×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 12 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Joi, 17 august 2017, 20:38
EUR (€)
+0.0079 ↗
4.5816 RON
USD ($)
+0.0111 ↗
3.9104 RON
• • •
Replică pentru Grindeanu
Amenințarea lui Sevil Shhaideh

Ministrul demisionar al Dezvoltării, Sevil Shhaideh, a anunțat duminică, la Antena 3, că ia în calcul să facă o plângere penală împotriva premierului Sorin Grindeanu după ce acesta a acuzat-o că nu a făcut nimic timp de 5 luni în cazul programului PNDL 2 și a anunțat că i-a demis pe toți secretarii din Ministerul Dezvoltării, pentru ca ea să nu mai poată semna nimic, nici prin interpuşi.

”În acest moment am venit la minister pentru a verifica toate efectele juridice ale măsurii. Prin decizia sa (Grindeanu - nr.), doreşte blocarea fondurilor europene. Să nu uităm că mâine erau discuţii cu reprezentanţii Comisiei Europene. Sunt cu tot aparatul de specialitate pentru a vedea efectele juridice. Şi cu avocaţii”, a declarat Shhaideh.

Ea a precizat că se caută identificarea tuturor soluţiilor pentru ”deblocarea acestei instituţii publice importante a statului român”, afirmând că ”încearcă” să-i facă o plângere penală premierului.

”Mi-am contactat avocaţii şi încerc să-i fac o plângere penală pentru aceste afirmaţii mincinoase. Domnul Grindeanu nu a ştiut niciodată nicio procedură a niciunui program din această instituţie, domnia sa văd că spune că de cinci luni eu nu am făcut nimic, dânsul nu ştie nici măcar data la care s-au terminat depunerile acestor proiecte, numărul lor şi ce înseamnă analiza acestor proiecte. (...) Dacă ar fi avut măcar decenţa minimă să citească comunicatul pe care l-am dat, în acel comunicat spuneam că am semnat inclusiv două sute de milioane de lei în cadrul Programului Operaţional, acea informaţie nu l-a interesat pe domnul Grindeanu. Fondurile europene nu erau importante pentru domnia sa şi din aceste considerente am simţit nevoia să spunem că şi programul PNDL îşi continuă activitatea aşa cum a fost stabilit în proceduri. Aceste ordine erau pe circuitul de avizare, au început să se semneze la vremea la care am dat acel comunicat. Am vrut să arătăm că ministerul îşi vede în continuare de treabă şi că ne desfăşurăm activitatea fără sincope”, a spus ministrul demisionar al Dezvoltării.

Întrebată dacă va merge, luni, la discuţia la care premierul a invitat-o privind aceste proiecte, Shhaideh a răspuns că nu a urmărit declaraţiile acestuia.

”Există măsuri instituţionale de invitare şi de discuţii”, a spus Shhaideh.

(I.R.)Publicat Duminică, 18 iunie 2017
3053
 | 6
 | 18
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Femeia cu mustata
0
am inteles ca se apuca de plangeri penale dupa ce iese din ramadan!
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Strong Matei
-3
Problema PSD ului este ca conducatorul lor maret dar fara drept de conducere a guvernului a cerut demisia tuturor ministrilor ca sa scape de Grindeanu si NU a scapat. Acum e momentul ca PSD sa scape de conducatorul cu mustata din teleorman. Are oricum o gramada de treab omul, mosia mosie si dosare penale. Good by mos drag-nea si ia-o si pe servil cu tine.
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
ramayana
+5
cine este aceasta NULITATE ce raspunde pe nume de ,,grindeanu " ? un oarece caracalean infiltrat ,,banatan "! ce a realizat acest NIMAN DRUM ( asta pentru acei sustinatori scosi precum OILE in sprijinul aluia care RAGE dintre ele ) ? PROSTUL , NU e PROST destul .........! astuia i s-a alaturat un REBUT UMAN : pisic,lipsit de onaoare si caracter, las,tradator ,LICHEA !
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
emi
-7
Imi place expresia ,,mi-am contactat AVOCATII!E de mare importanta sa lasi sa se inteleaga ca ai o armata de avocati,suna mai pompos!
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
lili @ emi
+10
La cate bube o avea in cap, probabil ca ii trebuie o armata de avocati! Vorbeste corect limba romana, deci nu cred ca e o greseala de exprimare, dna SeRvil are o armata de avocati pentru ca are nevoie de ei, altfel nu ar avea de ce sa-i tina! Eu nu am nici macar 1 avocat, dvs aveti vreun avocat?!
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Nas'ty
-11
Uite ce bine sa fi "Servil", dupa ce ai fost ani de zile "servil" baronului nicusor-mazare si apoi feceorului de meletzian Teleorman era cat pa'ci daca nu era sasu "vigilent" sa ajunga primministru, dar cu ajutorul "omului cu mustatza" a ajuns "primadjunct"!
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
lili @ Nas'ty
+11
SeRvil e modelul perfect de sluga, a spus-o Dragnea, d-aia o tine langa el... stearsa, fara pic de personalitate, e sluga perfecta! Sub aerul de femeie la locul ei, o lauda Dragnea de dimineata pana seara, desi ea, saraca, NU are in CV nici o realizare remarcabaila, pe nicaieri! Este absolventa de ASE si din anul 2000 este Presedinte al Asociaţiei Naţionale a Informaticienilor din Administraţia Publică!! La cum arata de "informatizata" Administratia publica din Romania e usor de inteles cat de putin competenta e dna SeRvil cat timp Pixul si Registrele domnesc in Adminsitratia publica romaneasca, Administratie stufoasa si ineficienta plina de clientela politica incompetenta si cu salarii nemeritate! Banca Mondiala desfasoara de ani de zile un Proiect de modernizare si informatizare a Adminsitratiei publice din Romania, dar semnaleaza la fiecare Evaluare ca intarzierile se mentin iar Programul e in mare intarziere fata de Plan! Pai, cum s-o lauzi pe dna SeRvil cand vezi cum arata Adminsitratia publica din Romania?! Astfel de personaje supuse fac cariera in Institutiile de stat, slugarind la mai marii zilei, sefi de Institutii sau de partide!
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
AURORA
+10
O, in sfarsit, am prins MARELE CORUPT al ROMANIEI, D-na Ministru Sevil Shhaideh, asta s-o creada MUTU, eu nu o cred.Problema e ca deranjeaza FONDUL SUVERAN DE DEZVOLTARE, acum cand ar trebui deja sa RENUNTAM, la SUVERANITATE de tot.
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Stanica @ AURORA
+7
Fondul Suveran de Dezvoltare ar fi fost un lucru bun pentru Romania, dar nu s-a facut nimic pentru asta, era traba lui Shhaideh, dar Dragnea fie ca a dormit in cizme fie ca Fondul Suveran de Dezvoltare este doar simpla propaganda, fara nici un fel de acoperire in realitate.
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Stanica
-13
Sevil Shhaideh si-a depus demisia, demisia a fost acceptata, acum ce mai vrea neroada asta corupta? Demisia a semnat-o cu mana ei.
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
lili @ Stanica
+8
Vrea sa fie o "combatanta" PSDista de "calitate" precum alde Olguta, Gabita sau dna Carmen Dan! Cred ca e intrecere intre ele, care-l slujesc mai bine pe liderul penal de Teleorman! De altceva NU au dovedit ca sunt in stare! Dna SeRvil Shaideh este absolventa de ASE si din anul 2000 este Presedinte al Asociaţiei Naţionale a Informaticienilor din Administraţia Publică!!! La cum arata de "informatizata" Administratia publica din Romania e usor de inteles cat de putin competenta e dna SeRvil cat timp Pixul si Registrele domnesc in Adminsitratia publica romaneasca, Administratie stufoasa si ineficienta plina de clientela politica incompetenta si cu salarii nemeritate! Banca Mondiala desfasoara de ani de zile un Proiect de modernizare si informatizare a Adminsitratiei publice din Romania, dar semnaleaza la fiecare Evaluare ca intarzierile se mentin iar Programul e in mare intarziere fata de Plan! Bravo, SeRvil!
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Stanica@Lili @ Stanica
+4
Sunt bine venite precizarile tale. Oamenii trebuie sa cunoasca adevarata fata a celor care se prefac ca ne conduc, dar in fapt ei se imbogatesc pe spatele statului. Daca n-ar fi asa, nu s-ar bate intre ei sa ocupe functii publice.
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
OLAF @ Stanica
+10
''N...'' poti fi tu, care nu intelegi ca nici un guvern demis nu ''pleaca''pana nu este desemnat altul. Acum impotriva cui esti a unei persoane sau a Romaniei? Fondurile Europene nu-s ale ministrului, sunt pentru dezvoltarea Romaniei, este vorba de derularea unor proiecte in care unii au investit energie ca sa le elaboreze, altii ca sa le implementeze. Banii nu intra in avans ei se deconteaza pe etape, deci sunt oameni care s-au imprumutat ca sa poata incepe un proiect. Daca se fac erori, exista OLAF care ancheteaza si judeca faptele celor care n-au respectat proiectul, asa ca nu vad de ce consideri ca ministrul face lucruri in afara legilor. Vesnic vedeti in fiecare om ceva negativ, este cumva subconstientul care va mustra pentru faptele savarsite pe principiul:''hotul striga hotii''?
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Stanica@OLAF @ Stanica
+7
Eu nu inteleg de ce imi reprosezi mie toate astea, pentru ca nu eu sunt Shhaideh si nu eu mi-am dat demisia punand in pericol absorbtia fondurilor europene. Tu aperi vinovatii de situatia asta? Femeia asta n-a facut absolut nimic util timp de sase luni, nu se vede nici un rezultat de pe urma ei. Sunt eu vinovat pentru ce a facut Shhaideh?
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Csalas
+7
Grindeanu la citirea comunicatului cu privire la demiterea secretarilor si susecretarilor din Ministerului Dezvoltarii, a dovedit ca nu si-a citit hartiile scrise de Ponta inainte de a iesi la pupitru. La final, a dovedit ca nu a inteles sensul si ordinea cuvintelor din ultima fraza. Penibila aventura celor doi caci indiferent de rezultatul puciului , consecintele negative vor fi suportate de noi toti.
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
lili
-3
Ati auzit-o sau vazut-o vreodata pe madama asta SeRvil Shhaideh timp de 6 luni desi lua bani in plus si epntru fucntia de Vicepremier?! Ce-ai FACUT, madam SeRvil, in afara de a-l sluji pe Dragnea? Rusine, slugilor penale!
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Varvara @ lili
+4
Daca-i ordin cu placere, motiv de a iesi o data in public.Alminteri nu a retinut ca a fost invitata la discutii, iar pentru o persoana meticuloasa, dupa cum ne-a tot fost prezentata este un mare semn de intrebare cu privire la seriozitatea si amplitudinea documentarii, in general.
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Ralu @ lili
+5
Esti in misiune?
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Recomandate
Cum s-a dus o senatoare în Parlament
Publicat acum 7 ore şi 58 minute
Real Madrid, de neoprit
Publicat acum 13 ore şi 10 minute
Dezlănțuirea furtunii în America
Publicat acum 7 ore şi 32 minute
Coldea, candidat unic la un concurs fake
Publicat acum 13 ore şi 52 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat acum 13 ore şi 9 minute
Ioan Vieru

Poliția rutieră se află de mulți ani în derivă printr-un management tot mai defectuos. Scandalurile din ultimii ani arată nu numai lipsa de profesionalism a poliției, ci funcționarea acestei instituții plătită de la bugetul public printr-o mentalitate a fostei miliții comuniste.

Ioan VieruPublicat acum o oră şi 22 minute