Ana Maria Nedelcu şi fiul său, la Protecţia Copilului

Ana Maria Nedelcu a ajuns joi la Protecţia Copilului pentru ca fiul ei să fie evaluat de specialişti. Copilul ar urma să spună dacă vrea să se întoarcă la tatăl sau în Canada, potrivirt stiritvr.ro.

băiatul va spune dacă vrea să se întoarcă în Canada la tatăl său. – See more at: http://stiri.tvr.ro/ana-maria-nedelcu-a-mers-la-protectia-copilului-impreuna-cu-copilul-sau_73626.html#sthash.tVkIA9dL.dpuf

Femeia mărturiseşte că are mai are emoţii pentru procesul din 10 mai, când instanţa va decide dacă va fi extrădată în Canada, acolo unde este acuzată de tatăl copilului de răpire.

Acuzată de răpire de minori, femeia a mărturisit că a fugit cu fiul ei din Canada ca să îl scape de abuzurile unui tată violent. A recurs la acest gest după ce judecătorii canadieni au decis să încredințeze copilul tatălui. Drept probe a prezentat fotografii cu băiețelul plin de vânătăi, însă judecătorii canadieni nu le-ar fi văzut înainte să decidă custodia exclusivă în favoarea tatălui.

Ajunsă în România, Ana Maria Nedelcu a fost dată în judecată de soțul său și acuzată de răpire internațională de minori.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.