ANAF a venit cu o schimbare importantă

Pe final de an, ANAF a venit cu o schimbare importantă pentru toţi românii. O nouă declaraţie trebuie depusă de urgenţă la ANAF, în termen de maximum 30 de zile. Altfel se riscă penalităţi grave.

Sunt vizaţi românii care obţin venituri din închirierea bunurilor din patrimoniul personal, altele decât veniturile din arendare. Aceştia trebuie să depună la Fisc declaraţia privind venitul estimat/norma de venit (Formularul 220) în maximum 30 de zile de la încheierea contractului, a anunţat ANAF, potrivit zf.ro.

Declaraţia se depune odată cu înregistrarea la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a contractului. Pentru înregistrare este necesar contractul de închiriere în original (un exemplar în original va fi păstrat la ANAF) şi dacă este cazul, o împuternicire, se arată într-un comunicat al ANAF.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Eugenia Solomon 1416 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.