Anchetă pentru omucidere în cazul morții fiicei lui Whitney Houston

Decesul fiicei cântăreței Whitney Houston este considerat suspect de către poliție, anchetatorii avându-l în vizor pe iubitul tinerei, Nick Gordon, în ancheta deschisă după moartea fetei, relatează marți 20minutes.ch, conform Agerpres.

La aproape șapte luni după ce a fost găsită inconștientă în cadă, Bobbi Kristina a murit în 26 iulie, la 22 de ani. Surse judiciare au confirmat faptul că se suspectează un omor de care nu ar fi străin Gordon, potrivit TMZ. Totuși, primele rezultate ale autopsiei nu arată că cineva ar fi încercat să o omoare. Medicul legist al comitatului Fulton a declarat că autopsia „nu a pus în evidență nicio cauză subadiacentă morții și nu s-a constatat nicio rană semnificativă”.

Medicul a declarat că trebuie să mai analizeze dosarul medical al tinerei pentru a vedea dacă a luat droguri în ziua în care s-a petrecut drama, adăugând că nu se va pronunța asupra cauzei decesului înainte să aibă acces la toate elementele, conform TMZ, preluat de 20minutes.ch.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.