ANAF cere blocarea conturilor lui Daniel Constantin

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală vrea să recupereze o parte din prejudiciul din dosarul Institutului de Cercetări Alimentare în care Dan Voiculescu a fost condamnat la închisoare.

ANAF cere instanţei să stabilească ce sumă îi mai datorează ministrul Mediului, Daniel Constantin, lui Dan Voiculescu, din cei 295.000 de euro împrumutaţi de la omul de afaceri în urmă cu aproape zece ani, pentru a putea fi preluaţi în contul prejudiciului din dosarul ICA.

ANAF, în calitate de creditor, a deschis un dosar la Judecătoria Buftea privind validarea unei popriri, cauză în care Dan Voiculescu este debitor şi Daniel Constantin este terţ poprit.

Prin această acţiune civilă, ANAF vrea ca instanţa să stabilească ce sumă îi mai datorează Daniel Constantin lui Dan Voiculescu, din cei 295.000 de euro împrumutaţi în 2007-2008 de ministrul Mediului de la omul de afaceri.

Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Buftea în 27 februarie, iar până joi nu a fost stabilit un termen de judecată.

Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru prejudicierea Institutului de Cercetări Alimentare (ICA).

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Eugenia Solomon 1416 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.