in intentie un lucru care trebuioe sa-i puna in garda pe romani, *aducerea fostei familii regale in fruntea tarii* , ASTA vor romanii ?, NU, nu asta vor circa 90 % dintre ei !.
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
anado tauriga
+6
ca sa poti fi jucator de sine statator, nu remora, trebuie sa iei o halca grasa din electoratul de dreapta din Transilvania , ca am inteles ca cel din Moldova si Muntenia e deja parasit de pnl si nu-s probleme...
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
Yoram @ anado tauriga
+4
tariceanu nu poate fi "jucator de sine statator",el este o specie parazita,care intra in parlament pe corpul /in blana unei gazde,dupa care isi omoara gazda,vezi actualul lor congres(al parazitilor politici ALDE) si victima Constantin!La locale ii a cedat PSD voturi sa nu rada lumea de ALDE, la parlamentare a avut noroc cu fostii umanisti plus 2-3 organizatii PSD de increderea ale lui Dragnea care ii a bagat voturi,ca nu vedea parlamentul!
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
Recomandate
Minciunile PSD – pericole pentru țară
Publicat acum 12 ore şi 5 minute
Președintele Macron, copilul alintat al Republicii
Publicat acum 16 ore şi 20 minute
Legea grațierii, modificată
Publicat acum 14 ore şi 11 minute
Minut cu minut: relatarea tragediei din Retezat
Publicat acum 22 ore şi 57 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Tragedia din Retezat
7 articole/ Actualizat acum 13 ore şi 18 minute
alarm off
Cronica din Berceni
6 articole/ Actualizat Miercuri, 19 aprilie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
10 articole/ Actualizat Joi, 20 aprilie 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
16 articole/ Actualizat Duminică, 16 aprilie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
110 articole/ Actualizat Vineri, 21 aprilie 2017

România se va schimba cînd o altfel de elită va exista care va cîştiga alegerile cu un program alternativ şi va guverna.

Alina Mungiu-PippidiPublicat acum 11 ore şi 15 minute