Andreea Paul critică absența lui Ponta de la votul pe Codul fiscal

Deputatul PNL Andreea Paul a criticat joi absența premierului Victor Ponta de la votul pe Codul fiscal.

„Îi pasă atât de tare de marele său proiect încât nu s-a deranjat nici măcar să vină să-l voteze”, a afirmat Andreea Paul, într-o conferință de presă.

Ea l-a criticat pe Victor Ponta și pentru faptul că „a bătut nedrept obrazul ambasadorilor”.

„Ambasadorii sunt buni, dar nu au cum spăla obrazul României de rușinea de a avea un premier inculpat și cu vizite atât de dese la DNA. Ambasadorii, deși buni, nu pot spăla rușinea și incapacitatea premierului Ponta de a-și da demisia”, a spus Andreea Paul, potrivit Agerpres.

Ea a afirmat că investitorii evită acest „risc reputațional”. „Ambasadorii nu pot compensa deprofesionalizarea gravă și politizarea numirilor în rândul consilierilor economici. Guvernul este cel care trebuie să ceară un audit corect și poate lua măsuri ferme pentru promovarea mult mai ambițioasă a intereselor economice ale României. Premierul Ponta și PSD au ratat și acest obiectiv”, a susținut deputatul PNL.

Camera Deputaților a votat joi reexaminarea, la cererea președintelui Klaus Iohannis, a Codului fiscal. Premierul a motivat absența sa prin faptul că l-a votat în iunie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.