×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 5 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Duminică, 20 august 2017, 18:38
EUR (€)
+0.0067 ↗
4.5883 RON
USD ($)
-0.0038 ↘
3.9066 RON
• • •
Sondaj
Angela Merkel, în picaj

Angela Merkel ar obține 38% din voturi, iar contracandidatul său din alegerile federale din septembrie, social-democratul Martin Schulz, 49% dacă ar avea loc un vot direct pentru alegerea cancelarului Germaniei, conform unui sondaj, citat de Reuters.

La sfârșitul lui ianuarie, Angela Merkel îl devansa pe Martin Schulz în sondajul făcut de către Forschungsgruppe Wahlen pentru televiziunea ZDF.

La acel moment, Angela Merkel era creditată cu 44% din intențiile de vot, iar Martin Schulz, cu 40%, potrivit ZDF.

Publicat Vineri, 17 februarie 2017
3083
 | 6
 | 29
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
O curiozitate
0
Daca domnul reuseste, unii comentatori vor mai striga ''ciuma rosie'', avand in vedere ca si presedintele este de stanga?
Publicat Sâmbătă, 18 februarie 2017
+Răspunde
dan
0
Ii doresc cadere libera si aterizare fortata. E timpul sa mai vina altcineva la conducerea Europei, unul cum ar fi procurorul Negulescu, mic, caraghios si negru in cerul gurii.
Publicat Sâmbătă, 18 februarie 2017
+Răspunde
Vuvuzeaua mov
+1
Indiferent cine va castiga, acela va avea in vedere interesul Germaniei in Europa (economic, politic, financiar). Din punctul lor de vedere: "Germany first". Nu cred in mari schimbari pentru Romania, din perspectiva asta. Noi vom ramane cu certurile noastre interne, cu Schulz care va vorbi nemteste cu Iohannis la telefon, in locul lui Merkel, cu ambasadele care ne vor urechea in continuare, pedepsindu-ne sa stam in genunchi cu fata la perete si pe coji de nuci, in timp ce EI vor cara cu avant european (PPE-ist sau social democrat) tot din tara asta, intr-o tara tot mai golita de resurse si mai saraca, dar cu corruption si anticorruption.
Publicat Sâmbătă, 18 februarie 2017
+Răspunde
ha,ha,ha
+4
Si Klaus Werner Johannis ce face acum, ca asta-i pretin cu Dragnea si nu cu el!
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
Baltazar
+22
Imi va lipsi mult Merkel cu privierea ei de macrou fiert.
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
ZORRO
+27
Pai din picaj ii uram sa intre in vrie ca sa nu poata sa mai redreseze!!! Impactul e aproape frau Merkel! Aterizare "placuta"!
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
Boooomm ! @ ZORRO
+11
Putem sa-i cerem si ca, inainte de impactul final cu turnul de control in care o asteapta cei doi protejati romani (fostul si actualul) sa ne faca si vreo doua looping-uri ! Nici un pericol sa-i vedem "dessous"-urile, poarta totdeauna pantaloni !
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
Moser
+8
normal nu a maik putut sa astepte...siii de la ce etaj??
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
neconformistul
+21
Sa se duca Naibii ! Mai mult rau decat au facut omenirii neoliberalistii corporatisti asociati cu bancherii , n-a facut nimeni in istorie . Au facut averi din "aer " , imprimand moneda pe banda rulanda , fara nici o noima . Au saracit si au umilit miliarde de oameni . Teoria lor de absolutizare a economiei private , de neinterventie totala a statului in economie , de fetisizare a pietii exagerand capacitatile de autoreglare ale acesteia sunt o prostie , o utopie . Niste speculanti si trisopri ordinari ; niste vampiri care se hranesc din nenorocirea altorra . Iar Merkel este o sustinatoare a lor . Nu numai ca trebuie inlaturati urgent , dar trebuie declansat si un urias proces sl neoliberalismului . V-ati ingrozi ce ar iesi la iveala . Nurenbergul ar fi ca un purice ,pe langa elefantul neoliberalismului .Numarul victimelor ar depasi de zeci de ori pe cele din cele doua razboaie mondiale . Atrocitati, absurditati , masinatiuni inimaginabile . Nici cei din clanul Borgia nu s-au ridicat la nivelul lor ! Va imaginati ? Titeiul se extrage in Qatar, iar pretul il stabilesc speculantii la Londra ! Cum vine asta ? Cand este vorba de salvat banci mari , poate sa intervina statul ! Dar pentru ajutorarea populatiei lipsite de mijloce de subzistenta , tot datorita cupiditatii si nesabuirii lor-ne se poate . Nu este vorba numai de noi, romanii . Popoarele din lumea intreaga au fost aduse la "sapa de lemn " de lacomia lor ! Merkel sa fie judecata si condamnata ,nu aleasa cancelar !
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
17
-10
Sondajul este absolut nerelevant, caci dupa vot este desemnat un partid castigator, nu o persoana. Acolo situatia sta altfel.
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
Alta dilema @ 17
+7
17 este varsta sau IQ.N-ai raspuns la intrebare.
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
Heil merkel!
+17
Socialiştii populişti au provocat căderi ale economiei pe orinde au fost la putere. Apoi a venit dreapta şi a repus economia pe linia de plutire. Însă baba merkel este o ruşine a dreptei prin austeritatea impusă europei şi deschiderea granițelor pentru refugiații musulmani, aceste bestii cu față umană.
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
Recomandate
Braconierii de dinozauri
Publicat acum 10 ore şi 35 minute
Halep,  la o victorie de locul 1 WTA
Publicat acum 10 ore şi 38 minute
Guvernul trimite Corpul de Control la Tarom
Publicat acum 5 ore şi 21 minute
Halep: Sunt a treia oară aproape de locul 1
Publicat acum 9 ore şi 5 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat Joi, 17 august 2017
Ioan Vieru

Poliția rutieră se află de mulți ani în derivă printr-un management tot mai defectuos. Scandalurile din ultimii ani arată nu numai lipsa de profesionalism a poliției, ci funcționarea acestei instituții plătită de la bugetul public printr-o mentalitate a fostei miliții comuniste.

Ioan VieruPublicat Joi, 17 august 2017